1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте грайндъри :)

  Имам малко свободно време тази вечер, та реших да драсна едно блогче :)

  Края на март месец започна великденската ми почивка(3 седмици), за която бях планирал да поработя , но от UKBorder Agency явно не мислят така , 6 месеца не мога да си взема work permit-a,кур за тях. Е щом не можем да бачкаме и нямаме да учим , ще грайндим здраво то се е видяло, и без това си рънвах добре до този момент(7-8 бб/100).

  Набързо си поставих цели за месеца, минимум 30к ръце, да се класирам за endurance race-a, като първите 14 дни да не пропускам игра и да правя повече от 20 точки на ден, да регна 20нл и естествено профит $$$.

  Големият ми ентусиазъм беше бързо помрачен, след като още от първата сесия на 1ви април графиката ми започна да се спуска надолу и не след дълго се оказах -30 BI. Лошия рън хвърли сянка и върху играта ми, като започнах да правя глупави грешки, да губя концентрация и да тилтвам лесно. Volume-a който вкарах също ми повля отрицателно, понеже средно на месец не правя повече от 20к ръце. Беше ми доста трудно да продължавам да играя ден след ден, като ме смазваха от бой редовно. Писах на съпорта да ми спрат doomswitch-a, но те се направиха на ударени, че не знаят за какво им говоря, всички са маскари :D

  След 15ти април започнаха лекците и упражненията наново и там също ми ебаха майката, то не бяха assignment-и, то не бяха презентации, ииииибаси змията, за оставащите 2 седмици едвам намерих 5-6 дена да седна да поиграя, да не изтърва endurance-a.

  В крайна сметка завърших месеца -23BI , но благодарение на уникалната оферта в Redbet :cool:, с рейкбекa и бонусите даже си излезнах напред.
  За мен по-важното е,че въпреки лошия рън даже и за секунда не съм си помислил да се отказвам и съответно успях да изпълня повечето от поставените цели, без последната. Редовно си правех HH review и обсъждах спорните ръце с познати и приятели, което ми помогна да не губя самоувереност.Изиграх 40к ръце, имам 80 часа игра,направих 14 от 14 дни и шипнах някой лев от endurance-a.

  Макар да ми се иска да продължа да играя със същото темпо това няма как да стане. Другата седмица започва сесията ми и съм решил да ги шипвам изпитите, няма как ще трябва да се учи. А юни се прибирам в България, ще го мислим с тези прекрасни закони къде,как и кога ще се играе :D

  Ето и една графика за цвят :)
  Успех по масите!

  [​IMG]

  п.с. отново кур за UK Border Agency , никой badbeat не ме е тилтвал толкова много, колкото тия тъпанари ...
 2. Добро утро,добър ден,добър вечер или за накратно здрастииииии :D

  Днес е 1-ви юни и едва ли има по-подходяща дата да напиша моя първи блог.
  Като цяло съм доста зле в писането затова моля бъдете снисходителни. Целта на този блог е крайно неясна ,дори и за мен, но все пак мисля да започна с едно леко представяне.
  Казвам се Михаил Лаков на почти 19 годинчици от китния български град/село Трявна. Обичам пари,коли и жени (също и жакузита) !
  Покер играя приблизително от 2 години и половина, като мисля , че е излишно да обяснявам в детайли как и защо съм започнал, то е ясно, плей мъни, фреероли, зарибявки ,принт мъни т.н.
  Като цяло покер-а ме научи на много неща, промени изцяло виждането ми за "късмета" в живота, показа ми, че няма нищо лесно и ако искаш да печелиш, ако искаш да си победител, трябва да работиш здраво.
  От финансова гледна точка покера ми е помагал до голяма степен, в трудните ученически години :D Като се започне от седмичните home games и се стигне до не малкото шипнати турнири в старс,кейк и мердже. Не мога да се оплача, но и едновременно с това не мога и да се похваля особено.За този голям период от време, в който аз играя покер,чета книги и статии следя форуми (<3 grinders) и новини , мисля ,че резултатите би трябвало да са доста по-положителни. Нали ? Все пак аз още цикля по микро нивата.... Значи нещо не е наред в уравнението или аз не полагам достатъчно усилия или просто тази игра не е за моята скромна личност. Е точно поради тази причина това лято смятам да го прекарам под мотото "I grind". Планирам да се размажа от грайд, видеота, преглеждане на хистори и т.н. за да разбера веднъж за винаги да го еб*ш ставам ли за "покерджия" или не. Ако до 19 септември, когато заминавам да уча в Манчестър, не съм показал задоволителен прогрес и развитие - so be it , просто ще прехвърля покер-а в графата "неща който ми харесват, но не ги владея" , ще изтегля всичките си налични средства от залите и ще продължавам напред с учението.
  Мисля,че това е една логична стъпка, защото за престоя ми в Англия ще са ми необходими доста средства, а моментните ми печалби, макар да ми бяха достатъчни да се напивам по търновските дискотеките , там едва ли ще ми стигнат. Три месеца усърден грайнд предполагам ще са ми достатъчни да разбера дали мога да разчитам на покер-а като стабилен източни на финанси, колкото и смешно да звучи, или просто ще трябва да го зарежа, защотото отнема твърде много време , да си намеря работа и да бачкам като нормален човек. А живот и здраве след завършването , като стана някое шефче ,ще ходя да си донквам парите на wsop :D
  Та това е общо взето, малко размисли и страсти, дано да не сте заспали по клавиатурати от скука ама няма как искаше ми се тези неща, които ми се въртят в главата, да ги напиша някаде,а къде другаде има по хубави читатели :D
  Пускам отдолу едно поздравче :p ... и успех по масите.

  п.п. Серго пази се , скоро съм на 400 нл :D


  http://vbox7.com/play:a228ffb9