1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте и от мен, повечето от вас ме познават, а ако някой не ме познава, няма значение ... :)
  Извинявам се предварително, че излъгах в заглавието, писанието няма да е малко. :D От доста време искам да напиша един хубав блогпост, но сякаш никога не е било подходящо времето... Мисля че след като форума буквално се преобрази и стана изключително приятно място да се учим, сега е времето за този болг ..искам да предупредя, че темите не са конкретно за покер, но вие сами ще намерите връзката....Та започвам ... :

  1.Мотивацията
  Най-същественото нещо в цялата работа не само в покера, но и в живота. Няма да се опитвам да ви мотивирам, защото после така или иначе пак ще се демотивирате, защото мотивацията е много индивидуално нещо и мотивационите причини на всеки са много различни ... Ако има нещо с каквото мога да посъветвам хората които четат този блог е да помислят, "защо го правя ?" - за каквото и да се отнася .
  Когато имаш в живота си отговора на въпроса " защо" ,въпросът "как" отпада...

  2.Общността
  Българите са сме много големи индивидуалисти и трудно се обединяваме, държим на всяка цена да изразим и запазим личното си мнение и личностната си позиция. Хич не сме склони към диалог... (помислете как казвате на всички, че играете покер и печелите) Не приемаме новите неща за да не се излъжем ( да не се минем както се вика ) и след това като поизостанем понасяме загубите.. Малко по-малко мисленето ни се променя. Поне така се надявам ..от нас си зависи.
  Всеки трябва да разчита на себе си, но и да бъде готов да се обединява.
  Когато някой успее ... късмет (особено в покера, ходи оборвай).
  Провокиран съм да напиша тези неща заради коментарите в новинарските сайтове по повод невероятната победа на нашият сънародник .

  3.Покер общността

  Ще понапиша малко и за това, особено след блестящите успехи на българите в покера. Нашето общество е доста мъничко и на пук на всичкия ни манталитет може да се каже, че се подкрепяме на ниво, което е за адмирации, още повече в този форум който ясно се вижда от коментарите в ВИП секцията как хората си помагат и това е силата тук.
  Има много неща които не харесваш да правиш съдържащи голяма доза стрес,потенциален провал ( оо да) мощна работа, но ако ги направиш ще се открият всички тези неща които си искал за себе си...
  Аз лично уважавам всеки покер играч, независимо дали играе на 4нл или 10к нл, дали е напред или назад, защото знам през какво трябва да се минава всеки божи ден за да постигнеш целта (в точка 1 ).

  Уважавайте се взаимно, даже не ви е EV + да се тровите или тролвате, защо да си хабите цената енергия ? :) (това е повече призив отколкото твърдение)

  4.За нашият форум

  Форума се преобрази ..дамм... и в момента мога с гордост да кажа, че чета повече от него,ВИП секцията, класациите, гранд прикса,сделките всичко сякаш се движи с невиждани темпове, имам чувството, че играчите напредват с огромни стъпки. Само погледнете какви анализи на ръцете се правят и колко много се мисли върху една единствена ръка, а ние правим хиляди - страхотно е .

  5. За BPF
  Това турнирче много ме спечели и съм решил да се класирам, дано успея .Ще ми е първият турнир на живо и мечтая за него от доста време (сигурно ще е голям издън :D ) ..


  6.Заключение

  В заключение искам да кажа: уважавайте се, подкрепяте се, по-смело коментирайте, приемайте коментарите на по-добрите от вас (о да има такива :D) и се развивайте непрекъснато.
  Изчезне ли любовта и страстта към играта .... изчезват и парите.Аз съм един от вас аз съм грайндер, всички сме потребители в грайндерс, всички се борим с играта, но няма смисъл да се оплакваме,защото това ни е страстта.
  "Винаги можеш да се откажеш, защо да се отказваш точно сега" ????

  С най-добри чувства Quman :)
 2. Здравейте грайндъри !
  Целта на блога ми е да ви ободря и дори разсмея на моменти, защото трябва да сме вечно усмихнати!

