1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Вече цял месец тъпча на едно място - нагоре надолу около 0-та и реших да потърся съвет - да се местя ли от тая зала и къде е най-добре да започна на 10нл. В редбет играя сега за 50к ръце -25Е от игра, доста подтискащо направо съм забил, а искам да качвам нивата, а не да съм брейкивън рейк машина. Изглежда повечето регулари са така в тая мрежа, като им гледам статса повечето са на моето дереже минус няколко БИ за 3-4к ръце, които им имам. Само 2-3 печеливши съм срещал.

  Също така има страшно малко риба, до 17-18-19h се пада по по-малко от 1 фиш на маса а като гледам масите на 20нл всички имат по 3-4-5-6-7 waiting list, което най-вероятно значи, че и там няма риба. Дали си заслужава да продължавам в тая мрежа ако и нагоре е така? Може би е нормално незнам аз съм свикнал на много фиши тейблс щото идвам от 888, там за 170к ръце от 50$ на 2нл стигнах до 20нл с около 1400 банкрол, но на 20нл много по-бавно вървяха нещата а и като си видях рейка от 1500$ ми се прииска да играя с рейкбек някъде, в 888 имах 2%...

  Много се отплеснах ето ви няколко картинки за тези които няма да прочетат моята стена от текст и подскажете как да продължа с цел качване на нивата.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Имах една идея да сменя режима и да играя през нощта белким се намира повече риба и по-лесна игра, но чак на лято евентуално че сега ходя на даскало.