1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте !
  Честита нова 2013-та година !
  Казвам се Теодор Пейчев, на 21 и живея в София.

  От доста време чета форумите,но без особено голяма активност от моя страна.Затова мисля с новата година да напиша и първият си блог.

  Играя покер от 3-4 години като винаги съм го възприемал като хоби.
  Сериозно обаче се занимавам вече от година и три месеца като основно играя в Pokerstars, където се подвизавам под името TeodorKAMATA. :D
  Миналият октомври съвсем случайно се наредиха нещата и попаднах в стейкинг групата на leoc00, която беше доста голяма.В нея leoc00 беше мастера, като имаше 4-5 трениори, които също бяха стейквани от него.Всеки от трениорите си имаше отделна група от 10-12 човека, които трябваше да обучава.Там естествено започнах от най-ниското стъпало на пирамидата и бях пуснат да играя на турнири $0.50 90 човека.Лека полека се издигнах и стигнах до ниво $35 180 човека, което тогава беше максималното от този вид снг.И така неусетно с много грайндване и висене пред компа за 6 месеца станах Supernova, което не е много лесно с $11 ABI. :)


  Но ето,че дойде и момент в който групата се разпадна и всеки трябваше да си търси друга група или сам да се спонсорира.Аз поех риска сам да се спонсорирам, което си беше хазарт, защото имах към 30% от банката която ми беше необходима за да играя турнирите, които исках да играя.За щастие нещата потръгнаха и неусетно си удвоих и утроих профита, който бях натрупал в групата.

  И така с много грайндване дойде и края на годината.Успях да запиша и два доста големи downswinga, на фона на банката ми, но те се случиха единствено защото имах не много добро управление на финансите и си позволих да играя там, където не мога да си позволя.Надявам се,че няма да се повторят и 2013-та ще мине като по вода. :)

  И така равносметката ми за 2012-та година е :
  - Първата година в която се занимавам сериозно с покер и превърнах хобито в работа.
  - Успях да изиграя към 34 000 турнира
  - Стигнах Supernova, даже две :D 205 000 VPP
  - $35k profit с бонусите,което не е супер добре,на фона на обема ми(poor ROI :[).Но все пак живеем в България,а това са доста пари тук,пък и това ми е първа година (простено е :D).

  И целите ми за 2013-та са следните :
  - 250k VPP
  - 40 000 турнира
  - 50к профит
  - И най-важното : Подобряване на играта ми в пъти и повече HH review.

  Еми това е от мен.Мисля да пускам ъпдейти с графики и равносметки поне два пъти месечно.Стига да има достатъчно интерес (ако изобщо има :D).

  Гл по масите и да сте живи и здрави !

  И за да не е съвсем празно ще пусна една снимка моя setup :)

  [​IMG]