1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Здравейте моржове :)
  Първо нека се представя, аз съм Илия на 21г. студент съм 3-ти курс в ПУ, право. Покер играя по-сериозно от 1 месец, направих прилична банка в Старса, като играх главно СНГ. Нещо обаче ми омръзна и реших да се прехвърля на КЕШ с идеята да се развивам в нивата и да вървим нагоре и след време да вадим 1 стабилен доход от туй нещо :)

  И потърсих някой друг сайт, смело мога да заявя че този и Играч.ком поне според мен са най-добрите БГ сайтове, съжалявам ако нещо съм засегнал някой :) Регнах се в Унибет и днеска цъках на 0.05/0.10, като цяло съм привърженик на консервативният банкрол, тоест към 40-50 BI :) Сега наслагваме основата и дай боже някой ден да стигнем 0.5/1 Евро.

  Видях че имате много готини клипчета, всичко е свалено вече и гледано и искам да поздравя Зографа за 1 старо клипче, което намерих в Играч.ком. I Poker мрежата 0.25/0.50 долара, лично според мен тва е уникалното клипче :) Много неща стават ясни.

  Бих искал също така да направя призив, всеки който дрънка на моите лимити да вземем да се намерим да си помагаме, видях че има такава тема, ще я видя пак и ще се аддна някой друг я в скайп, я във фейсбук.

  Еми това е най-общо взето, днес съм напред с 5 BI и е ок :), но ще видим как ще продължим:) Чистя бонуса сега :) и все още не мога да се оправям с ХМ :)

  Успех на всички по масите и така :)