1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Опа , Здравейте пичове! Казвам се Велико и съм на 24 години от гр.Поморие.Предварително казвам,че като първи блог няма да говоря за това какви лимити играя,колко ,от кога и къде.Демек блогът ще е малко по-различен от обичайните покер тематики.Ще говоря за външният ни вид като млади хора, на които за добро или лошо ни се налага да прекарваме доста голяма част от времето си на едно място,хапвайки главно „здравословни” храни.Ще говоря и за това как според мен външният образ малко или много си е свързан с вътрешният ни, със самочувсвието и това какви ги дялкаме по масите.Винаги съм бил искрен със себе си и хората около мен.Казвам го във връзка с това,че познавам лично реално много малко хора от този форум,но тъй като ви чувствам близки , няма да ми попречи да бъда искрен с вас.
  Ще се върна малко назад във времето.Говоря за миналото лято. Почти не пропуснах денонощие в което да не се напия доволно или да ям каквото ми падне.Грам не ми пукаше,че съм забравил дефиницията на думата”спорт” докато не дойде септември.Отново бяхме на така наречено „запойче” когато чух коментар за себе си ,който меко казано ме върна на Земята.”Абе тоя Вичо ,как я мисли тая работа с тоя негов живот ,заприличал е на прасе” и „приятелско” кикотене след това.По принцип не съм от хората които обичат да мълчат,но тук явно нямах какво да кажа.Първичната ми вътрешна реакция беше „Абе пичове,ко ме занимавате да ми говорите за външен вид”.След това изникна ”може да съм качил някое друго килце,ама съм си пич да го еба” Все пак си премълчах...Веселих се цяла вечер и всичко си беше чук дет се вика.
  На другият ден всичко си беше нормално.Хамбургер с кола за обяд,дюнер за следобедна закуска и вечеря с чипс и бира.Сигурен съм,че за доста от вас това е до болка познато.Обаче доста време мислих над думите „прасе” и „живот” които за добро или лошо бяха в едно изречение.Живот на прасе хахахахх.Качих се на кантара и рекорд ...90 кила  Викам чакай да измерим талията с метърът...ми той не ми стигна Реално заради силата на егото си мислех ,че съм максимално 82-3 килца и дънките дето не ми стават са се свили от прането..хахаха.Sad story.Не съм от най-високите и тези мерки ...не ме накефиха да не казвам,че направо си ме депресираха.Преди това съм се хващал да тренирам,но никога някак си не съм го приемал като основна цел.И тук идва дет се вика силата на мотивацията..Стига да искате да я използвате  Спомнете си как сте се мотивирали когато сте започнали да играете и да се учите ,защото разбираш ли някой правил ”една торба пари”.Ок, мисля,че ме разбрахте за какво говоря.Реших да бъда честен със себе си.Казах си : „-Ти лятото си качил 10 кила,идва зима 100 кила ли ще ставаш ,при положение,че дори нямаш 1.75?”Случайно попаднах на един сайт,където ми гарантираха,че безплатно,ще ми кажат „тайната” да махна всичката мазнина,при това без да се налага да използвам половината менделеева таблица Имаше много снимки на хора които за 4-5 месеца са станали от „прасета” като мен ...what the fuck ve men „манекени” братоо  хахх.Спомних си как преди един познат ми каза,че трудните моменти се преодоляват когато просто спреш да ги приемаш като даденост и започнеш да се бориш...Въпросът към беше дали в това което се бях превърнал е даденост или всичко все още зависи от мен..Да направиш тяло срещу новогодишните празници ,с този заседнал начин на живот, без да си тренирал повече от 3 години си е направо демотивиращо...:) Да е сигурно ,ама поне минава за голямо предизвикателство.
  Тук ще вметна,че на доста от нас ни е все едно как изглеждаме, щом разбираш ли вадим кинти и можем да си позволим малко по-добър живот от другите.Ами така е,ама не точно....на 25 години да мязаме на чички...ае стига толкова по тая тема 
  Знам,че повечето от вас които играят сериозно покер са разбрали колко отдаден трябва да си на нещо за да се получи.С помоща на въпросният сайт си направих хранителна и тренировъчна програма за да я вместя в графика ми.Няма да говоря какво съм ял,пил или колко съм тренирал. Ще ви кажа само едно нещо пичове:ако наистина нещо ви дразни,не е нужно да продължавате да се заблуждавате,че нещата ще се наредят сами.Не говоря ,че на всички трябва да ни е цел разбираш ли да имаме „преса” .Нека всеки намери своята малка мечта...Просто признавам си винаги аз съм искал това.Един ден просто реших,че няма да ми пука дори и някой да ми каже,че съм „луд” или „болен мозък” докато не пооправя малко положението. :) Мисля,че трябва вече да сме разбрали като големи момчета,че винаги ще се намери някой „приятел” да ни каже „заеби,няма смисъл” и „мотивирайки” да ни препъне ,точно когато имаме най-много нужда просто от едно „Давай” . Дали ще става дума за фитнес ,за покер,за нова бизнес идея ,дали ще можете да забиете някоя яка кифла ,дали да си вземете този или онзи телефон , да си направиш ли татуировка , да рискуваш ли...казват ни ”заеби,няма смисъл” .Просто им кажете с усмивка: заеби ти,как няма смисъл бе брато?
  А сега за връзката с покера.От както се хванах да свалям килограми,живея по-добре и играя значително с по-малко грешки..Намалил съм тилтването в пъти което съм сигурен,че има пряка връзка със спорта. Знам,че някой ще напишат,че това не е фитнес форум и не е тук мястото , но ще ги помоля просто да си спестят „градивните критики” . Целта ми не е да се хваля ( защото така или иначе съм го направил за себе си), а да съм горивото за някой да поиска новото си „АЗ”. Какво е това „АЗ” решете ВИЕ. В крайна сметка сме млади хора и искаме да изглеждаме добре ,но преди всичко да сме щастливи. Ще помогна на всеки който прояви някакъв интерес.Просто да ми драсне едно съобщение и ще се разберем някак си За финал,ще ви кажа,че се чувствам с една дума - отново ЖИВ . Пичове това е от мен,успех по масите и не позволявайте нищо и никой да ви провали МЕЧТИТЕ. Поствам графиката ми малко след като почнах и от преди няколко дена.:)))))))))) Поздрави.
  [​IMG]