1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте!!!
  Реших вторият блог по темата Покер Хаус да го напиша след известно време, за да ми се избистрят някой неща ...
  Както повечето знаят в къщата влязох с най-малката банка и супер неуверен, поради редица мои слабости и резултати. От 6 месеца бях в някаква много сериозна дупка по отношение на играта си... Честно казано бях се отчаял ... Покер къщата беше моята ''сламка'' за която да се хвана .
  В къщата влязох с доста очаквания , като постоянно си повтарях да не се надъхвам прекалено много , защото влизането в къщата не означава решаване на всички проблеми и яко уининг и цветя и рози . Исках да затворя големите пробойни и да поговоря с някой за ''лекия'' ми проблем с тилта хихи :Д
  Още с влизането си в къщтата се хванах на работа(игра :) ) и налазих 90% от хората там . Задавах им постоянно въпроси , ама най-различни ... Очаквах , че някой няма да издържи и ще каже - Пич айде остави ме малко да си почивам ... , ама се оказаха доста издръжливи (особенно jully, didi i penata )
  В началото си боцках червените сесии и си казвах - Ето знаех си ,че това е покер хаус , а не меджик хаус :) , но след третия ден някаде , започнаха да се прокрадват и зелените им врагове :Д като почти винаги намирах някой от всичките хора да ме гледа и помага с каквото може ... Ден 4-зелена , ден 5 - зелена ... и все по зелена и все по зелена.
  В края на престоя ми вътре резултатът беше 22 стака + , а ако извадя първите 2-3 дни в които не бях налазил достатъчно сериозно хората вътре , цифрата ще нарастне още. Размених доста контакти с хората в къщата и при неяснота има към кой да се обърна (лукс който нямах преди)
  След излизането си от къщата продължавам да ги боцкам много сериозно , поне за моите стандарти (не знам вие как сте ) ! За 11 дни съм 26 стака + още. Супер уверен и надъхан съм!!! Имам желание за игра (доста позабравено чувство)
  За първи път ми се случва , резултатите да надминат очакванията ми !
  Смело мога да кажа ,че Покер къщата е най-хубавото нещо , което ми се е случвало в покер отношение !!!
  Надявам се да има още много такива инициативи от страна на пичовете от сайта :)

  Благодаря на всички хора от къщата , екипа и гостите!!! Вие сте били баси пичовете :Д !!! Организацията беше перфе :)
  Респект!!!
 2. Здравейте!!!
  Днес е ден шести от както съм в къщата и мисля , че е време да напиша впечатленията си от досегащният си престой.
  Още от влизането си в къщата забелязах ,че момчетата от Грайндърс са се постарали мн сериозно за приятното изкарване на всички играчи.Хладилниците бяха и все още са заредени на макс..Къщата е огромна , атмосферата е приповдигната винаги , всички са отзивчиви и готови да помагат с каквото могат :) Направих сесии досега с по голямата част от играчите тук(jully, zografa,doctora, jeki,Scared,Sergo90,didi,pro2type, и др)Ходим на плаж всеки ден ,играем плажен волейбол (аз, диди и прототипчето заформихме непобедим тийм) ,цъкахме баскет вчера , а днес сме на футболче , вечер без скаричка и ''частно парти ''неминава ...И така за сега съчетаваме полезното с приятното и ефекта е невероятен :) След престоя си тук ще напиша по подробно какво се е случвало по дни в къщата, защото случките в къщата неспират да се редят една след друга :)
  Спирам до тук защото тругваме за футболчето :)
  Ай !!!
 3. Здравейте!!!
  Пиша този блог , защото се чувствам длъжен по някакъв начин!!!
  Преди една седмица до като преглеждах форума на Грайндърс видях ,че има възможност да се запишеш директно за покер семинара.Изобщо не се замислих за цената ... , дръпнах пари от покер банката си и се регистрирах по възможно най-бързият начин.От покер семинара очаквах:
  -след семинара да имам яснота за определени ситуации от играта
  - да остановя контакти с по-добри играчи или такива на моето ниво
  -да бъда супер надъхан да се развивам след семинара
  -да си отпочина
  - да получа нови насоки , по които да мисля
  След като пристигнах с моя съквартирант , с когото отидохме заедно на семинара , започнаха приятните изненади !!!Хотелът беше леко казано супер( интериор, храна, стаи и обноски на персонала).Jully, Zografa, didi, pro2type и всички останали направиха всичко възможно да ни предразположат и да се чувстваме максимално конфортно.Всички играчи от семинара се държаха с уважение един към друг.Лекциите бяха на едно мн високо ниво(професионално).На тях получих отговорите на 90% от въпростие, които исках да задам , а на останалите 10% ми бе отговорено с най-голямо удоволствие от екипа, дори получих и нови насоки за развитие!!!През цялото време витаеше една мн приятна атмосфера!!!Като цяло дори програмата беше мн добре изпипана.След като усетих че блокирам и непопивам , дойде Пейнтбола на когото получих няколко синини , но като цяло разтоварих и бях готов за нова доза лекции :)Дискотеката няма нужда от коментар , както и денс батъла между Юли и Джорди !!!
  Та нещата за които отидох ... слагам отмятки на висчките !!! Дори получих и допълнително :) Мога да пиша още много , но неискам да прекалявам .
  Благодаря на екипа!!! Големи сте !!! Продължавайте в същия дух с такъв ентусиазъм!!!