1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. 2010 review​

  Въпреки, че през 2010 година не успях да постигна целите които си бях определил като покер играч съм изключително доволен от живота си. Не успях да се кача на high/nosebleed лимитите а просто гриндвах нл200 и 400, но основната причина е, че всеки месец бях cashout monster. За 8те месеца като професионален играч спечелих малко над 100к $, пътувах до различна дестинация в Европа почти всеки месец и като цяло имах възможността да правя каквото искам, когато и където поискам.


  2011 goals
  В началото на 2011 заедно с още 4 покер играча заминаваме за Филипинските острови (остров Цебу).

  [​IMG]

  Защо заминаваме?

  - Прекрасно време и девствени плажове

  [​IMG]

  - Красиви жени :)


  [​IMG]

  - Сравнително ниски разходи за живот
  - Добра отправна точка за дестинации като Макао, Хонгконг, Сингапур, Индонезия, Япония, Китай, Тайланд и тн


  Целите ми за 2011 са сравнително прости
  - да съм щастлив и да водя балансиран живот
  - да поддържан форма редовно
  - нл1к+ рег
  - 200к $

  В момента стартирам нов покер coaching проект заедно с един от първите ми ученици и се надявам всичко да се развие добре през 2011. Повече инфо очаквайте в отделна тема.

  гл през 2011
 2. Погледнато реално покера е спорт. Нека го сравним с друг вид спорт - шаха. Каква е разликата дали в шаха ще си купя видео с всичките срещу на моя опонент или ще си купя хенд хисторита в покера. Моето лично мнение е ЗА.


  Причината за тази тема е, че преди около 2 месеца започнах да играя сериозно в Микрогейминг и с изненада установих, че няма от къде да си купя хенд хисторита. Естествено тази пречка не ме спря и въпреки, че ми трябваше доста време да си припомня моите кодерски умения вече втори ден минирам успешно :cool:  Какво мислите по въпроса ?
 3. Добре дошли!

  [​IMG]

  Казвам се Иван и съм от Пловдив. До сега бях активен в един от най-големите международни покер портали, но след форум драма бях баннат :) и реших, че е крайно време да се запозная с гриндерите в България.

  Играя професионално покер от месец Май тази година и в момента живея заедно с един хай стейкс играч в Братислава/Словакия. Основно играя нл400 6макс, но не винаги има трафик и гриндя редовно и нл200. От началото на този месец се запалих по ху и започнах от нл100 и за сега се справям добре, но още нямам семпъл а както знаете варианса в ху е доста голям. Едно от целите ми е един ден да изиграя поне един орбит на nosebleed лимитите в FTP. Използвам доста агресивен банкрол мениджмънт и единствената причина да гриндя още 400/200 е, че си купих апартамент в София и се наложи да изтегля почти цялата си банка, че и пари назаем взех :) Вече всичко мина и сега съм в процес на изграждане на солидна банка, с която да деген шотна нл5к+ :)

  В момента съм в България и живота ме зове прекалено много за да седна пред компютъра да играя, затова ето я и графиката за последния месец.

  [​IMG]

  Коледа е и Новата Година наближава. Пожелавам на всички гриндери в България Весела Коледа и Godmode 2011:)

  gl

  Ако съм ви утегчил, ето едно клипче с което да се разсмеете :)
  http://www.dailymotion.com/video/xd4a4a_...uth-leaving_fun