  Нека започна моята история малко отдалеч ,бях на 14 и едни приятели ме накараха да се регистрирам в един сайт и да им дам 1$ (888) този $ се даваше без изисквания :) Та.. аз като човек който цени парите си викам "да те може много работи да искат ама.." Та с тоя $ почнах да играя без да знам правилата :) Все си говорихме по скайп и ги питах "Аве имам май 3 еднакви ама отдоло има 4 пики да алл-инвам ли ":D
  Та от 1$ ги направих 5-6 $ (happy) но после се разбра че не могат да се теглят хахахха... и ги подарих на един палячо :)
  Научил правилата надъхан на 15 (след около 2-3 месеца) депозирах 20е в босс медия (5 кард дрол) играх месец... и ги направих 50е и седнах на ПЛО 20 мисля и за 1 час .. xD .Заклевам се,че мислех тази игра за по лесна (все пак са 4 карти по-голям шанс да удариш) . Фалирах.. след още месец .
  На 17 години беше април месец,едни от моя клас играеха в БЕТОНБЕТ (прима) .. и викам айде да ги бия (фрее) ,но видях фреероллите викам си ей ся.. ей ся .. направих банка от около 20-40$ и шипнах хедс ъп турнир за 200е 1ва награда :)
  Последва голямата зарибявка ,за разлика от повечето загубили банката си вседствие на дигане на нивата аз се занитих не исках нищо да играя!
  Седнах да чета ... изчетох доста книги в часовете по информатика :) !
  И реших да играя само този турнир и да чета за ХУ онли!
  И резултатите не закъсняха ударих едно 3-то едно 4-то място в една седмица !
  Реших да тегля .. ОПА ... мислите ли че ми дадоха парите при условие че бях мр.ахсдхасхдхас :Д (на 17 бях) след дълго чатене със съпорта те склониха че съм си го направил защото така ми е на късмет ...
  Пуснах тегленето ... ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ходих да си проверявам сметката на банкомата и това цели 3 месеца .... и те фалираха .. били пирамида или нещо такова ЛГА ми прати е-майл че трябва да си пратя личната карта,със снимка на трансакциите .. познай господин асххсдхасхдх каква лична карта им изпрати... : (
  Не се отказах продължих ... офсайдбет мощно МТТ фрееролли и станах на 18 точно преди една година ... бях събрал сносна банка ! Реших да не се регистрирам през грайндерс никаде за да мога когато стана на 18 да го направя :) (умно човече бе :D ) на 2ри март бях в банката да си прая МБ,сметка и т.н. (Щях на 1ви но беше Неделя ) .
  Баннаха ме в офсайд за чипдъмп ... което беше много тънко...
  Но в онгейм банката остана : ) Там направих една схема и удвойх банката за месец . После дойде балканбет (мерси Piskun ) и тяхната лига където ми взеха интервю... (месец след като съм на 18 ми взеха такова,надъхвация мощно) . После господин Дончев ме мина в лигата ,с което се запознахме с него (голям фейс : ) )и с господин Стоев а.к.а nai-ludiq :) .
  Дойде победата ми в ОНГейм лигата за семинара в ЗП http://www.pokernovini.com/final-of-freeroll-league-betsafe/309
  Grinders ме бутнаха и си продадох пакета с което дигнах банката и вече бях готов да спра с фрее-думата..
  Запуках се в балкана ,като Piskun беше нон - стоп с мен и ми помагаше да разбера терминологии като ***бек и кое как ...
  След като загрях вече кое как започнах да мачкам и в момента съм на доволно ниво с яка оферта от GRINDERS и си вадим $$$ .
  Купих си лаптоп което беше най-голямата ми стъпка към грайндването.
  След което реших да направя ръковотство за такива като мен да им спестя ходенето по мъките http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=30121
  Целта ми сега е да продължа хубавата си поредица от месеци ... + да се докажем на лайф турнири и да помагам на грайндърите с каквото мога :)
  Специални благодарности на Piskun , Briiiz , n.Stoev , DIDI , Zografa ,Gavrosh и..и... ако съм забравил някой позволено ми е !: )
  Всичко добро,
  Quman!