1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте, за тези които не ме познават казвам се Явор, известен съм в покер средите като Джеки.

  Ще се опитам и да пресъздам накратко впечатленията си от Grinders summer camp.
  Бяхме решили да пътуваме с Криси , Митака и Зографа с моята кола , но заради малкия багажник и многото багаж , който някои от нас бяха взели се наложи да пътуваме с колата на Зографа. Той реагира бързо и адекватно на създалата се сериозна ситуация .Пътуването беше доста приятно , изпълнено с много хумор и майтапи , в които основна роля имаше нашият водач. :)

  Пристигнахме някъде към 8ч и с помощта на една симпатична ,чернокожа служителка от хотела се настанихме по стаите. На следващия ден започваха лекциите. Според мен лекциите бяха на едно доста добро ниво, не го казвам от куртоазия ,а мисля че се засегнаха важни теми. Според мен въпросите за място на покера и как ни влияе на живота като цяло са от съществено значение . Тези въпроси са пряко свързани с “ ментал “ частта , която толкова обсъждахме. Основният проблем е когато един играч си позволи да бъде обсебен прекомерно от покера и покерът да стане неделима част от него , да запълва някаква друга празнина, да бъде път за осъществяване на голяма амбиция. Това не бива да се допуска и няма нужда да се допуска. Аз вярвам ,че всеки едни от нас е достатъчно стойностен и без въобще да играе покер . Покерът може да бъде добър източник на доходи , една страхотна игра , но все пак това е само една игра :) Лично аз тези неща съм ги преживял в някаква степен и затова ги пиша ,ако мога с едно изречение да обобщя мислите си по този въпрос, то би било : “ Ние контролираме покера , а не той нас ! “ :)

  С този опит за философски мисли :) ще завършвам блога .Доволен съм от тази сбирка , най -вече от това, че имах възможност да прекарам тези четири дни със стари , добри приятели ,с които даже успях да поиграя малко голф ,WTF ! :).Беше хубаво и да се запозная с нови , интересни и готини хора.

  За мен беше удоволствие !
  You, ForexMD, MiNFoX and 12 others like this.