1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Завръщането

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 1597

Как е играчи : )
Последно време се бях позагубил от форумите и не бях ъпдейтвал чалинджа.Не съм се отказал,просто последните 2 месеца нямах време да играя покер,тъй като завършвах университета и ми беше доста натоварено там.На 27ми май ми се роди племенник и оттогава съм по живота като се пиеше всяка вечер дълго време.Философията че полят изпит е взет изпит за моя радост се оказа вярна и така успях да завърша успешно.Сега цялото ми време вече ще бъде отделено за предизвикателството.От последния ми ъпдейт имаше суингове нагоре-надолу.
Накратко ще ви разкажа какво се случи в това време...Май месец постепенно се ориентирах към турнирите,причината беше че подарих екшън на един приятел за рожденния му ден от 109$ Батъл Роял в Старса,където успях да кешна над 1к$ с баунтитата.Впоследствие имах още някое друго подобно кешване и успях да се класирам за MPN Sofia след 2 отпадания на балона за пакет.
Ден 1 беше успешен за мен,идваха ми доста добри ръце които успяваха да ми се изплатят и финиширах 9ти във временното класиране след ден 1А и 1Б.Ден 2 продължи добре като натрупах близо 600к чипа,което мисля беше достатъчно за финална маса.За съжаление обаче на балона загубих стабилен пот срещу бъдещия шампион на турнира като бях платил минрейза му с QJs,той чекна 9T6tt и с оесд+флдроу му шипнах пот сайз бет,като ме снапна с 99.След това загубих още по-голям пот като се стакнахме на флоп А72тт,бях със 77 с/у АА.Така при 35 човека(29 в парите) останах най-късия стак с към 40 хиляди чипа.Бях кард дед,което може би беше за добре тъй като успях да влезна в парите само с 1 влизане оул ин,което не бе платено.Тогава с няколко блинда бутнах Кх и Валери ме събра с 78с от големия блинд.
Кешнах 1,1к евро което реално беше и пика на предизвикателството като банката беше достигнала към 6к освен изтеглените дотогава пари.Впоследствие дойде и даунсуинга,който продължи и на Скууповете,които пробвах.Разходите които имах и последните месеци в които не играх доведоха до намалянето на банката до към 1,5к.
Реално дължа неуспеха на предизвикателството дотук на факта че разделях вниманието си в различни области,както и прекалено високите цели и очаквания които имах.
След почивката от покер,сега усещам голямо желание за игра,също така нямам друго занимание и приходи,което налага да дам всичко от себе си за да успея с покера.Затова реших да започна предизвикателството отначало,като сега планът ми е да го постигна на по-малки стъпки.
Ще започна на 50нл,докато удвоя началната банка,впоследствие ще комбинирам 50 и 100нл до първата цел - 5к.Следващата стъпка ще е банката да стане 10к,тогава мисля да закупя Пио Солвър и да започна работа с него и постепенно да шотвам 200нл докато натрупам 20к.Оттам планът е да правя 100 входа за следващото ниво и съответно да достигна 40к,60к и заветната цел от 100к.Също така след стъпка 3 (20к) ще започна да играя и мтт,но вече ще бъда доста по-консервативен.
Обмислям ако не потръгнат добре нещата да опитам стейкинг+коучинг,тъй като усещам че имам нужда от добър треньор който да ми помогне да доизградя играта си и да влезна във форма след почивката.
Ще продължа да играя в Парти покер като за начало,тъй като имам точките за 500 евровия бонус,както и друг активен такъв.След като ги избия ще се прехвърля към прима където ще опитам докрая на следващия месец да рейкна за лагера в Гърция.Последния лагер беше супер забавен и още по-полезен в покер отношение,също така ми липсва да обсъждам играта с други играчи.
Както бях написал предизвикателството въпреки името си не цели толкова достигане на тази крайна цел от 100к , колкото е съсредоточено в самия процес и път дотам.Затова ще си поставям някой предизвикателства в самото предизвикателство,но засега ще ги запазя в изненада.
Желая успех на всички вас по масите и извън тях,като се надявам да имаме поне един Бг
представител на мейн евента ноември във Вегас : )
winday, nev3rm1nd, MiNFoX and 4 others like this.
  • nev3rm1nd
  • HaiHislor
You need to be logged in to comment