1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. В на4алото на този месец след дълги убеждения реших да понамаля малко масите и да запо4на да цикля на по 6-7 маси.Вси4ко тръгна пове4е от добре като за около 10-12 дена (28-29к) рънвах 6.5 ББ на 20 нл и дори направих 4-5 шота на 40нл(без особен успех)
  Дойде 15 Февруари а аз седнах за поредната си сесия.Реших да направя отново едно шот4е на 40нл.За мое нещастие това шот4е се превърна в 9 стака загуба.Станах по4инах си малко и ве4ерта седнах пак да поцъкам на 20нл-4 стака загуби.Седнах на 10 нл и там 2 стака назад.Реших да спирам за деня(доста късно).На следващия ден първата ми сесия запо4на на 20 нл и въпреки лошия рън излязох 1 стак напред.Седнах ве4ерта да поджъткам и джаста праста ей ги още 5 стака - на 20нл.Слязох отново на 10нл и там ме разпориха с още 7 стака.
  От цялото това нещо което написах при положение 4е
  1.Се издържам изцяло от покер.
  2.Идва време да се плащат общежития и семестри
  3.Склчих договор да заминавам на бригада(няма да мога да отида на семинара)
  Осъзнавам (не за 1,2,3,4,5,6,7,.........(безброй много пъти)) че съм много тъпо копеле(на ента степен),което то4но когато трябва,прави то4но това което не трябва.За моя жалост винаги когато трябва да правя нещо както трябва защото е много важно,аз правя вси4ко възможно за да ми е особено шитаво.
  Вмомента съм толкова тилтнат,изнервен и ме е яд на самия мен,4е даже нямам сили да викам,крещя,блъскам и така нататъка.Плиус това (не мога да намеря тая буква която трябва да е между Л и И (за пореден път се убеждавам 4е сам смотан)) ми е през оная работа колко правописни и пунктуационни грешки съм допуснал.

  П.С. Сори за на4ина ми на изразяване и глупостите които съм изписал но имах нужда.ПЛС хранете ме яко.
 2. мисля си 4е на този лимит не трябва да се занитваш а напротив да играеш малко по агресивно.(разбира се вси4ко в границите си)

  [​IMG]

  [​IMG]