1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. След като изтеглих целия си банкрол за пц+хубав монитор защото се мъчех на малък лаптоп с 14 инчов монитор началото на месеца се разбрах с един приател да ме стейкне за 10нл, като имахме уговорка да ми помага по нивата и съответно да получи % от евентуалната ми печалба.

  Та началото на месеца депозирах в Еверест 300$ и започна "grind"-a. Предимно играех на 10 маси моя си нитски стил като за ~26к ръце спечелих 20БИ+няколко долара от бонус.Рещих да пробвам 25нл като първите сесии получавах помощ от моя приятел(учител) и горе-долу успях да се закрепя на нивото, което почти с нищо не се различава от 10нл.Имах малко проблеми с тилт-а и раздадох няколко стака, но за мое щастие успях да си ги върна с няколко slowplay-a. И така направих 16к ръце и ~200$ от 25нл+ остатъка от бонуса та да го докарам до 1к банкрол.Идеята за декември е тегля всичко и нов депозит в друга зала....друг бонус и евентуално след 2(3) месеца 50нл.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Както се вижда от снимките, имам сериозен проблем с червената линия (освен с тилт-а). Доста четох по въпроса(общо взето всеки обяснява как флъш-дроус и стрейт дроус трябва да се играят много агресивно), но така и не мога да го оправя това. Коментар по статистиката и съвети за подобряване са добре дошли :)
 2. Здравейте, казвам се Ангел Стоев, 21г. Във форума съм с ник AngelStoev(логично :) ). Играя покер от няколко месеца, но по-сериозно от 2. Възползвах се от 50free промоцията на PropagandaPoker/bgballer и успях по ниските нива да ги направя на $250.

  Направих над 80К ръце на 10НЛ и реших да сменя залата/мрежата, защото не можех да си намеря маса с играчи чийто VPIP/PFR са над 20/10. Така от началото на месеца направих депозит в Unibet (100e) и си платих един HM (преди това използвах кракнат). Малко къса банка за 10НЛ, но реших от началото по-скромно да го раздавам по масите. Та играя вече няколко дни и резултатите не ми изглеждат много зле, мисля.

  Забелязвам само една тенденция - когато печеля обикновенно печеля по 1-1.5-2 buyin-a, но когато губя си губя по 3-4-5 стака. Играя от 2 до 4 маси, като често ги сменям с цел да седя винаги на най-хубавите. Бих искал някой ако може да ми даде съвет имайки предвид screenshots какво да подобря в играта си. 8K ръце са доста малък семпъл, но все пак...


  [​IMG]


  [​IMG]