1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. От семинара най много ми хареса 4е всички хора от тоя форум се оказаха супер пичове... Аз хшанах само една лекция защото не бях добре но гледах всички сесии на Зографа и Юли ... беше супер интересно да се види разликата в нивата и размислите на играещите :)

  Пейнтбола беше УНИКАЛЕН имаше екшън, драма, тилт, смях, травми, headshots , neckshots, ballshots, titishots, герои , мишки секви чудеса ... а толкова не съм се забавляшал отдавна :)

  диското бая ме изкефи направо не мога да измисля как да кажа точно колко беше яко ...

  аре пак скоро
 2. Здрасти, казвам се Веселин Ангелов. В унибет ника ми е Веско.Тук ще ви разкажа впечатленията си от семинара. На отиване към семинара карах втората кола на Jully, в която бяхме с Оги(2ver) и Jordi. Пътя беше приатен и ние през цялото време налазвахме и карахме лайв прото да ни разказва как е живота по казината и какво се случва по големите турнири.Да кажем само че доста ни се прииска и ние да започнем да ги играем.
  Като пристигнахме много бързо се настанихме по стаите и скоро след това започнаха лекциите. Zografa, DIDI8, Jully, Pro2type и Jordy нAи обяснявахе и споделяха с нас опита си, които е доста. Раздадоха се много и научих много неща, като едно от тях беше, че колкото и пъти да чуваш едно нещо само от теб зависи да го разбираш на все по дълбоко ниво.
  Между лекциите имахме време да се запознаем с почти всички от сайта, много ме зарадва това, че всички се оказаха пичове и атмосферата беше приятелска. Доста се поразплухме по топлите басейнчета и сауни, но то си беше нужно, като се има предвид, че по около седем осем часа непрекъснато се напъвахме да разберем какво ни наливат. Вечерите бяха приятни и доста се посмяхме.
  На партитоо... да ви кажа чесно аз не пия... обаче май ми дойде повече инфото и реших, че ако не убия малко от мозъка си ще се пръсне ... таа... пиинах малкко ...не помня много, намерили ме в някакви странни стай хахаха ... обяснил съм им набързо, че не трябва C-bet a Check/reiz и Unibet rulzz... На това не си го спомням, трябва Коста и Оги да кажат. Доста се позабавлявах де.
  В общи линии семинара беше Брутално полезен за играта ми и в същото време беше супер забавно, запознахме се с целия отбор дето се гъчкаме по масите. Понеже знам колко ще е брутален следващия семинар ще се смажа от игра, за да се класирам.
  Успеех на всички по масите ...иии никви сибети само чекреизове :)