1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте!
  Казвам се Станимир, на 26. години.
  В системата съм от доста години, но няма кой знае какво за разказване... :) Доста несериозно и немърливо отношение към покера. Направих си сериозна почивка, нещата в главата ми общо взето се поизбистриха. Графиците са начертани, дългосрочните, средносрочните, краткосрочните и тн. цели са набелязани. Връщам се по масите, за да изкарам мнооого кешовица. Всяка риба в прима ще мине под ножа, транжирана и обезКЕШтена.

  Депозирах на 12. ноември в Триобет - 25+25 инстант бонус. Започнах на 2нл - 6 маси, като бързо се качих на 4nl, а в края на месеца дори шотнах успешно 10nl.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Играя на анонимните маси 6 броя или 5+1 турнир след 20:00.Съответно нямам HUD, а гредата е, че HM2 струва 60 гущера. И все пак решенията до 10nl са много лесни и бързи и се справям засега и без статистика.

  Банката ми в момента е 205 евро - без рейкбек и grinders рейс.

  Целите за декември:
  - да се задържа на 10nl
  - 45000+ ръце
  - 2евро/час+
  - HM2

  Успешен завършек на годината за всички и весело посрещане на празниците! Поздрави!