1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Блога на DorianGray, както и безкрайните досадници влизащи да просят пари при хай масите ми дадоха повод за размисъл. Накрая реших, да се опитам за нормално време да изградя една добра начална банка, за да покажа на всички търтеи, че не е много сложно, а просто трябва да се положат малко усилия. Трябва само човек да си седне на дирника и да се потруди. Не съм 1-вия, нито последния, който ще гради банка от нищото, но ....
  А сега малко въведение ... На 20 години съм. Излизам често, през останалото време уча за кандидатстудентски изпит по медицина ( изпита хич не е лек ), за покер отделям малко време, надявам се след достигането на целта(дай боже след 5 години д-р пред името ми) да се пристрастя отново към енергийните напитки и да правя любимите ми 10-20-30 часови сесии. Като играч съм доста посредствен, размазвам ниските лимити, приятелчетата с които играя, но има още мноооооооого хляб да ям, но за израстването ми като играч, след записването на висше.
  етап 1 - Досадното начало
  Безкрайни часове giveaway турнири ( безкрайни, безкрайни, колко да са безкрайни ), дебили плащащи всичко до ривъра. Малко по малко натрупах 0.80$.
  етап 2 - Риск печели, риск губи
  С натрупания близо долар, реших да видя дали боговете на покера са благосклонни към невинната ми душа. Седнах на 2 маси с по 40 цента. И съдбата ми се усмихна. Бях вече близо 2$.
  етап 3 - Господ обича кретените и пияниците
  Вместо да си седна на гъза и да си играя 0.04 + 0.01$ СНГ, реших да седна отново на кеш, но този път FL холдем. Пак напред ... е имаше леки вариациики, но всичко в рамките на поносимото. На всичкото отгоре реших да поиграя и добрата стара омаха ХИ. Засега всичко върви повече от добре. Банката в момента е 11-12$ и това само за 1 седмица игра. Ако всичко се развива по план ( е и с малко късмет, защото малко агресивно го раздавам с БМ ) до 1 месец ще съм достигнал и целта си 100-125$, който са повече от добре за начален капитал на новозарибените.
  А сега и малко статистика .... [​IMG] [​IMG]
  П.П. Разбирам, че има хора, които си заслужава да бъдат стейкнати, но те са едва 1% от всички вечно искащи. Като сте решили да се занимавате с покер, подходете сериозно. Не съм аз човека, който може да ви дава наклон на оная работа какво да правите с живота си ( и по-специално с развитието ви в покера ), но няма никакъв резон, а и чест в това да си паразит !!! Със здраве :respekt:
 2. Дойде време да започна реализирам плановете си, а именно да стана полупрофесионален покер играч. За да влезе плана в действие ше са ми необходими 100$ банка (100$ - 25+25$ за първи депозит, 110% бонус за първи депозит и 33% рейкбек в Adameve покер, което прави по груби сметки около 300-350$ след изчистването на всички бонуси), както и още 30-60$ за ХЕМ. Целта ми е да достигна НЛ100 и да се задържа на него. С банката и ХЕМ-а сигурно ще се забавя, поради факта, че в повечето случай петъчното и съботното излизане за по бира се превръща в гуляй. Поради тази причина не се задържат много пари покрай мен, но както биха казали още древните римляни A bove maiore discit arare minor ( Стария вол учи младия да оре ), така че всякакви съвети, предложения и т.н. ще приемам с огромна благодарност. От София съм, приятелите ми не са много сериозни към покера, така че всякакви предложения за бира и разговори ( за покер и нещата от живота) са добре дошли.:8h::8c:
 3. Здравейте, от 2 дни съм член на grinders, така че съм сравнително нов. Почетох доста теми, статии, изгледах и голям брой видеа. Доста съм доволен от базата данни и поради тази причина се преориентирам ( напускам друг конкурентен сайт, на който няма да спомена името поради разбираеми причини ). Играя в еверест ( НЛ5, НЛ10 и хедс ъп НЛ25 ), но поради различни причини ( нова година, на 8ми навърших 20 и тн и тн ) изтеглих покер банката си ( и я изпих :D ). Държа да отбележа, че въобще не съжелявам !!! Останаха ми някакви 40-50$, от grinders се насочих към adameve покер. Скоро мисля да ги прехвърля там, но се колебая и за Poker Host ( може ли някой да ме ориентира, ще съм изключително благодарен ).
  Мерси за вниманието и нека силата на флопа бъде с вас !!!