1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте, казвам се Михаил Събков, на 21 години съм и съм от София, срещнах няколко интересни блог-а и реших и аз да напиша един за моето начинание, а именно как да превърнем 30 $ в 10 000 $ за 2-3 месеца. По принцип играя Омаха SNG ( Sit`n`Go ) 20-30-50 $ , но идеята да започнеш от начало и да изградиш банкрол наново ми се струваше вълнуваща и предизвикателна. Та, депозирах 30 $ в ПокерСтарс, точно в началото на месец Октомври (2009). Вече 15 дни играя по 3-4 часа на ден ( понякога и по 6-7 ), и засега всичко върви както и очаквах, имах лоши и добри рънове, за 15 дни успях да умножа неколкократно банкрол-а и в момента разполагам с близо 700 $.

  Ще описвам подробно моите стъпки, тъй като знам, че много хора изпитват трудности в началото и се питат кой е най-лесния начин за изграждане на стабилен банкрол.

  С 30 $ знаех, че трябва да съм много внимателен и изключително концентриран, тъй като всяка грешка може да ми коства голяма част от банкрол-а. Започнах със 1.75 $ и 3.25 $ MTT Sit`n`Go и се оказа, че нивото на играчите на тези нива е доста под очакваното от мен, и още в първия ден успях да стигна до заветните 100 $ банка, без особени затруднения.

  В следващите дни покачих нивото на 5 $ SNG (Double or nothing), като именно на тези турнири застоях най-много, в които добрата стратегия и изучаването на противника са от изключително значение. Банкрол-а ми бързо нарастваше, като цяло не се натрапвах на лош късмет, но това беше до преди 2-3 дни когато с баща ми имах лек спор, след което реших да седна да играя, но това имаше тотално лош ефект върху играта ми - съзнанието и мислите ми бяха насочени в друга насока, късмета ми се обърна срещу мен, и за 2-3 часа загубих голяма част от банкрол-а си. Мога да ви посъветвам само, когато сядата да играете - бъдете спокойни и съсредоточени, ако имате проблеми извън масите, по добре отложете играта за следващия ден, и си вземете малко почивка. Така направих и аз като на другия ден не влизах онлайн, а отидох на кино, излизах с приятели на дискотека и се отдадох на малко релакс.

  Дано блогът ми ви се вижда полезен, ще се старая да пиша по честичко, и да успея да достигна 10 000 $ до края на годината. Нека добавя също, че няма да използвам FPP-тата които ми се дават за играта, за да набавям каквито и да било парични награди с тях.

  С уважение,

  Михаил Събков.