1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте , аз съм бла бла на еди си колко от еди си къде - да пропуснем asl pls момента,че не сме в едни други интересни сайтове за запознанства . Тъй сега реших да напиша тука няколко реда с информациика за моята така ънбилииииииивъбъл покер кариера рииш ли,че голямо мъртвило се е заформило тука да раздвижим малко обстановката .
  Започваме историята от далечния февруари месец и точната дата 14ти много хубава дата нали ? хахахах сериозно обвързан обаче , решавам вместо да си давам парите по ресторанти и излишни глезотиики , да си житнем едно фрииролче с надеждата да почнем с грайда ,защото се бяхме занулили месец преди това.Стартира happy valentine's day freeroll хаахахха в не си спомням вече кой сайт и за колко пари , но важното е ,че помним първото място - крупната сума от 100$ . Без напрежение си ставаме 1ви прибираме си един СТОТАК в бързината и вече се мисли как да ги развъртим , да си ги изтеглим и да избутаме една седмица като баровец или да ги разиграем хмммм , и си казвам "Или ги правя хиляди или ги губя" - МНОГО ВАЖНО ИЗРЕЧЕНИЕ от към мотивация да знаете хахахахах.
  Вече уверен в решението си сядам и преглеждам офертички и се спирам на Poker Host , предполагам всички знаете защо , почваме си стандартно от минималния лимит , циклене циклене и за 1 месец вече съм на 25нл именно с чудните промоциики които се предлагат.Играем си кешец ,паралелно се пускаме по някви сателитчета ,защото така от 25нл не се забогатява хахахах и идва момента в сме се класирали за неделния 50к гарантирани . Както е ясно ние сме със супер самочувствие защото печелим HAPPY VALENTINE`S DAY FREEROLL ,че пък това ли няма да спечелим хахахаххаха циклим си като мажете 6 часа и стигаме до ХУ този път с малко напрежение хахахх не беше като на фриирола хахаха и още на 2рата ръка валета на QK и ми ги навря префлоп като на фрииролчи - флоп Q и за мое голямо разочарование 2ри :((( за 6к$ ,е че пак не е кофти ама що да не си лапнем 10к , се тая приехме факта ,че не може всеки път да сме първи хахах.Естествено веднагически withdraw и си оставаме там 1,5к колкото си имахме преди това да си циклим на 25нл.Няколко месеца си житкахме 25нл и накрая си теглихме рейкбека колкото да преживеем месеца да не умрем от глад знаете как е ,всеки е минал през студентските години хахахха и идва някакъв брутален месец , месец и половин в който резултата е ШОК И УЖАС

  [​IMG]

