1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте, казвам се Кристиан Ненчев, на 19 години съм, родом от Сливен, в момента се подвизавам като студент по хотелски мениджмънт в Хага, Холандия.Тук съм от Август 2009 и това е може би момента, в който започнах да се интересувам от покер.

  Доста от колегите ми са запалени, организират се доста турнири и като цяло всеки ден има хора за 1 СТТ.Един от колегите ми от Естония, който е лайв рег на 500нл ме запали доста сериозно след като организира един голям турнир, който, незнайно как спечелих и си казах, че играта ми допада и ще стана добър.

  От доста време съм запален по игри, бях в един от добрите български Warcraft3 отбори (G2H.kid) , след това бях хардкор УоУ плейър, с което не се гордея особено много.Идеята е, че игрите ми се отдават, така върви и с покера за сега.

  Малко след като спечелих първия си турнир си вкарах филма, че съм готово про и ще рина наред с невероятна сила.За съжаление невероятна бе силата, само с която си пропилях депозита от 200 долара.Това ме мотивира допълнително, започнах да чета статии и книги, да гледам клипчета, започнах и да чета покер форуми като грайндърс.

  Тук скипваме 5 месеца и пропускаме какво е станало.В момента съм най-големия уинър в училищните игри, които не са с малки фондове(обикновено по 10 евро байин+ребай), играя 300нл в най-голямото казино в Холандия, миналият четвъртък играх първият си mid-stakes tour (50+10 eu freezout LIVE).Класирах се на първо място от пуул с 30 човека и това доста ми повиши банката.В момента ме стейкват на 15/30 eu satellite-ите за Unibet Open Golden Sands и да се надяваме, че ще успея да взема пакет.

  За сега съм се ориентирал да се фокусирам изцяло над турнирен покер, защото ми допада най-много, целта ми не е да грайндвам 20+ маси pushbotting, а да скачам на високите лимити колкото се може по-скоро,да играя неделните majors(Ftops,Sunday Million etc.) и живот и здраве след 2 години, като стана на 21 да имам банка за WSOPME.Доста от вас ще си кажат, че идеята ми е твърде амбициозна, но този метод винаги е работил при мен, higher expectations -> higher results.

  Голяма част от напредъка си дължа на този сайт, дал ми е много и затова смятам, че е време и аз да допринеса по някакъв начин.Въпреки, че тук се постват предимно ръце от cash games, ще оставям по някоя ръка/коментар от време на време, в скоро време очаквайте и да споделя някой интересни ebooks/videos, като например "Let there be Range"(cash e-booka za 1950$ на CTS i Slowhabbit), малко нови клипчета от сайтове като Cardrunners и да си ъпдейтвам резултатите.

  Още веднъж благодаря на екипа на Grinders за този покер портал, помагате на много хора!

  До скоро.