1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. То май стана модерно тоя месец да е зле :D

  А имаше и хубави моменти, но ... поне се класирах за семинара :D
 2. За Велинград трябваше да пътувам с elbotron4ev ( tashunkov) , но понеже се оказа ,че Wonderfull е от Пловдив ( беше ударил Blitzkrieg-а) решихме да опростим схемата в последния момент и аз да пътувам с Ванката ( Wonderfull) . A tashunkov да пътува с Chavko.

  И ето,че стана 15-ти....

  Сутринта се събудих много рано ( бях си оправил режима 2 дена преди това,супер неподходящ тайминг избрах хахах) , обаче както винаги става при мен ,отлагах до последно оправянето на багажа и съответно ... накрая пак закъснях. Впоследствие се оказа и че бях забравил някои неща :)
  Имахме среща пред едно готино кафе до Ванката. А съвсем между другото сме живяли с него на 100 м един от друг до миналата година :)

  Та така,палиме баварката и тръгваме ...

  Спряхме на една бензиностанция да заредим и аз да пушааааа,щото разбрах ,че той го няма тоя порок и ше е кофти да пафкам в колата.
  Времето мина неусетно,естествено в приказки от общ характер и най-вече обменихме думи за покера. Следвахме табелите за "Двореца", като изненадващо не пропуснахме никоя,като се има предвид,че са доста малки. Всъщност не само не пропуснахме никоя ,ами видяхме и една излишна ,която не си беше на мястото и ни отведе малко встрани,та трябваше да се връщаме малко .

  В хотела ни чакаше Зографа,който ни посрещна с Програмата за Семинара( която като видях останах силно впечатлен). Честно казано не очаквах такава силна и професионална подготовка от организаторите. Настанихме се, след което слезнахме до центъра на града да хапнем и междувременно да си купим бански ( едно от нещата,които бях забравил, а до последно си повтарях да не ги забравя хаха). Намерихме много добър ресторант ( естествено в такива случаи се питат "бакшишите" - те знаят всичко ). Хапнахме много добре + едно аперитивче за мен и се отправихме за бански. След ползотворната разходка се отправихме към хотела за лекция.

  Лекцията беше много добра и задълбочена, и изискваше максимално вникване в думите на Зографа. Впечатли ме хода на мисълта му ,както и речника ( не само покерски). Повечето от нещата бяха по-общи и супер важни ! Обаче като се замислих ,че някои от тях, въпреки че ги знам не ги ползвам , когато играя ми стана много тъпо . Има огромна разлика м/у теория и практика, както всички знаем .

  Последва психологическата част от Юли , една дума - PRICELESS
  Препоръката ми за следващия семинар е този аспект да се разглежда дори повече и в частност тилт контрола !

  Дойде време за ресторанта. Нямаше места на голямата маса,щото се позабавихме и седнахме на малката до нея. Бяхме в компанията на moholovka ,приятелката му, tashunkov i chavko. Аз изпих 4-5 "ракийки",полафихме си ,посмяхме се. Moholovka ни разказа за арбитражите и т.н....който е бил знае :D . След това не мислихме много какво да правим и се отправихме към "топлилата" ( малки басейнчета, две на брой ,зад големия басейн и джакузитата) с бутилка Jack. Там вече бяха Зографа,pro2type,jully,didi8 и компания. Аз вече си бях пиян и се договорихме с Didi за една работа ( помня я). Обясних на Jordi advanced неща за туровете хаха. С хронологията на вечерта имам известни проблеми :D Интересно е ,че искахме да споделим пиенето с някой,но желаещи нямаше... И така в топлата вода уискито влизаше като вода и с Ванката не му простихме хаха. Тука трябва да отбележа ,че схемата не беше доизмислена,щото на другия ден бях труп. Мислех,че ще издържа още една вечер ( за партито),но уви(все пак не съм вече на 20 ,когато 3 вечери подред не бяха проблем :D ).

  Тука малко ше посъкратя,че много дълго става.

  На втория ден спахме почти до лекцията,като едвам успяхме да вместим и хапване от румсървиса. Лекциите отново бяха на ниво. За вечерта нямам особено какво да кажа, поради гореспоменатото. Единствено може да се спомене "сина на Джако" ,но няма да навлизам в подробности,щото си мисля ,че той ще е крайъгълен камък за всеки блог от Велинград :D . Разменихме думи с някои момчета ( много съжалявам ,че ми беше криво и не можах с вси4ки,наистина много ме яд). Всички,които бяха там бяха много готини пичове,наистина :) Не можах и да откликна на неистовите покани на ташунката (аз така му викам :)) за раздаване на дансинга, в компанията и на "най-големия". Та така отправих се безславно към стаята за сън.

  3-тия ден го запомних с интервюто,което дадох ( лош спомен ,щото спекох изненадващо много и се надявам монтажиста да е добър хаха), както и с много хубавата лекция на Jordi. Накрая ,когато бяха финалните думи от екипа на сайта ми се оформи окончателно, много доброто впечатление за този наистина невероятен семинар :)

  Това е от мен,много неща пропуснах,но не искам да е прекалено дълго. Надявам се следващия да е още по-добър и с по-голяма продължителност :)