1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. 14-15 часа играх само през ноември, излагация. Рейк 400. През деня ще разбера на колко души дължа по $50, предполагам 5-7. Ако може ще се платят заедно с наградите от класацията.

  [​IMG]

  Късмет през декември на всички, още не съм решил да правя ли подобна уговорка пак, може би за betsafe :)
 2. Е, чак грайндване не бих го нарекъл засега, но гледам да играя 1000 ръце на ден, в ипокер и онгейм. Тъй като обикновено се сещам вечер преди лягане или следобед половин-един час преди да се прибере приятелката ми, все бързам на 8-9 маси в ипокер да вкарам повече ръце... играя доста пасивно, което засега е напълно ок като резултати, но може би рънвам по-добре от нормалното. Само отначало (когато опитах да играя маняшки) ме понабиха, но се окопитих мисля :).

  Така или иначе, този месец искам да вкарам ~30 хиляди ръце и да направя 1-2к рейк, като не търся уинрейт, просто искам да не съм на загуба ако може и да си върна ритъма на игра, който имах преди около година-две. До днес имам 130-140 рейк в Offside и ... ~10 в Betsafe

  Иначе доста време пилея на една игра във Facebook, Brain Buddies. Малко напомня на лудите игри за бързина в missionred, комбинирано с визуална памет и сметки. Интересно ми е някой от бързите геймъри ако се зариби какъв резултат ще направи, предполагам че 5000 точки не е невъзможно. Гледам insomnia-та за под 10 игри е направил 3600+ което е доста впечатляващо. Зозо ми беше разправял, че Mozaka (ако съм разбрал правилно) е доста луд на такива игри.

  Иначе не съм кой знае какъв Facebook маняк, игричките с думи и бързина са основното, с което се случва да си губя времето там.

  Та така... успех на всички през ноември
 3. Всъщност съм доволен как се развиват събитията, въпреки че има доста за вършене.

  Работата по сайта е много приятна и благодарна на моменти, но сега остават нещата за довършване, които сме отлагали през цялото време. А и ще изникват неочаквани неудобства, които да отстраняваме, със сигурност. Никога няма да забравя нещо, което бях прочел за дизайна на комп.игри преди доста години - когато играта изглежда 95% готова, остава още толкова работа по нея. Това важи за толкова много неща...

  Основно е нужно да се шлифова хенд постинга, защото си е наш, направен напълно от нулата и не е тестван много. Също остават доооста фрази за превеждане. Трябва да довършим видео секцията, да има описания на различните филмчета и да може да се гледат на самия сайт. Искам да поизчистим и дизайна тук таме, например модула контролен панел в лявата колона е излишно раздут и неподреден в момента.

  Блог секцията също е добре да я потестваме и да изберем какъв да е изгледа. Може да има някакви проблеми тук в блоговете, защото се наложи да направя доста промени за да премахна стандартната странична колона за управелението им, в която имаше маса излишни за нас неща а и заемаше много място.

  Та така :)