1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. heeeeeeeey grindersss , за много години!

  За 2010 бях си поставил следните цели - подобряване на играта , голям профит , кола , добри взаимоотношения с всички , обиколки из страната + банкети.За моя огромна радост всичко си мина като по вода , дори нещо което не бях си планувал се случи , което ми даде МНОГО голяма упора във всичко което правя , но за това малко по късно! :)

  [​IMG]

  [​IMG]

  Започваме с покера.Както ще видите на графиката по-горе до средата на годината се движих монотонно с кофти рън обв.Биех си 200НЛ с доста добър winrate, но когато цъках 400НЛ нищо не се получаваше , както и правих фатални грешки де.Първите 3-4 месеца от дългия ми шот минаха около -10-15БИ.След това се вижда добрия рън който стабилизира всичко.

  Турнирният живот беше много слаб тая година(и като цяло ми е) , но като гледам нашите грайндери как мачкат се надъхвам тая година да наблегна и на тях.Изиграх 2 турнира в Интернатионал-а.Унибет оупън които ми беше първия лайв турнир и бях ПЪРВИЯТ човек отпаднал в парите(лол).Затова май трябва да почерпя Роската , че флипна на бъбала с ТТ и го взеха.Вторият турнир беше на покер старс някакав в който отпаднах мн рано като видях и Симо да псува нещо и да става от масата :D

  Сега за другата цел която не бях си планувал , но се случи и съм много щастлив.Както може би се досещате става въпрос за жена :) Тя е Стела.За да няма pic or didnt happened показвам веднага! С нея тръгнахме на 15 Юли както се вижда от графиката там ми почва heatera.С Жорди установихме , че там се крие тайната на добрия рън хахах.Благодаря ти за подкрепата и надъхването на игра :p . А бтв в момента когато пиша това тя цъка на пц-то срещу мен хаха  И ето другата ми сбъднато желание - кола коятоо вече направо си обичам :))  Ммм за неуспехите през 2010 бих казал само прекъсването на университета,което го реших преди 2-3месеца.Аз съм на принципа , че човек ако се занимава с нещо което не му харесва , той в нинакъв случай НЕ МОЖЕ да има дори задоволителни успехи.Също така си вярвам много на вътрешното чувсто/глас което ми каза , че сега 4ти курс е точния момент да спра.. Да, знам , че изглежда супер глупаво за много хора , не съветвам никой да го прави и да ме разбира.

  ЦЕЛИ ПРЕЗ 2011:


  -Подобряване на играта с пъти!
  -Поне 30 урока! (Тая година бяха само 3:( )
  -Уроци по английки език
  -Обсъждане на ръце и вземане на участие в голям форум/training site
  -Изучаване на турнирната игра
  -Нов вид игра (омаха ор ХУ)
  -200к Еуро профит!
  -Отлични взаймоотношения.
  -Щастие.

  2010 Ще я запомня също с 3 сватби в рамките на 2 месеца , като на 3тата бях кум! МАЗАЛООО !! Изрязал съм ви за край малко мацаница от сватбеното клипче, на мен и Стела.Няма да ви показвам ръченицата за вземане на питката , че ще ме бъзикате цял живот!:))

  http://www.youtube.com/watch?v=TZ46SGAc78o


  Края е момента с благодарностите. Искам да благодаря на грайндърс екипа за семинарите наистина лудница. На briiz, че винаги когато се обърна към него за някакав проблем или съвет ми помага много. За възможността за запознаването на повечето грайндери, като не очаквах всички да ми допаднат толкова като хора характери и интерси.Евала пичове , ГОЛЕМИ СТЕ! В частност благодарско на Илко който винаги ме е окуражавал и подкрепял! На Стела също съм и благодарен , че се пробва да ме вкарва в "правия път" , като донякаде успява :Д и ест. , че ме подкрепя !
  Успех !!!
 2. такаааааа свърши февруари.Имаше и хубави и лоши моменти.Лошите , че почнах сесията си с 4 скъсани изпита от 7 и трябваше за 20тина дни да взема 10изпита , което е много трудно за човек които не е ходил много и ученето не е от силните му страни :Д.
  Другото кофти беше рън-а.Февруари почнах много зле още първите дни 10тина би назад с всякви кулери и съкаути.От тази гледна точка се зарадвах , че няма да мога да играя , надявам се вече да съм прискочил тоя рън:)) ( ако ставаше така ;п ).
  Та миналия месец имам 12тина хил.ръце само и тоя мисля мисля да наваксам.Хубавото на месеца беше , че влязох в хиитър в университета и си вземах всички изпити , надъхах се да ги смажа тоя месец и за някво челно класиране в рейса за Унибет ;)
  Надъхъл съм се да си купя кола и лаптопец началото на Юни затова следващите месеци трябва да са доходоносни.Целта ми е минимум 15к евро за времето до тогава.
  Ще играя 200 и когато масите са хубави 400нл.Също се надявам Унибет скоро да измислят нещо за масите , защото да има 1-2-3 маси през повечето време си е тъпо ! + тва регс от 400 слизат на 200 и само пречат ;0 .
  Миналите месеци шотнах 400нл но за първите 2700 ръце бях -9 би , после за още толкво ръце стигнах до -3.Определено играта там ми е доста по трудно но и не играя оптимално
  До сега като писах блогове като шотвах винаги успявах да кача , да видим ще стане ли и тоя път :)
  Ето и една графика в която не е показан последния месец които съм назад към 5-6-7-8 би нз точно.Хем ми се бъгна и не ми импортваше всички ръце и ЕВ-то нещо беше объркано.Както и съм над ЕВ , но не го гледам!
  Аиде граиндери много успешен Март ви желая !

  Edit:Chestita baba Marta !! :))


  [​IMG]
 3. Здравейте:)))

  Днес станах в много добро настроение (моето ставане е към 3-4следобед), тъй като в понеделник е българският празник - Димитров ден и се очакват големи банкети. Реших днес целия ден да се отдам само на покер. Имах предчувстие, че ще ги смажа ама многоо, седнах доста надъхан.

  Първата сесия - слабо, около 1би (сесиите са ми около час и половина, 7-8маси) викам си нищо поне риба:). Отидох да вечерям, починах си малко и седнах пак. Тая сесия беше сесия мечта - 6.5би за 700ръце такова нещо мисля, че не беше ми се случвало, адски надъхан си казах днеска ще е 1к ден!! Сядам трета сесия и като свърших бях на 9.5би, викам сии нее, искам 1к!! Разтоварих се около час и се метнах пак. Картата продължава да ме убива:)) реших да погледна какво става на 200нл, пуснах само 1 маса там и там картата ме уби за 80тина ръце 2би:))

  В крайна сметка 9би на 100нл и 2би на 200нл - личен рекорд!!(пожелавам го на всеки, който не го е постигнал!!)

  След като целия месец рънвах ужасно, над 10би под ЕВ (тая статистика я гледам само когато е срещу мен:p), доиде и дълго очаквания много, ама много ХОТ рън и добра игра, то не бяха сетове, фулове, бекдори, карета, абе знаете как е, когато всичко ти идва.

  Ето и графиката:

  [​IMG]

  по-ясна http://img11.imageshack.us/img11/1800/11bigraph.jpg

  Тук е момента да благодаря на всички (по специалните си знаят кои са), които са ми помагали и които ми помагат, без вас със сигурност нямаше да постигна това!

  УСПЕХ!!!!!!!