1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Честита нова година, grinders !


  Значи, реших и аз да се включа към януарската блог лавина, тъй като се дразня, че Серго пише блогове, а аз само си седя вкъщи и гледам стриймове на Hearthstone.

  Да се представя леко : ВАЛЕРИ САВОВ БЪЛГАРИЯ (ако не това, Валери Савой, Балери Саво, Валеру Саво и всякакви други интерпретации).
  Крехката възраст от 22 ми предоставя доста свободно време, тъй като не съм посещавал университета си от Н брой години, та запълвам времето си с покер доста усилено в последната петилетка.

  2013...

  беше доста силна година за мен във всякакви аспекти. Poker wise заздравих връзки със върхушката на българския покер елит и това доведе, логично, до сериозен прогрес в играта и мисленето ми. В момента имам самочувствието на нещо средно между гръцки бог и лъв в море от антилопи, та това ми помага да съм достатъчно убеден, че ще победя, каквото и да правя. Искрени благодарности за г-н Hades и неговите насоки ! Нема да изброявам Сергей от Благоевград, Петър Зографов от София, Димитър Данчев (джентълмен с несметни богатства от друг провинциален български град), Симеон Покер Найденов със златната гривна, Юлката с кайт в турско и естествено моя най-близък личен приятел в последни десетилетия cpaev10, които ми помогнаха с кво ли не тая година. За да не изпусна някого, разбира се. Шаут аут ту Ицо от Враца, защото е готин. Мерси и на всички неспоменати, те си знаят кои са (тай-чи Замбро, ТОНИ БОРЕЦ (и великан), Дидиосем Александров , етц) !

  Life wise попътувах доста, разширих си светогледа и като цяло си прекарах добре. Българската турнирна пътуваща група са много яки хора и винаги е весело с тях. Иначе общо взето си правих абсолютно каквото ми падне и ми се получаваше (браг интендед).
  Сега, за да не става досадно, просто ще нахвърлям целите за идващата

  2014...

  - да бия 5к НЛ @ старс
  - сериозна шест цифрена сума печалба (мога и по-конкретно, но не е нужно), която да ми осигури така желаното спокойствие и възможност най-накрая покера да остане на заден план, за да се захвана с това, което искам
  - да не ми се налага да не мютвам всичко, което издава шум преди 3 часа следобяд, иначе казано да си оправя режима
  - по-сериозен attitude към физическата активност (нещо, което успявам да правя криво-ляво, но е нужно още)


  Бих бил щастлив BG poker community-то да продължи да се развива, тъй като в момента сме страшно зле. Работете си върху играта и резултатите няма да закъснеят (по-cheesy няма как да е, ама истината е една).
  Искам да пожелая да шипва, move up-ва и кво ли още не на всеки, който си изкарва прехраната с това и му е нужно. Бъдете щастливи, мачкайте по масите и се развивайте всякак !  щях да забравя песен, а това очевидно е задължително за сериозен блогпост :

  https://www.youtube.com/watch?v=NZnRispyGNE&list=UUQKAQuy1Rbj49rJMmiLigTg


  зозо, дължа ти пари, ама ще ти ги върна
 2. http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=61443

  След тази ръка съм съсипан.
  Как борите себе си вие в такива моменти ?
 3. Играх кеш с док.
 4. Както повечето знаят, този месец реших да сменя мрежата, та регнах един доста дебилен ник в унибет и започнах гринда (6tesevozimli).. Е, колкото и да съм доволен от офертата (която наистина е уникална за българските стандарти) и това, че играя в евро, а не долари, за жалост реших да прекратя играта за този месец и да се пооплача.. все пак нали затова са блоговете ! (хахах)
  През кратката си покер кариера съм виждал доста неща (или поне така си мисля), както и доста суингове, но през подобно нещо не бях минавал, та чакам в коментарите hu професионалистите да споделят дали това е нещо характерно за този вид игра или е просто доста сик, защото ако е първото не смятам скоро да се занимавам толкова задълбочено с него пак..
  Естествено, проблемите с тилта и прекалено агресивния ми стил са част от цялата картина /предполагам достатъчно голяма/, та точно затова реших, че е по-добре да си дам почивка докрая на месеца (за което помага и ужасно ниския трафик.. не знам к'во се случва, ама предполагам има връзка с разделянето на ладброукс и унибет) и да премисля какво ще правя по-нататък. Въпреки суинговете съм направил някакъв профит, но наистина просто нервите ми не издържат, а това е показател за 2 неща:
  а) че не правя нещо, както трябва и/или
  б) че съм в наистина кофти период, който ми коства прекалено много за да продължавам точно в този момент
  Макар че не съм точно от quitter-ите (разбирайте, доста тъп и упорит съм на моменти) и в двата случая почивката е най-доброто решение, мисля, и макар че почивах цял януари, не вярвам да навреди.. пък от март, да се надяваме, пак ше се завърна, по-силен от всякога (!!!).. Естествено, почивката не изключва участието ми в турнири насам-натам по нета(пък и ако нещо ми домъчнее гринда, някое леко хю мачле срещу полуидиот фром тайм то тайм).

  Поствам ви няколко графики и това е от мен засега, не виждам с какво може да е полезен точно този ми блог, но просто ми трябваше да попиша малко, така че, който не е доволен от изгубените си 3 минути, да ми пише за компенсация !
  Успех на всички грайндъри (особено тези в Унибет, които ще ме изпреварят в рейса .. Роска, 200те евро са твои ! ахах) ..

  [​IMG]
  200 nl hu mainly

  [​IMG]
  приятно момче, искрено ви моля да го биете където и когато го видите.. ако го бъстнехте и бях baller, щях дори да ви предложа едни 50 евра, но все още не съм, така че просто го бъствайте.. има пари човекът!

  Good luck and run good !
 5. [​IMG]

  boomswitched imo, rigged obv

  Честита Нова Година !

  //nl100,nl200,nl400,nl600//

  Bumhunt ftw!
 6. im so good
  [​IMG]

  wait wat
  [​IMG]

  uhmrhm
  [​IMG]

  I wish you the same.

  Ако ще ви успокои, първата част от месеца рънвах 800-900$ под ЕВ на нл25(и малко нл50), зех некви турове и реших да се върна към кеша. Направих ръцете за 7-8 дена, 10-12 маси нл50/нл100 микс /като последните сесии са почти изцяло на нл100/.
  GL на всички, тряяше да се похваля, след като последните 3-4 месеца рънвам като полуидиот..