1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте грайндъри!
  Искам да споделя моите впечатления, които не се различават особено от общите - семинарът се получи страхотен!!! Организацията беше отлична, атмосферата беше изключително приятелска и предразполагаща, а ориентацията на лекциите - в точната посока.

  Много приятна изненада за мен беше лекцията на Веско за физическата подготовка на един грайндър. Това е нещо, което прекалено много от нас пренебрегват - дори и хората, които тренират. За съжаление не посещавах сутрешните тренировки (които също бяха отлична идея), заради режима ми на сън, продиктуван от дискотеките :p

  Първата лекция на Юли - тази за Плана - беше забавна. Бях се подготвил с лист и химикал, като за лекция, но в първия 1 час от лекцията не чух нещо ново. Разбира се, нещата които се казаха бяха супер важни и основополагащи, били са полезни за доста хора, включително и по-опитни от мен, но аз просто ги бях усвоил тези неща. И така, лекцията вече беше минала на 2/3, а листът ми си стоеше празен. И изведнъж Юли засегна теми, по които бях мислил малко, не бях сигурен и т.н. За нула време листът ми се изпълни с полезни съвети, изпитани тактики, добри пояснения и множество теми за по-нататъшен размисъл :D Jully delivered!

  Лекцията на Зографа също много ми хареса, с нейната структурираност и с множеството аспекти на покера, които обхвана. Определено интересна интерпретация на нещата, с онази пирамида!

  Темата "Префлоп" пък звучеше малко общо, но благодарение на ориентацията към 100нл и 200нл, лекцията на Pro2type засегна точно каквото трябва. Въпросите от аудиторията изобилстваха, бяхме постоянно насърчавани да питаме, и разбира се - ни беше отговаряно изчерпателно.

  На следващия ден се проведоха практическите лекции със Юли и Зозо. И двамата знаеха точно какво да ни кажат и какво да ни покажат. От тейбъл селекшън, през същинската игра, до ревютата след сесия. Тук въпросите и дискусиите бяха още повече, този път върху конкретните ситуации и срещу конкретните опоненти. Тази "интерактивност" отличи сесиите от клипчетата в сайта.

  Аудиторията беше толкова ентусиазирана, че поиска още такива сесии и почти единодушно се прие следващите лекции да бъдат заменени от още 2 сесии игра. Е - аз бях от другите двама-трима, тези които искаха лекция. Сесиите бяха супер и двамата ментори очевидно хвърлиха доста психически усилия да играят пред толкова хора, но по никакъв начин не ми се искаше да пропусна втората група лекции.

  И понеже организаторите ще получите прекалено много четки, ето ви и малко храна:
  -Струва ми се, че ако имахме още 1 ден на разположение за лекции, щеше да се получи още по-добре. 2 дена лекции, 1 ден почивка, 2 дена лекции - звучи ми идеално ;)
  -Нямаше да е зле да знаем за пейнтбола предварително, че да си подготвим адекватни дрехи. От друга страна пък си беше много приятна изненада.

  Взе да става дълъг read, ще кажа още, че условията в хотела бяха на топ ниво, много любезен персонал, супер ресторант, всичко на 6. Много се радвам, че успях да се запозная с останалите играчи, оказахте се още по-големи пичове, отколкото ви мислех. Беше ми много интересно да си поговоря с различните типове покерджии, хора с различни подход, виждане и амбиции за играта. Върнах се от семинара с повече знания и значително по-мотивиран! Благодаря за всичко, и дано скоро се видим пак - и с екипа, и със съграйндърите!
 2. Не за всички Февруари беше лош месец :) До края на Януари играх 10нл с повече от достатъчна банка, просто за да възвърна позагубено самочувствие по масите. И на 1ви реших че е време (отново) за 20нл, както и отново да ползвам пълноценно статс от ХЕМ. Там ме удари бърз хийтър, и след 5 дена имах банка и за 30нл (Онгейм е това). Там последва нов хийтър 2-3 дена, после нещата се стабилизираха. Много голяма роля изигра и тейбъл селекшъна. Играя 3-4 маси и просто съм длъжен да подбирам внимателно всяка една от тях, а риба в Онгейм има на кило.
  Та до края на месеца направих 22к ръце, което все пак за 3-4 маси И по време на сесия, не е толкова малко, колкото изглежда :p Winrate е към 11bb/100h което си е бомба, явно не само на 10нл е възможен :D

  пп: Glist, как успя да ме изпревариш със сетни сили накрая?

  [​IMG]