1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте, грайндъри!

  Бях написал едно блогче преди време(7-8 месеца, а може и повече да бяха), канех се да суична от лайф към онлайн покер, отне ми доста време, за да започна, но ето какво се получи.

  Първо играх 1-2 месеца в ЖокерСтарс(25нл), но това няма нужда да го шервам, беше болезнено, но мисля че ми беше як коучинг.

  След това с един result-oriented нит (покер соулмейт) също посечен от ПС :D решихме да проверим как стоят нещата в мрежата на iPoker.

  Започнах от 20нл - бозав първи месец(-7 bb/100 - 20к ръце) и блажен втори месец(29 bb/100 - 20к ръце). Третия месец реших да започна с почивка, 10 дена не натиснах поуър бутона на ПЦ-то! Бях се помислил за голям тарикат, реших, че ще поиграя още 5-10 дена 20нл и ще ги изям на 50нл! Да, ама НЕ! Нещо не беше както преди?!? Казах си wtf?!:confused: Докато осъзная къде е проблема, какво съм правил преди, което сега не правя...или обратното изгубих около 2 месеца, в който дори престана да ми се играе, но постепенно се надъхах. Виках си : "Щом Sergo90 може и аз мога!" :D В кръга на шегата, трябва да има малко фън! Но Серго, ако чете :respekt: Голям си!
  И така, направих 40 БИ дойде време да шуутна 50нл, но отново нещо не беше наред?!? Нов шок - прословутата "червена линия", започна да се спуска стремглаво НАДОЛУ :eek: Как да се качиш нагоре след като се спускаш надолу? :mad:
  Та, ще поустна няколко графики и горещо очаквам препоръки, съвети, градивна критика и т.н., ако са малко казвайте и добавям, на който каквото му е нужно.

  P.S. Спешъл тенкс на result-oriented nit-а! Не се хили, нинджа.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]