1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Ще минавам на ХМ2, и понеже после ще е трудно да си комбинирам датабазите, и реших да си браг-на като за последно преди Черната неделя(1.Юли).

  http://www.youtube.com/watch?v=bB_AksXBPrY -тука да си цъкнете.

  Започнах годината с малко надежди, защото макар и да се чувствах по-добър от останалите, по емпричен път съм установил, че няма причина за обратното. Та бях решил да си гриндя на 100нл докато дойде законът и вече и това не мога да правя. И така мина Януари с 4,4к евро профит в прима, предимно рб.

  Февруари пък ходих на Чепеларе по покерджийски, и там, така и така основното ми занимание беше покерът и реших да поцъкам 200нл да видим какво ще стане. То пък взе че се получи и до 20ти цъках 200 в прима и не беше зле. Тогава дойде преломният момент, в който реших да видя какво става в онгейм. И понеже добре видях какво става на 200, погледнах и на 400. А преди седмица пРогледнах и на 1к и 600. И понеже най-вероятно ще загубя 10-15к до Черната неделя, ето ми един добър спомен от това хубаво време, в което имаше начин по-интелигентните хора да взимат парите на некадърниците.

  Ето го онгейма:

  [​IMG]

  [​IMG]

  И така, забелязвам че и на 1к реговете са глупави, като оставим малка част, ама те пък играят и 5к, но пък напрежението е голямо и дава някакво отражение. Сега даже се замислям защо се качих, след като, така или иначе влиза законът след 2-3 месеца и доста ме лъкна като ръннах добре 1-вия ден. Ще си поцъкам още 2 месеца и после се появява мрежата jobs.bg, в която, за разлика от прима, няма рейкбек, а само данъци, а рибите не са твои врагове, а колеги :D
 2. 2010 беше доста противоречива година за мен в покер отношение. Януари беше доста добър и ме амбицира да се пробвам на по-големи лимити през Февруари. Лошото е, че се пробвах В случая НЛ1000 и НЛ800 в евро и резултатът беше катастрофален(на мега донк масите 2 пъти сет оувър сет и 1 път флъш оувър роял флъш). Това ми повлия ужасно на психиката и желанието за игра и може би ме 'лайф-тилтна' за следващите месеци, като до Юни съм изиграл под 10К ръце - доста неуспешни (без да броя 7-8К ръце, в края на Май, на 20нл 'за мотивация', които естествено далеч не ме мотивираха(и бяха брейкивън)). През Юни пък въобще не играх покрай световното. Всичко това, комбинирано с някои разходи, доведе до смаляването на банката ми до под 3К и нуждата ми от стейкване. Е, намерих си стейкър и лятото се хванах сериозно и в края на Август вече се закрепвах отново на 400НЛ. Септември и Октомври също бяха добри месеци. За Ноември съм малко на загуба, но тогава стана нещото, което ме направи в пъти по-добър -> няколко часа тренировки с Бийста. Така се стигна до Декември, когато ръннах много добре в началото и дръпнах доста, а сега до края съм си останах на същото ниво, понеже играх C играта си в някои сесии...

  Доволен съм от изминалата година, защото най-вече подобрих играта си много, а и печалбите са добри, макар и по-малки от предвидените през 2009 smile .  [​IMG]
 3. Ето какво се случва скоро след тази тема: http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=10210
  Търся си стейкър за 200НЛ. Така се случи, че шота ми на 400НЛ беше неуспешен, а скоро след това реших, незнайно защо, че трябва да се пробвам на мега фиш масите на 800НЛ и 600НЛ в евро и след 3 брутални куулера за над 100ББ завърших сесията -4,5К$. Преди сесията, бях си решил, че каквото и да стане няма да подейства на морала ми и ще си възвърна загубите на 200НЛ. Но така стана, че загубих желание за игра, както и няколко стака на 200НЛ. Също така инвестирах около 2,1К в стейкване на играчи, 2К в сайт( с чиято репутация мога да гарантирам), изтеглих около 1,5К поради обстоятелствата. Започнах да се занимавам със залагания(професионално, а не за удоволствие  ) и част от ролла ми е заключен в букмейкъри(поради изискванията за роллоувър). И така, към момента имам доста малка сума отделена за покер игра.

  Условията за стейкинг са:
  1. Готов да възвърна 50% от евентуалните загуби(тъй като до тогава ще разполагам с парите си, а също така имам и източници на пасивни доходи).
  2. Процентът ще бъде по договаряне(Всичкият рейкбек, рейсове и т.н. са включени към печалбата. Имам добри сделки(над 50%рб) за повечето мрежи, но ако трябва ще играя на акаунт на стейкъра.
  3. При евентуални загуби ще регриндвам на 100НЛ.
  4. Готов съм на sweet сесия с бъдещия стейкър преди да ме стейкне, за да може да види нивото ми на игра.

  Ето ги и графиките ми. В тях не са отчетени играта ми на 50НЛ в Еверест, 10НЛ и 20НЛ в Пропаганда и СТТ в Старс(от които натрупах банка за 10НЛ), ръце в Кейк, преди импортването в ХЕМ да бъде възможно(300-400$ профит), както и играта ми в Евърлеаф където ми беше адската сесия -4,5К, а като цяло профитът ми от тази мрежа е над 5К(rakeback included).

  [​IMG]

  Uploaded with ImageShack.us

  [​IMG]

  Uploaded with ImageShack.us

  А ето и играта в последния ми акаунт в Пасифик:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Uploaded with ImageShack.us


  Трябва да отбележа, че играта на 1КНЛ и 600НЛ е по шортстак стратегията. Съшо така и не мисля да играя ХУ в близко бъдеще, освен срещу някой маймун, който влиза алл ин всяка врътка или нещо подобно.

  МТТ съм играл съвсем малко, имам 2 кешвания по малко над 1К, няколко трицифрени суми и това е. СТТ също съвсем малко след началото в Старс като съм общо взето БЕ(малко напред благодарение на рб), но така или иначе мисля да се фокусирам изцяло върху 6макс кеш игри.