  НЕ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ РЪКА БАТЕНЦЕ !!!!! и те тва на 25нл хахахахха КО ПРАИМ ? Естествено cry-ваме си във форума как си му е реда и в следствие на което преместване в друга зала ,депозираме си някви 300евра ,защото вече сме супер насрани и тилтнати ,обаче сме с много опит на 25нл и направо сядаме там хахахаххаха - старитаме много добре вдигаме се на 700-800 еврака и вече можем да си позволим сателити ,изчакахме удобния момент и оп пак без напрежение сме се класирали за 30к гарантирани в неделя.
  Най-голямото турнирче което бях посещавал на живо беше на Златните - Мисловните спортове 770buy-in ,аз тарикат с 10евра от нета се класирам и в крайна сметка 11ти - балончи , явно няма да стане от 1вия път !:))
  През това време обаче ходим и да играем лайв за разнообразие в МОЛА хахахах където на 0.50/1 за месец съм 4к+ което си е ЛОЛ и с 20 левчета се класираме за Пловдив , сателит за ВЕГАС - е те тва е момента да станем милионери - да ама не БАЛОНЕЦ 6то място честито печелите НИЩО / първите 5ма вземат пакети по 12к$ / явно не е честно с 20 лева да се вземе 12к$ хахахах . Съвсем ЛЕКО тилтнат паля колата за Варна ,датата е без значение обаче деня е Неделя хахахах и ние сме се класирали за 30к турнир а сме на магистралата и имаме 5 часа път , що пък да не звъннем на едно аверче да почне турнира пък аз като се прибера ще го доиграя , звъним и с обещанието ,че ще го почерпя 1к евра ако станем 1ви естествено нямаше проблем с преговорите хахаха . Прибирам се прибизително в 1:30 вечерта пускам покера - още сме в турнира ,ех че хубаво ! с 20к чипа влизам да ги бутам ,защото сме леко тилтнати от Пловдив, след още 5 часа игра сме 1ви ,за 6,5к този път ЕВРА хахахах по се усеща! Обаче уговорката си е уговорка и заделихме 1к за аверчето / МЕРСИ и на аверчето/ 5,5к евра не са кофти сума !:)) След това лапнахме още 2к от друг турнир , гриндихме си омаха 50пл , защото с 4 карти било по лесно да уцеля флоп отколкото с 2 хахаххаха и така с една прилична сума, вече се спускаме към сателити за живи турнира ,тея онлайн вече не са ни интересни хахаххаа .
  С късмет или не , с 5$ и 2 сателита успяваме да вземем пакет 3700$ за прага - GSOP live . ИУУУУУУУУУХУ очертаваше се най-големия турнир от поредицата , супер надъхан отидох , старирахме с 20к чипа още на първите блайндове ми биха асата , сета десятки при 4bet-натата ръка префлоп s Q3пики и седим с 6к чипа и се чудим кво правим , ама кво да правим били сме толкова път от България да си тръгнем още първия ден ли ай сиктир , понадъхахме се малко , че все пак не сме случайни от freeroll тръгнахме сега сме в прага и играем турнир за 750к$ хахаха , за моя радост всичките ми ръце издържаха и завърших ден 1 с 60к чипа - вери гууд ! Почваме ден две - пък то ко аз още по-надъхан 60к чипа сме много добре в турнира , отваряме утг +1 с QJ на 200/400 до 1200 хахаххах - СТАНДАРТНО имаме си заигравка с почти всички на масата от предния ден - бутона кол и ББ кол и диларчето отваря 89T ХАХАХАХ и ББ ми донк бетва 3к в пот 4к ние ги правих 9к той ги бута 50к - НЕ СВАРВАМ да бутам чиповете хахахах и ми показва доволен 67 - сори приятел ама НЕДЕЙ С ТЕЗ ЛА*НА хахахаха, дигаме се на 150к за минимално време без да разберем и без да сме рискували абсолютно нищо , вече масата е респектирана и си отваряме от където си пожелаем с каквото си пожелаем хахахха , аз съм чип лидер 150к на масата и местят някво типче с качулка явно много ги разбира ,защото и той имаше 150к пред себе си , блайндовете вече са 1/2к и съм на ББ вдигам и гледам АСА - ЛЮБИМОТО МИ ! Е те тва типче дето току що го преместиха е утг и ги прави стандартно до 4к всичко фолд , идва моя ред аз си ги правя 12к стандартно - той ми хитрей мини до 24к , мисля мисля мисля около 2 минути и реших тук да се правя на AK и да ги бутна всичките 150к , в стотната в която казах ALL-IN той някак си доволно съобщи CALL викам си - офффф сплитнахме и ми отваря QQ хахаха къде бе приятел ,свали качулката и потегли :)))) с 300к сме вече монстър така и завършихме деня . Убивахме си ги от бой 2 дена и на 3тия най-важния изгубихме 150к чипа , в 4 мой рейзнати ръце от които нито 1 не успяхме да вземем , все тая - тук идва момента които имам желания да обсъдим ,защото водя спорове с няколко човека , ситуацията е следната :

  5/10к блайндове аз съм на бутона със 150к чипа , всички са фолд до мен , вдигам ATof какво правим ?
  Аз им ги бутнах , SB ме мисли доста време имаше 150к чипа и в крайна сметка фолдна и след ръката каза ,че е имал AQ - малко вероятно ... BB ме снапна с 66 ,нямаше радост за мен , както в Пловдив с АТ срещу 99 отпаднах , така и тук с АТ срещу 66 - много важен извод!!!!!!! AT - МНОГО ГАДНА КАРТА !!!!! хахахаххаха
  Единствения ми въпрос е , в тази ситуация имаме ли друг вариант ?
  Финиширахме 32ри от 500 човека за 3,5к евра тука вече бях повече от разочарован защото през целия турнир бях в топ10 по чипове но , ШАНС - другия път .
  И така като теглим чертата от 14ти февруари до сега 23ти декември от едно безобидно фрииролче ,сме успели да спечелим над 30к+ , при положение ,че 5 дена в седмицата бях ангажиран с университет с най-гнусната специалност в света и нямаше много време за да се отдам сериозно на покера - мисля ,че е доста добро постижение , сам си се надъхвам хахаххаа . След тези успехи събрах малко смелост и самочувствие и реших да прекъсна университета / за една година / и да си спестя всички мъки свързани с него и цялото това напрежение около него и да си направя експеримент ,дали ще успея да постигна това което съм си поставил за цел , и тук един съвет от личен опит - правете това което ви доставя удоволствие !!!!!!!!
  Всичко това го написах с цел не да се хваля ,че съм спечелил някой друг турнир ,а евентуално да надъхам и мотивирам момчетата които сега започват да се занимават с покера и че няма невъзможни неща !!!!! всичко зависи само и единствено от вас , преследвайте мечтите си !!!!!
  Нямам намерение да се извинявам на когото и да е било за правописни и всякакъв тип грешки , признавам си !! - просто момче съм си :)))
  Освен да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и успех в покера и еврофутбола хаххаха - нищо друго не ми остана ;))))!!!!!!
 2. Евала братофчеди модерно било да се пишат блогчета и официално да се опознаваме тук та викам и аз да не остана назад хахаха.Баш ми е драго да драсна някое друго редче е така за отдих след продължителна игра на покер,че много агресия нещо ми се насъбра в мен и се чудя как и къде да я излея.Та ей МА на - име , град , години , университет , asl pls , gsm , pic => bh и като цяло who cares.  Всеки си има своето начало нека споделя сега и моето.Та някъде тея години 2006-2007ма започнах обичайното от сваричка към покер и то как "jordi" ме викаше в тях да ми взема по 20 лева през вечер - ЕБАХТИ АВЕРА :(( , таа тилтнат се прибирам от Златни пясъци ,че ми се изшаниха на някво сателитче , да си разиграя стотинките без никаква идея как се контролира банка сядам си аз на неква масичка жик так идва няква ръчичка каде ми излиза стрейт флъш - ОХ НА БАТКО си викам аз някво пиче ми влиза ол ин - ИНСТА кол чупя мишката от цъкане барем да не спре тока , нета хахахха - отваряме картите ШОК И УЖАС чиповете не идват при мен - АЙ ДА МУ Е*А МА*КАТА и бързам да затварям масичката турбо нервен псувайки на майка и в същия момент поглеждам чата флоодят някви пиченца "LOL" "NICE" - викам си КВО НАЙС БЕ ДА ГО Е*А зеха ми парите ай сиктир - пък то кво .

