1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
  1. Здравейте, забелязвам че тук има много интересни блогове, някои изобщо не са свързани с покер. Реших и аз да драсна нещо пък дано да ви хареса.
    Значи от един месец изобщо не ми върви играта, играех стабилно като часове и време, но някакси ми липсваше лекота, по един и същи начин играех, не се получиха добре нещата, въпреки многото ръце които съм изиграл добре съм на загуба. От 1 седмица не съм играл, взех си мноооого дълга почивка по мое мнение, което не мисля че е правилно, но просто се обезсърчих отвякъде, забравих за покера известно време, зарадвах жена си, купонясах, музика - високи децибели, приятели и смешки. Тази вечер за пръв път ще играя, чувствам се невероятно свеж и отпочинал, не ми е важно какво ще стане. Не ме интересува как ще се справям през следващия месец. Остава ми един месец до началото на сесията, няма да мога да работя върху играта си така както ми се иска, това ще стане през лятото, зажаднял съм за игра и лятото ще се спукам от игра след като приключа с ученето.
    Най-важното, което научих е че трябва да си взимам повече на брой и по-кратки почивки. Т.е. да не допускам да зациклям в покера, буксуване на едно място, лоши резултати, лошо настроение, да се разнообразявам достатъчно и да играя с вдъхновение и креативност в играта, щото така се получават най-интересните игри и добри резултати. През изминалата седмица когато не играех за разпускане и обучителна цел гледах ето това http://www.youtube.com/user/HeadsUpLisa някъде малко след средата съм, не съм изгледал още всичките епизоди, но много ми помогнаха - в някои ръце влязох в главата на всеки един от двамата играчи, разбрах какво правят и защо го правят, беше уникално, подобрих разбирането си за играта една идея повече. Със сигурност ми е помогнало дори да не се отрази на резултатите ми веднага. Надявам се да ви хареса и помогне, ако решите да изгледате всички сезони, успех:)