1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Невероятно е как в 21-ви век може да имаш три различни интернета и в най-важния момент да те подведат и трите...

  Стоя си пред монитора, часът е около 2 и половина през нощта, очертава се поредната стандартна тъжна неделя и току що съм си сипал от сангрията (единсвено нея бях намерил в алкошкафа), когато изведнъж – надежда! Влизаме в парите на суперсоника и понеже съм им ги бутал яко около бъбъла, имам прилично много чипки и съм топ 5 в класирането. Хората, успокоени от минкеша, започват бързо-бързо да отпадат. Оставаме 15 души в турнира, а аз не само, че няма как да изгубя флип, ами и получавам аса на големия блинд. МП шовира, БТН репуш, аз вече съм сложил отметка на „call any“ и чакам да си холдна лайк а бос. СБ изпада в размисъл. Какво пък има да мисли при този екшън и защо не му се пуска тайм банката!? "Reconnecting..." FUCK! Нетът е спрял! С отработено от годините движение включвам резервната флашка, със скоростта, с която се излага по-младата ми версия при първата тийнейджърска зарибявка. За 15 секунди съм се реконектнал, имам цели 60 disconnect protection – няма страшно. Да, ама не! Не знам дали в този момент Зевс е бил на покрива на сградата, хвърляйки светкавици наляво и надясно, или пък е валяла градушка с големината на айсберг, но и тук нямаше интернет... Последна надежда – телефонът! Стартирах апп-а, иска ъпдейт, започна да се тегли, а с тази скорост ми се струваше, че остават 3 дена, 18 часа и 23 минути... Най-накрая нормалният нет на компа се оправя. Връщам се 15 минути по-късно и СБ ме е вкарал олин. Отпадам 7-ми. Бутилката беше най-близо. Страстно се целунаха с ръба на монитора, самоунищожавайки се взаимно. Тази седмица мисля да отида до УНСС да си взема най-накрая дипломата. Ще я закача на стената и ще скрия петното от виното. Нов монитор ще питам Хадеса откъде си е взел.
  spooker, kyrbi, Hristo82 and 17 others like this.
 2. Здравейте, грайндъри :)!
  Да се представя накратко - казвам се Кристиян Иванов и съм на 19 години. Някои от вас ме знаят като Erebgil, Vincent_bg и т.н. Играя покер в интернет от около 3 години и нещо като през цялото време съм се местил нагоре и надолу по нивата :D. В момента рибилдвам банкрола си в Ентракшън и не мога да си позволя целия вход за събитието, затова се надявам да продам около 50%. На живо нямам кой знае колко голям опит. В България имам изиграни 3 турнира, в два от тях кешнах (на големия след сделка на bubble, на малкия пак имаше сделка, но вече бяхме 5 човека итм мисля):
  http://www.pokerineurope.com/playerprofiles/detail.php?playerid=16006
  Третият е 500€ фрийзаута в Кулата, където отпаднах 3 места преди ФТ.
  Имам и участия на UO Budapest и EMOP Lisbon, където единствено кешнах на сайд ивента: http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=157302

  Относно РРТ, мисля да играя мейн ивента (€500+50) и първия сайд ивент (€100+10). Общо €660 и слагам някакъв малък марк-ъп до 700€. Има малка вероятност да пропусна малкия турнир, понеже имам изпит на 15ти, но засега изглежда, че ще мога да ги съчетая и двете. Ако има промяна, ще пиша.

  1%=7€
  5%=35€
  10%=70€

  Ако имате интерес, пишете ЛС =).

  запазени:
  5% ElkYGrinder
  15% beanit
  10% rEADy
  5% Thuglifeee
  10% st1n
  5% marinoff
  10% caiko
  -----
  общо: 60%

  Благодаря ви за подкрепата, не очаквах толкова голям интерес. Повече % няма да продавам, ако някой се откаже ще ъпдейтна :).