  Game # 572821128 - Texas Hold'em No Limit EUR 0,10/0,20 - Table "Tibro"
  Game ended 2007-05-18 21:01:23 GMT+01:00

  Players:
  REPEZPERZE (EUR 10,17 in seat 1)
  plettu (EUR 5,86 in seat 3)
  horniBG (EUR 19,40 in seat 4)
  thabz (EUR 20,08 in seat 6)

  Dealer: thabz
  Small Blind: REPEZPERZE (0,10)
  Big Blind: plettu (0,20)


  horniBG Raise (0,40)
  thabz Fold
  REPEZPERZE Call (0,30)
  plettu Call (0,20)

  Flop 4c - 8d - 9d

  REPEZPERZE Check
  plettu Bet (0,20)
  horniBG Raise (0,40)
  REPEZPERZE Fold
  plettu Raise (0,40)
  horniBG Call (0,20)

  Turn 4c - 8d - 9d - 7d

  plettu Bet (0,20)
  horniBG Call (0,20)

  River 4c - 8d - 9d - 7d - Th

  plettu All-In (4,66)
  horniBG Call (4,66)

  plettu shows: Jd - Td (a straight flush, jack high)
  horniBG shows: 5d - 6d (a straight flush, nine high)

  Bad Beat Jackpot (EUR 1 828,54) won by horniBG
  Bad Beat Jackpot (EUR 1 015,85) won by plettu
  Bad Beat Jackpot (EUR 203,17) won by REPEZPERZE
  Bad Beat Jackpot (EUR 203,17) won by thabz

  plettu wins: EUR 11,52 (with a straight flush, jack high)
  Rake: EUR 0,60

  Цъкам рефреш на баланса иииии МЕД ТИ КААААААМ няква сумичка която даже въобще не съм си представял ,че има вероятност да спечеля.Бам "WITHDRAW" и чао ,довиждане , лека нощ , приятни сънища мерси.Оставих си там някви 100-150 евра да разцъкам , естествено ми ги взеха ,защото като цяло бях 0dmg.Разглеждам аз предните бет бийт джакпотчета за което още съжалявам хахахах да са таковам в ретарда и 12 часа преди мен някво пиче взел приблизително 9к евра и един вид ми зел парите рийш.Малко ама от сърце както казват хората няма да изнагляваме я . . хахахха.
  Като цяло не се оплаквам от покер играта ми , да не казвам КАРИЕРА ,че ще ми се смее целия свят хахаха , но явно съм останал сам аз единствен дебил който не се е хванал серизно да катери нивата . През всичките тея 4-5 години в който разигравам карти съм обиколил доста казина и онлайн покер зали,но не съм вдигал над 20нл аре добре и тук може да ми се посмеете малко хахахах.Изкаравал съм парички ама е така колкото да изкарам някой друг месец като ГЪЗИ както викат у Рурси.Отскачам от време на време в тоя сайт и гледам тука много сериозна работата някви хиледарки се въртят,чета блогчета хората житкат от по две години насам и са някви къртачи - бол пари , и си викам а сифич аз ли само не съм се хванал насериозно,та евала ви правя като цяло зарибихте ме,та се насякох с едни начални 100$ в хост покерчито,че най на далаверка ми се видяха и смятам да се хвана насериозно и да ги убивам без да си тегля секи месец приблизително 50% от банката и да тъпча на едно място , не било хубаво - ТЪЙ СЪМ ЧУВАЛ хахахаха.Относно правописни грешки ,моля ви се без забележки , не бях силен по Български език и Литература - простете ми ,аз съм простак човек хахаха.
  И сега за финал желая да ми споделите как се справяте с тилта,освен хладилника хаххаха нещо друго така ?
  Успех по масите братофчеди,защото ш*баните донкчета плачат само зa [​IMG] , а пък ако много им излиза поздрав -
  http://www.vbox7.com/play:f0c3b40b
  хахахахахаха