1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Добър вечер, драги грайндъри!

  С този блог не целя да покажа колко съм безрасъден (защото съм сигурен че 99% от вас ще ме квалифицират като такъв), а искам да покажа как не е нужно да имаш над 20би за да играеш на дадено ниво, ОСОБЕНО като на това ниво гъмжи от риба.

  В момента имам скромната банка от 80 долара, но тъй като съм алчно копеле и не се задоволявам с правенето на 10-15 долара на ден, аз съм твърдо решен да играя на 10NL независимо от това че нямам банкрола, за да играя там. Причината е, че съм сигурен в уменята си на покер играч (поне достоен да победи 10NL) и особено това, че в Cake мрежата ГЪМЖИ от риба. Тъй като наскоро спряха бед бийтовете реших, че или ще си бъствам банката (която и без това беше посечена от именно тези невиждани бед бийтове) или ще правя нещо сериозно.

  Причината, заради която пиша този блог е, че по-скоро искам да докажа, че не е невъзможно да изкараш пари от игри, които не са по джоба ти. В този блог ще правя ъпдейти на ръновете си, а целта ми е да изградя стабилна банка за 10NL и повярвайте ми, като го направя едва ли ще се задоволя само до там. Ще се пробвам да покоря и 20NL с банка за 10NL, пък ако просто видя, че там играчите са на доста по-високо ниво от очакваното (изгубя 2-3би), ще изградя стабилна банка за 20NL преди да започна играта си там.

  Това е, очаквайте да чуете вести (дано да са добри) от мен много скоро и ми стискайте палци! :)

  P.S. Ъпдейтите няма да бъдат под формата на графи и пр. тъй като HeM не поддържа Cake ;)