1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте, и аз реших да понапиша нещо за играта ми напоследък..... имам вече към 38к ръце след като се махнах от прима и бих казал, че съм доволен от играта си напоследък, с някои изключения...
  Направих малко над 70 часа последния месец предимно на 200нл и по малко на 400нл, в началото рънвах доста зле, но после нещата си дойдоха на мястото. Иначе не съм доволен от това, че не отделях достатъчно време за учене този месец, но сега смятам да играя предимно 400нл и това би трябвало да ме мотивира да уча повече играта.
  Сега като чета това което написах ми изглежда доооста скучно и ще постна 2 графики за цвят

  [​IMG]

  [​IMG]

  Забравих да напиша, че догодина зимата сериозно обмислям да поживея някъде извън България и да играя покер и за сега съм се насочил към Испания, но нали и там е регулирано и не може да се играе свободно.... някои играл ли е от там и има ли начин да се играе?
 2. Здравейте, в момента си почивам малко на Боровец и мисля, че е добър момент да драсна един блог...
  Та... Константин се казвам, на 26 години съм, от Варна, но от 6г. живея и уча в София ... уча право в НБУ ( почти завърших вече), като в началото бях много амбициран да уча и да се развивам в тази насока, докато един приятел не ми каза, че друг негов приятел печели пари от покер и едва ли не е супер лесно да го правиш. Разбира се веднага се зарибих и аз, инсталирах си софта на Nordicbet и почнах да уча правилата и да играя някакви фриролчета, играех постоянно - близо месец, но не ми вързваше, и така докато се прибрах след една пиянска вечер и съквартиранта ми (зарибих и него) ми каза, че е спечелил 1.5$ от фрирол. Той отиде на лекции, аз се наспах, изтрезнях и реших да се пробвам с неговите 1.5$ на кеш масите, седнах на 0.02/0.05c направих ги 9.5$, пратих 8$ към моята сметка и на него му оставих неговите 1.5$:) Бях много надъхан, играех постоянно и навсякъде, където мога (в университета доста често през почивките) и така първият месец направих към 1к$ , като си записвах всеки ден на едни листи колко печеля или губя, мисля че ги пазя и ще пробвам да постна някоя снимка.
  [​IMG]
  И колкото повече играех, толкова повече правото оставаше на заден план и вече ходех колкото да си взема изпитите и да завърша, което се оказа по сложно от колкото очаквах.
  Преди 6 години покер светът беше доста по различен от сега, нямаше почти никаква информация как трябва да се играе, знаех че трябва да играя тайт и като имам ръка да бетвам, бях сигурно най- големия нит на света ( отварях JJ+, AQ+ (AJ беше твърде слабо за мен) а чивтовете си ги лимп колвах) общо взето това ми беше играта, като играех на 8-9 маси. Така си играех няколко месеца, след което ми казаха, че като имам 300би вече не трябва да играя 10pl и се качих на 20nl там ми беше малко тегаво в началото.... като качих 50nl Зографа ми каза за Poker tracker и poker ace hud и, че те “ печелят пари“. Имам няколко скрийн шота с нитския ми стил( VPIP/PF 13/9 )

  [​IMG]


  Вече съм в София и след 7 часова сесия реших да си довърша блогчето..... и.... качих се аз на 100нл и....... играх там 3г и нещо това май беше най- голямата ми грешка в покера, играех сериозно, с доста ръце на месец, печелех добри пари и нищо не правех за да си подобря играта, а когато се качвах на 200нл все не се получаваше. Сега играя 200нл и 400нл с не лош успех.
  Това е от мен, надявам се не е било мн скучно, отивам да гледам мач. GL

  P.S. смятам да направя скоро видео докато играя за по- начинаещите играчи, така че пишете какви предпочитания имате за ниво, брой маси, теми за обсъждане и тн....