1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Направих си първият цял месец на 50нл. Като първо искам да спомена за невероятната оферта на grinders.org/bg в мрежата на Merge. Да не говорим за изобилието от американци и канадци, които си нямат и на идея какво правят.
  В началото си поставих цел от 1000 рейк и изчислих, че дори да не ми тръгне играта (защото не знаех как ще се развие реално) и да съм назад до $1000 от профит, ще съм хепи от опита и ще се мъча да си подобрявам играта. За моя радост месеца мина доста добре. Единствено ме е яд, че два дена яко тилтнах и върнах началния профит, но след това нещата се оправиха. Доволен съм от резултата, но далеч не съм доволен от играта си. Има доста да поработя върху 3бета, както и върху играта от СБ и ББ. И третото вероятно най-важно нещо за подобряване ми е валю бета на ривъра. Губя адски много валю от там, от средни по сила ръце, а понякога дори от доста силните.
  Почти съм лимитирал тилта и гледам да ми оказва все по-малко влияние. Нещо върху което също трябва да поработя.
  Успех по масите.

  [​IMG]
 2. Да се похваля завърхиш 3ти на BPT VIP турнира на Златните с вход €100+10.

  Стана интресен турнир. Описал съм някой неща тук, като със сигурност съм пропуснал много ситуации и весели моменти.

  http://mitiozo.blogspot.com/2010/08/bpt-vip-10010.html
 3. Чудя се да се радвам ли, да плача ли?
  Да се радвам, че не съм на минус или да плача, че не мога да бия 20нл :(

  [​IMG]
 4. Хеееллооу оооооллл ю манчесттттер фенс ... хееепи кърлинг къп

  Февруари си замина. Беше кратък и динамичен месец. Леко по-добър от предния с разликата, че от три дена "шотвам" 40нл. За момента "шотването" върви добре, дано не ми се налага да се връщам на 20нл. Рибите са същите, че даже си мисля че са и по зле. Плана е да поиграя малко 40нл, докато посвикна с по-високото ниво и като направя няколко бай-ина да мина на 50нл.

  [​IMG]
 5. 13 Февруари:

  [​IMG]

  17 Февруари:

  [​IMG]

  Понякога се изненадвам как в рамките на един ден може да има подобни движения на графиката. Но явно може. Почивка от лошия рън и след това рибата рано или късно ще си даде парите.
  Само трябва да мислим позитивно и да не се тилтваме излишно!
 6. Здравейте,
  реших се и аз да понапиша какво се случва около мен :)

  Да се представя първо, казвам се Димитър на 28 години съм. Живея във Варна. Завършил съм ВИАС специалност Пътно строителство. Неженен и без деца :)

  Започнах да грайнда октомври миналата година със старт от 300е и игра на 10нл. (Спазвам правилото за 30 buyin-a за качване на ниво).
  Преди това имам леки успехи в турнири с вход до 10е (нищо интересно) но никога не съм играл кеш на много маси. Понеже работя и не мога да отделям по пет-шест часа за турнир реших да се насоча към кеш сесии. Взех си HM разгледах го, настроиха ми го :) и се започна. В началото беше трудно, играта ми беше доста зле. Първите два месеца не играх много но имах горе долу добър профит. През декември понаправих повечко ръце, но в края на месеца ръннах доста зле и завъриш трите месеца с 220е профит. Плюс бонусите станаха малко над 300е и януари качих на 20нл. Опитвам се да играя стандартната АБЦ игра, без много "moves" и излишни блъфове. Както споменах работя и отделям средно около два часа на ден за игра. Което прави около 1000 ръце/ден или 30 000 ръце/месец. Знам че са малко, но това е положението за момента. За да си позволя да не работя и основния ми доход да е от покер трябва да кача поне 50-100нл и то не просто да ги стигна но и да се задържа на тези нива :)

  Ето малко статс и графика за първите три месеца. Червената ми линия е адски зле :(

  http://img6.imageshack.us/img6/6889/oktnovstats.jpg
  http://img121.imageshack.us/img121/8743/oktnovgraph.jpg

  Януари беше доста силен. Даже се изненадах. Успях да рънна 4ББ/100, което за мен си е успех :) Надявам се успешната игра да продължи.
  За съжеление червената ми линия е все още много зле и губя много пари от нея.

  http://img521.imageshack.us/img521/5466/janstats.jpg
  http://2.bp.blogspot.com/_wj9Enzh7WhU/S2fkoOtYDqI/AAAAAAAAABU/WmLIfWv7wdA/s1600-h/JanGraph.jpg

  Февруари си продължавам на 20нл и ще видим до къде ще я докарам :)

  ----------------------------

  Реших да си направя и външен блог за по-добро подреждане и управление. Но ще качвам нещата и тук. Външният блог е на английски с идеята да попадат на него и хора извън БГ и макар да успях да направя някои абзаци, които като се задържи на тях да се изписват и на български, но на други не успях. Все още търся точно как става тази врътка. Ще се радвам на коментари и мнения. На критики и препоръки. На каквото и да е, стига да е градивно :)

  Адреса на външния блог е:
  mitiozo.blogspot.com

  Това е за сега от мен. Успех по масите.

  Поздрави,
  Димитър
 7. Първият откакто играя в Унибет :)

  [​IMG]

  Пича ми плати, имаше и той flush (7 high)