1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. И така приятели , повечето от вас знаят ,че успях да преизпълня предизвикателството което започнах преди 2 месеца и половина ,като резултата е 12к $ за около 4,5к турнира.Последният турнир малко малко ме извади от равновесие и ме вкара в размисли и страсти така да се каже , но да не се отплесвам :D
  Време е за ново предизвикателство и то се нарича СУПЕРНОВА ЕЛИТ !
  Смятах да се прибера в БГ края на март месец , но мисля че си извоювах 2 месеца по рано излитане от мухлясалият остров :D Полета ми е утре , т.е. след малко .Въпреки ,че не ми е първи полет , нито първо прибиране след дълго време зад граница , този път сън не ме хваща (може да е и от снощното напиване :D ) .
  Смятам да започна новото предизвикателство на 4 февруари .
  План графика е готово , но не мисля да ви занимавам с него сега че ми е повече до приказки от колкото до сметки :)
  Само ще спомена че работя по идеята за самостоятелен блог , за да не занимавам целият форум с мойте глупости :D
  Без този форум и без Вас не мисля ,че бих стигнал и 1/10 от това което постигнах последните месеци .Надявам се да продължим да си помагаме и израстваме като покер общество и най-вече като хора !
  Вярвам ,че когато сме заедно и си помагаме можем да побеждаваме всеки по всяка една точка на планетата !
 2. С голямо удоволствие мога да ви съобщя ,че предизвикателството което започнах е изпълнено ! Смея да твърдя ,че това са най-ползвотворните 3 месеца в покер кариерата ми , не като цифрово изражение а като цяло мислене за играта . В началните нива ми беше трудно да се мотивирам основно заради малкото цифри преди запетайката :D Не мисля ,че ще откривам топлата вода защото повечето от вас знаят колко значима част от играта са мотивацията и волята .
  За последните 2 години имах поне 10 случая в които се отказвах от покера, и всеки път като исках да започна нещо различно от покера то просто не се получаваше .Аз просто исках да играя покер ,с това исках да се занимавам само че разликата между "искам" и "мога" да играя печеливш покер се нарича 3 години при мен :D
  Не се заблуждавам ,че графиките ще продължат вечно да са зелени както този месец за мен ,но се надявам да съм си научил урока и да не се налага да предприемам нови предизвикателства от сорта from zero to hero:cool: .

  Изиграните турнири са околко 5000 , което е доста по малко от това което бях предвидил , съответно и времето за което успях да изпълня целта.
  Имам около 3,5 к профит, 700 $ са от билет за TCOOP , останалите 800 ще са от стелар наградите и осребрени ФПП точки
  Не мога да ви снимам точни статистики от хем защото ми показва че съм -2,2к $ за последните 3 месеца :eek: ,
  Сега смятам да обмисля по сериозно предизвикателство и да се захващам след 1-2 седмици.
  Успех по масите и благодаря на всички за подкрепата !

  http://grinders.org/bg/forums/uploaded/27012013_4223pokers.png
 3. Общо взето 2 много полезни месеца в покер отношение ! Започнах ударно предизвикателството с много хъс и увереност ,но след добрият старт последваха няколко тежки удара къде от нета къде от старса ....ноооо Б.Х. както вика един авер :D . С огромни усилия , опити на различни стратегии , редуване на пасивен и агресивен БРМ успях да я докарам до 1к профит + 270 $ (стелар награди и осребрени фпп точки) .Но не мисля ,че това е най-важното. По важното за мен е ,че успях да вляза в ритъм .Най-големият проблем за момента остава малкото обем . Успях да изиграя около 3000 турнира , което не е най доброто ми постижение и определено не се гордея с това, но все пак декември е айляшки месец :D .Имам още малко време до края на месеца и се надявам да успея да наваксам изоставането . Като цяло засега се движа в график с леки отклонения ;) разредих ъпдейтите защото видях ,че няма особен интерес и активност от към съвети и препоръки .Ще съм благодарен на всяка интересна идея за достигането на крайната цел !
  Успех по масите and keep walking....
  Ето и линк с резултатите до момента
  http://pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=bashov&pnid=1&tt=sng
 4. И така грайндери , след като на няколко пъти пиша блог и се отказвам да го публикувам в последния момент мисля ,че сега е момента .
  Казвам се Димитър и играя покер от около 4 години, като основно съм играл СНГ и МТТ където са и най-големите ми успехи

  http://pokerprolabs.com/bashov/PokerStars

  Основния проблем при мен до момента са загубите от опитите по кеш масите които не са никак малко , смятайте бъствал съм сигурно около 10-15 пъти :D Просто този формат на играта съм убеден ,че не е за мен и категорично спирам да правя опити да стана печеливш кешов играч ! Не че съм нямал успехи и по кеш масите , си спомням имах период от около месец в който си тупах 1-2 и 2-4 в старса като дори си спомням че една вечер на едно про му взех около 10 БИ :D ,нооооо всички знаем ,че това са хитлерови успехи :D. Та това е в няколко реда за моята покер кариера .

  За наначинанието целта става ясна от заглавието . До сега не съм си поставял подобни дългосрочни цели като отчитам това като сериозна грешка ,но съм следил в детайли няколко подобни като първото беше през 2009 мисля на Boku87 а последното на antchev.Започвам с 3$ защото само толкова са ми останали в старса :D
  Ето и плана за изпълнение на целта
  800 x 0,50 ~ROI 15% ~ profit 60 $
  1200 x 1,50 ~ROI 10% ~ profit 180 $
  1000 x 2,50 ~ROI 7% ~ profit 175 $
  3000 x 3,50 ~ROI 5% ~ profit 525 $
  6000 x 7,50 ~ROI 4% ~ profit 1800 $
  3000 x 15 ~ROI 4% ~ profit 1800 $
  Турнирите които ще играя са 45 , 90 и 180 човека турбо
  Първото ниво го прескачам то е 0.10 $ тъй като докато подготвям блога го минах и съм
  С около 24$ банка в момента :D
  Сумата която се получава е 4540$ като с стелар наградите и рейкбека мисля че ще ги закръглим на 5000$
  Относно банкрол мениджмънта смятам да се кача на 1,50 с около 50-60 БИ ,за 2,50 мисля да го направя на 80+ БИ тъй като играчите са малко по добри.3,50 и нагоре смятам да качвам при 100+ БИ като за всяко следващо ще се опитам да добавям по някой БИ за сигурност !
  Краят на предизвикателството съм предвидил за 30 март тъй като тогава смятам да се прибирам в България.
  Ще пускам ъпдейт на всеки 2 седмици както и по някоя по завързана ръка.
  Ще бъда благодарен за всякакви полезни съвети и насоки !