1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте , реших и аз да ви се представя . Казвам се Илия от гр. Добрич на 21 години , но за всичките ми приятели и познати съм Илко ;) Играя покер сериозно от 1 година и 4 месеца. В момента съм студент 3та година в "Стопанска академия" и съм специалност статистика и иконометрия.
  И така запалих се да играя покер покрай мой много добър приятел , познат ви на всички като Deizoo . Първите ми впечетления към играта докато гледах Деско беше , че е супер лесно :Д
  Той правеше рейз пре флоп и на флоп-а с един ц-бет вземаше пот-а (лоуллл ... сладка работа си казъх аз ) . Банкрола си натрупах по-много" лъкарски "начин . Мой друг много добър приятел - Венци и тогава съквартирант , беше взел на заем онлайн пари от Деско , за да залага на еврофутбол . Цялата схема се развиваше в залата 4kings (b2b) . Венци ми даде 2 евро да разцъквам на покер масите :Д
  До тогава бях играл малко кеш маси , от парите които бях изкарал от фрееролс . И явно късмета беше с мен ! Първия път напрврих някое друго евро и естествено ги загубих , но не се отказах .
  Взех пак 2 евро ...и ги направих над 100е , но след една "генианлна" алкохолна вечер загубих половината си банкрол на ролетка ( шок ) :Д Винаги съм мразил ролетки , машинки и т.н. , но тази вечер явно мирогледа ми се бе променил под въздействието на алкохола . Това забави силно развитието ми и нещатата тръгнаха надолу . Дойде лятото и спрях да играя . Само да уточня , че това се развива 2008 за около период от 2 месеца . Мина лятото и се сетих , че имам 9е в един акаунт и може да поиграя малко ;) За една седмица ги напрвих около 100е и реших , че вече ще депозирам . Но уви депозирах 30е като взех 20е моментален бонус в 4kings , a другите 70е естествено ги изпих, както всеки студент би направил :D И така в края на месец декември 2008 почнах сериозно да играя и да се занимавам с покер целенасочено .
  В момента играя 50нл в Унибет , но се надявам най-скоро време да шот-на 100нл . Преди 2 месеца шот-вах 50нл http://img18.imageshack.us/img18/1576/graphsf.jpg ...
  Искам да изкажа огромни благодарности на Деско ( Deizoo ) , така като той ми помага и ми дава съвети относно играта ми . Мога да кaжа, че развитието си го дължа основно на Деско и Gridners.bg , за което пак благодаря :)
  В момента целта ми е да кача 100нл и да се справям прилично там . На 50нл профита ми е малко над 4бб , което мисля , че ок . С нетърпение чакам семинара , за който имам много големи очаквания .Доста слушах , четох и гледах снимки . Мисля следващия ми блог да е свързан с 100нл относно играта и играчите там :)