1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Завръщане към грайндването

Published by Breeze in the blog Breeze's blog. Views: 244

Е, чак грайндване не бих го нарекъл засега, но гледам да играя 1000 ръце на ден, в ипокер и онгейм. Тъй като обикновено се сещам вечер преди лягане или следобед половин-един час преди да се прибере приятелката ми, все бързам на 8-9 маси в ипокер да вкарам повече ръце... играя доста пасивно, което засега е напълно ок като резултати, но може би рънвам по-добре от нормалното. Само отначало (когато опитах да играя маняшки) ме понабиха, но се окопитих мисля :).

Така или иначе, този месец искам да вкарам ~30 хиляди ръце и да направя 1-2к рейк, като не търся уинрейт, просто искам да не съм на загуба ако може и да си върна ритъма на игра, който имах преди около година-две. До днес имам 130-140 рейк в Offside и ... ~10 в Betsafe

Иначе доста време пилея на една игра във Facebook, Brain Buddies. Малко напомня на лудите игри за бързина в missionred, комбинирано с визуална памет и сметки. Интересно ми е някой от бързите геймъри ако се зариби какъв резултат ще направи, предполагам че 5000 точки не е невъзможно. Гледам insomnia-та за под 10 игри е направил 3600+ което е доста впечатляващо. Зозо ми беше разправял, че Mozaka (ако съм разбрал правилно) е доста луд на такива игри.

Иначе не съм кой знае какъв Facebook маняк, игричките с думи и бързина са основното, с което се случва да си губя времето там.

Та така... успех на всички през ноември
  • TheUnknown
  • iMakeDonkCalls
  • Glista
  • Zografa
  • Breeze
  • Pro2type
You need to be logged in to comment