1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте грайндъри, няма да ви обяснявам кой съм, що съм и т.н., едва ли някой го интересува.

  Искам да напиша няколко реда за това колко е важно човек да е мотивиран и как това може да промени живота. При мен най-важното мотивиране в личен аспек настъпи преди 2-3 години.

  Първо искъм да ви покажа как изглеждах преди да реша да променя нещо в себе си.
  [​IMG]

  [​IMG]
  Розовата блузка няма изобщо да я коментирам, че е много зле работата :D
  На снимката съм точно 128 кг., което не знам как, но тогава не ми е пречело по никакъв начин. Имах си некви неадекватни интереси, които не бяха свързана с визията ми и това дали мога изкача 10 стъпала и след това да имам въздух или не. Обаче живота се променя, появяват се разни работи като жени и т.н., отначало си викаш кво толкова неможе пък всяка да ме харесва и се самозалъгваш, че работата не е толкова зле. И идва момент, в който случайно ти се мерка един кантар пред очите и решаваш от любопитсво да се качиш на него и да видиш какво ще покаже. Викаш "е максимум 100 кила, ама кво толкова, аз мъж ли съм или путка", качваш се, WTF !!! кантара е за нормални хора и превърта ! Това беше края удари ме много лошо. На следващи ден си купих кантар и установих, че съм 128кг. и реших, че така не става обмислих обективно много аспекти от живота ми и се отвратих тотално.
  Промяната започна, като всеки идиот свалях килограми с глад, виках си ставам 110 килограма и съм екстра, кво все пак съм 1.90м., станах, ама нали знаете с апетита идва яденето и некакси не се харесвах още повече от преди. Чувствах се като помяр от глада и бях неадекватен. Тогава един приятел имаше хоум мейд фитнес и ми предложи да пробам да потренирам с него, няма да ви обяснявам как се чувствах отначалото (всеки, който е почнал с това знае колко е било трудно в началото), ама както и да е отидох и взе, че ми хареса. Почнах да се интересувам от доста неща свързана с фитнес, като и храненето също го видях в доста различни аспекти. Почнах да правя НВД (ниско въглехидратна диета) комбинирана с циклично гладуване (тук е момента да кажа евалата на KaiZeN Велико, че ме светна за това ), и така стигнах до сегашните 84кг.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Все още продължавам да си намирам разни недостатъци дето ме дразнят чисто визуално и си работя по въпроса, но нещото което ме притеснява, че се улавям, че съм почнал да ям боклуци, нищо че не ми се отразяват визуално си усещам, че не ми се отразяват добре на организма.
  В края на блога ще напиша какви цели си поставям в тая насока за в бъдеще.

  И да си дойдем към същността на нашите интереси - покера :D
  Играл съм доста разновидности, като винаги съм бил брейк ивън +, което със сносните зделки дето имаме не е толкова зле. Тъжното в картинката е, че винаги съм бил посредствен явно и съм се задоволявъл с малко. 4 години бях студент редовно, наще плащаха квартирата и бензина за пътя, аз си правех по 1-1.5к лева месечно и пей сърце, дискочеки, кафета, глупости и всичко това с по 2 часа игра вечерно време. И така си бутам аз като най-големия глупак, докато не дойде юни тази година. Екстра месец $2.5к турнирни печалби, $1к профит/рейкбек на кеша, екстрааа, нали съм тъпак съм си щастлив, ше си имам за глупости. Става време за държавния изпит, моите колеги решават, че лятото не се чете щото сещаш ли се било мноо топло и трябвало по барове да се ходи. Аз обаче решавам, че ше ми се маха от главата и си джиткам лекичко, спрях картите тотално, 2 часа четене на ден и после седи гледай :D Легнах на акъла на един приятел на глупостите потрошихме доста пари по глупости, за които ме е срам да говоря. И така до 20 септемви почти никъв покер съответно никви приходи и най-тъпото във всичкото това е, че аз даже не съм се замислял по въпроса. И така дойде момента дето почнах да се замислям доста сериозно, че се превръщам в поредната средностатистическа българска цифка и се нервирах доста. Обмислих доста аспекти от връзките на покера с живота или по-точно с живота в България :D и реших, че е време да взема нещата на сериозно.
  Отделих $75 и установих, че няма кво да ги правя освен да ги вкарам в старса и да си джиткам зуум и да си лайт шотвам нива. Така и стана мина доста доволно лайт шота на 10нл, тоя за 25нл малко посредствено, ама кво да правиш вариация, няма как винаги да е с тебе.

  [​IMG]

  Toва ми се получи за 110к ръце, което е 4.78бб/100 и щеше доста да ме радва, ако беше в зала със истински рейкбек.

  Реших, че трябва да отделя доста повече време за игра от тук нататък и след като стабилизирам да добавя и доста повече работа с мениждъра за напред. Ама айде няма да говоря за толкова напред в бъдещето.

  Така поставям си цели за остващите дни:
  1. 20 дена x 30 ХУ турбо СНГ в редбета и по възможност 2% рои.
  2. 100к ръце в старса до края на месеца, уин рейт - 2.5бб/100

  Целите свързана с визията ми:
  1. НО МОР ДЖЪНК !
  2. Минавам на риба, пилешко, яйца и зеленчуци докато не изчистя и там дето искам и след това добавям ориз, картофи т.н.
  3. Този режим да ми се превърне в начина живот, а не нещо което да налагам на сила.
  4. 5 дена фитнес, 2 пъти седмично баскетбол и опшънъл таргет - кардио, ако има душа.

  Toва е от мен, не знам дали е написано много грамотно, но както и да е. Главната ми идея беше, че мотивацията е това, което трябва да ви бута в живота и да води до градация във всички аспекти, които виждате, че не са както трябва. И съвата, който искам да дам на всички е: Лъжете, ако трябва, но НИКОГА НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАЙТЕ и бъдете реалисти пред себе си !

  ГЛ по масите :)