1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте,
  това е първият ми блог, хел йеах. Казвам се Станислав и съм от Русе. Преди да почна да се занимвам с покер и той да заеме голяма част от ежедневието ми, играх полу-професионално Warcraft-3. Играя нл20 в everleaf network от доста време насам на 8 маси. Според мен и според това което очите ми виждат всеки ден смея да твърдя, че сам един от най-добрите на лимита и като цяло винаги сам крачка пред другите.Та да се върнем на темата снимките говорят сами по себе си. Това са 2 сесии за 1 ден с около 30 минути почивка между тях.За тази година си бях сложил 3би стоп лос, но днес не се бях тилтнал и нямаше как да не продължа да играя.

  Ха забрах да напиша кфо се е случило и така започнах добре в началото +2би и си викам да дръпна една цигарка. Връщам се надъхан и кошмара от предния ден продължи. 30 пъти поне АА ми влиза от които само 1 път бие. всеки флип губя, както и с всяко АК. КК и QQ срещаха АА/КК. Просто великолепно. Въпреки това аз вярвах в себе си и продължих да играя без тилт но това не помагаше въпреки че ми се струваше, че правя нещо като погледнех хем-а бях на по голям минус. Накрая на първата сесия ме взеха за пореден път асата с 98 като префлоп пича си плати солиден 3бет и на флоп КТ8 2 пики се наби инстант на флопа, търн-а за моя изненада беше 8.
  Спрях издърпах няколко цигари разходих се малко и през цялото време си мислех каква машина сам като става въпрос за дълги сесии и как на тия момчета няма да им простя. И така де не мислех много около 30 минути грабнах 3тия монстер от стека и седнах пак 8 маси ( за мой късмет все още имаше трафик ). И така викам си ще се играе тайт и тфа е, обаче забелязах, че изведнъж почнах да имам връзка с флопа, другите да не удрят нищо на флопа и да си крада както си знам. Малко след това реших с АК да се набия да видя дали съм прав, че сам излязал от гадния суинг. И хаха паднах се срещу АА и си викам баа деба няма край и в същия момент гледам как от търн-а почва да реди карите... и така де с асака напраих флъш. И от там нататъка за близо 4 часа буквално им изядох гръклянчетата.

  ПС: Напил сам се ако има двусмислици, моля да бъда извинен.
  Поздрави грайндери!