1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте драги ми читатели, Грайндъри! .. и вие обикновени комарджии

  Казвам се Петър, от Разград съм, но последните 5 години си живея във Варна, повечето варненски колеги ме знаят като Петров.. скоро навърших 23 и на пролет ми предстои дипломиране в тукашния икономически университет.
  Спирам с представянето и давам по същество.. играя покер от близо 4-5 години, като съм разиграл ужасно много ръце и на живо и онлайн.. играл съм в много зали, във времето съм следял различни покер сайтове, но вашия си ме зариби най-много. До януари 2011 се е случвало да сменям много зали и нива, от 10(нл) до 400(нл), играл съм стабилно в Тангра, Парадайс, Офсаидбет, няколко б2б скина, Фултилт! понякога банката ми е била над 100 БИ, понякога под 10 - имам проблеми с дисциплината, но затова ще пиша понадоле.. най-големият ми турнирен успех беше пролетта на 2009 - 2600$.. за моя радост, февруари 2011 го подобрих на 3000$ :)
  Не съм губещ играч, но не съм и грайндър машина, като повечето от вас.. Тегля си редовно по малко, а когато ударя някое по-сериозно турнирче имам лошия навик да раздавам пари по кеш масите - бързо да качвам нивата, без да се замислям за банкрол-а си, а понякога го обръщам и на комар :mad: .. жалко е, но е факт.. тилта и егото понякога са по-силни от мен.
  Реших се да напиша това блогче понеже последните 2 месеца ми се струва, че най-после спрях да тъпча на едно място и почнах да ги виждам нещата по-добре, не е просто добър рън, нещо като метаморфозата на Нео в края на 1вата част от трилогията, сещате се.. :cool: , обаче явно имам проблем с тилта.. 4-5 бед биййта ми стигат за да загубя 1/3та от банката си, затова ще чакам за съвети и мнения.. вие как реагирате в подобни ситуации..
  Дано не ви натоварвам, с приказките си за тилта, но за по-малко от 2 месеца успях да ударя профит от над $4.5К от турнири, като на кеш профуках около $2.5К, което ако почна да го смятам колко работни заплати са ми или колко алкохол, дюнери или цигари лошо ми става. Лошото е, че повтарям старите грешки, колкото и да съм се заричал преди, че няма да се случат отново.. примерно миналата седмица си цъкам от работа.. нощна смяна.. пуснах си 4 турнира към 10 вечерта, с идеята - отпадна ли от турнир да го замествам с кеш маса 50(нл), спазвайки банкрол и на турнирите и на кеш масите.. и всичко върви добре до към 3:30 - 4 часа, когато отпадам за 10 минути в 2-та ми останали турнира, в които вървях доста над авъриджа, на кеша 2-3 бай ина назад.. много изнервен от лошия късмет, какво да правя, искам да се избия, наливам си още кафе и кола и бааам решавам да шотна 400нл.. съответно над 800$ назад за по малко от час.. сад стори, ама има и още.. след 1 час ровичкане в нета и убиване на време, решавам, че съм се успокоил и вече не съм в тилт, но сядам да играя хедс ъп на омаха 400нл (не мога да дам логично обяснение, защо го правя).. и губя още и още!!!! На другия ден се събуждам слетобяда и ме боли главата, се1 съм препил, не може да се говори с мен, заядлив съм и т.н. Всеки си има подобни случки и се надявам, след като го напиша публично, следващия път да го отворя, да го прочета и просто да си изключа лаптопа в подобен момент на брутален тилт.
  Болно ми е, че имам знанията и уменията, пък лошата дисциплина ме дърпа назад.. все едно.. минало. Занапред мисля да спра онлайн кеш играта и да мачкам само и единствено на МТТ, СТТ(9 хандед) и СТТ(ХУ), че явно там ми е силата. Или поне до края на март ще е така ;)
  После може пак да драсна някой ред, да ъпдейтна информацията около мен :D дано да ударя още някое 4-5 цифрено турнирче в бързината, че да има да се похваля с нещо.

  Ами това е от мен машинки и нека щастливата случайност по често се среща с добрата ви подготовка :D

  btw искам да се извиня за правописни, стилистични и всякакви такива грешки, ама и аз наблягах на компютърните игрички навремето вместо на уроците по литература, та такова е положението.. :rolleyes:

  Поздрави,
  P.Petroff