1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Вече сме 1 месец в BallllerHouse Лято 2012, очаквайте скоро блог.
  Ето казвам Ви.

  п.п.Жоро Hustlera а.к.а vladmir0v се замеси отново със сервитъорка.орг
  п.п.2 Афродита позна - Серго е влюбен.
  п.п.3 другите си рънваме под ЕВ ;)
 2. По случай светлия празник днес – Денят на Влюбените ( Кочове ) ще ходим на кръчма … смятам знаете къде? Тонито ( Зограф давайййй ) ни запази маса ( нашата си маса а.к.а централната ) .
  Другия Жоро влезе в сауната с което си направи сефтето откъм activities.
  В сауната бяхме 5 момчета, леко космати, опрени един до друг – всички бяхме влажни, като преди това си взехме вратовете.Юли си носеше татусите ( много файски ). Сауната свърши, както и ние.
  Да се върнем към сутринта.Шомката си беше навил телефона за 9 часа, трябваше да направи палачинки. За сметка на това ме посрещна в кухнята с култовата реплика „ КЪДЕ СИ БЕЕЕЕЕЕ МАШИНАААААААААААА?” Не минаха и 2 мин и всички бяха будни. Браво Шомка! ( любимата ни аларма). Време е за пудра и вафлички по пистите.Слънчето блестеше ослепително, вятъра брулеше буйните им коси ( на Юли ( най-вече) и Шомката) Така. Дългият път към върха ги зовеше. Рак-трак-аджийчето, демек голяма барамбелка, се беше постарал цялата писта да е на вафлички за последното караме на Шомата. Пудрата беше в изобилие.Сякаш цяла нощ бе стояла там, тръпнеща в очакване за допира до неговия борд! Друго нема.
  Шомката днес ни представи странен парадокс. Показа ни губеща графика за месеца – скиорче само надолу. Въпреки това имаше наглостта да брагва , че е на + за месеца.Всички се осъмнихме и решихме да проверим тефтерчето му, което бе заключено с катинар и грижливо прибрано в сака на Георги, който също се заключва с катинар и се намира в стаята заключенас катинар. ДЕМЕК ТОП СЕКРЕТ, ЦРУ, ФБР, НАСА-МАСА, НОСА НОСА.
  Всичко ни стана ясно…. Шомката си ни бере , боде, боцка.

  Седим си леко…., барамбелската.. Серго си е чисто гол майна и се сетИхме за ЕПИК Фейла на Юлката който на 12 пъти се опита да качи баира до къщата с неговото си Мицубиши– неуспешно. За финал обърка и пътя….. Ядосан и сърдит , семи-тилт ,под влияние на емоции реши да се докаже пред себе си и останалите 20нл грайндъри качвайки съседния баир , който водеше в друга посока ( пак не успя ) Браво ЮЛИ, мотивира ни супер много! 9 без 10 е майна, давай по-бързо любовта ни чака … ( Афродита го предсказа- срещу 2,4лв на минута,изпрати ни позитивна енергия през телевизора и развали магията на Серго,който дори в момента е гол,обича да играе гол…. Само по чорапи,което е много несериозно. Той ще открие любовта до края на годината.
  В Къщатата е много топло,Чуската секи ден цепи дърва,
  Жалко е, че е 9 без 10 и Любовта ни чака(Жоро Хъстлера даа ного зор да си ходим и ще продължим с блога утре 
  Сега отиваме да потънем в голямото….. море от салфетки ( за които Серго специално е изтеглил 1БИ),а вие очаквайте продължение рано или късно …. По-скоро късно, а може и рано.


  ТВА Е
  ДРУГО НЕМА
  КУР МАЙНА

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Тва е майна... връщаме се от Метеора... ест последно сбогом с ТОНИТО майна... ала бала...
  Серго излиза.. барамбелката... залита, пиян, носи няква водичка ако му стане жадно... и вика ... " абе майна, как беше текса на оная песен на Конъо и Лия"....

  http://www.youtube.com/watch?v=MCGnklLHJkc  Стигаме то супер големия баир който Юли така и не успях да изкачи.. и си правим бет-че... по 20лв от човек за тоя които стигне 1ви до къщата... - ест това си беше идея.. и коварен план... - ке звъннем на шомката да заключи и да отвори задната врата от която да влезем.. и си шипне 20лв ... но УВИ... бах мааа му... не вдига и 2та си телефона... ! фак! звъним на Васко... - ко звъним нямаме му телефона... еееееебем го!... супер план.. Шомката пак прецака... МАЙНАААААААА
  Серго... си лапна..не стига че прецака диското и ТОНИТО му пада на колене... ами и си ни избоцка... Бати Барамбелката ( явно предварително се е допитал до Афродита) ... ;)

  ДОКТОРЕ , МОЛЯ ТЕ... НЕ НИ ТРИЙ БЛОГА! НИЕ СМЕ!! ( Lil`Doc , Lil`beast и останалите)
 3. Репортери:
  Бай Иван - журналист, Емо Граматиков - фотограф и главата на семейство
  то, Владимиров - писач на блогове, Шома - диджей на музика

  Лайн ъп:
  Аз, Той ( Shomata ) , Малкия beast (4D_Hades_Mades) , Vladimir0v ( Жоро Hustlera ) , Sergo90 ( Еееееееебем го! ) , Васко Vasskontii - ВЕТЕРАНА , YUKNOW а.к.а Георги

  Слушайте сега! Тук се събрахме седмина юнака, кой от кой по – знатен. Шефът е Шомата(Shomata). Главатар е Васко „vasskontii” Василев. Sergo90 и Hadesa играят доста, още не са си лягали – пляскат хедс ъп WarCraft ( тук-таме покер ). Серго е по-скоро трагичен.

  Много е вкусно всичко, до сега не съм виждал такава храна. Утре с Vladimir0v ще се учим да караме сноуборд и май ще станем по-добри от Шомата ( това не е трудно ). Сауната е нЪтс – едвам издържаме . Шомката ни кара да си вдигаме краката, за сега не му връзва. Хита на годината : ай селчо пего.

  http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

  Еееееееееееебем го!

  Напрежението е огромно и непрекъснато ескалира. Чакаме Spirita да ни направи пиле с ориз, макар че свинския джолан също кърти.

  От мястото на събитието : ТУЙ ТО.

  Чакаме новия епизод на ПОД ПРИКРИТИЕ. Тва е майна!

  Уморихме се с Жорката вече да пишем, стига толкова.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]