1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

За семинара от

Published by gavrosh in the blog gavrosh's blog. Views: 208

Здравейте грайндъри!
Искам да споделя моите впечатления, които не се различават особено от общите - семинарът се получи страхотен!!! Организацията беше отлична, атмосферата беше изключително приятелска и предразполагаща, а ориентацията на лекциите - в точната посока.

Много приятна изненада за мен беше лекцията на Веско за физическата подготовка на един грайндър. Това е нещо, което прекалено много от нас пренебрегват - дори и хората, които тренират. За съжаление не посещавах сутрешните тренировки (които също бяха отлична идея), заради режима ми на сън, продиктуван от дискотеките :p

Първата лекция на Юли - тази за Плана - беше забавна. Бях се подготвил с лист и химикал, като за лекция, но в първия 1 час от лекцията не чух нещо ново. Разбира се, нещата които се казаха бяха супер важни и основополагащи, били са полезни за доста хора, включително и по-опитни от мен, но аз просто ги бях усвоил тези неща. И така, лекцията вече беше минала на 2/3, а листът ми си стоеше празен. И изведнъж Юли засегна теми, по които бях мислил малко, не бях сигурен и т.н. За нула време листът ми се изпълни с полезни съвети, изпитани тактики, добри пояснения и множество теми за по-нататъшен размисъл :D Jully delivered!

Лекцията на Зографа също много ми хареса, с нейната структурираност и с множеството аспекти на покера, които обхвана. Определено интересна интерпретация на нещата, с онази пирамида!

Темата "Префлоп" пък звучеше малко общо, но благодарение на ориентацията към 100нл и 200нл, лекцията на Pro2type засегна точно каквото трябва. Въпросите от аудиторията изобилстваха, бяхме постоянно насърчавани да питаме, и разбира се - ни беше отговаряно изчерпателно.

На следващия ден се проведоха практическите лекции със Юли и Зозо. И двамата знаеха точно какво да ни кажат и какво да ни покажат. От тейбъл селекшън, през същинската игра, до ревютата след сесия. Тук въпросите и дискусиите бяха още повече, този път върху конкретните ситуации и срещу конкретните опоненти. Тази "интерактивност" отличи сесиите от клипчетата в сайта.

Аудиторията беше толкова ентусиазирана, че поиска още такива сесии и почти единодушно се прие следващите лекции да бъдат заменени от още 2 сесии игра. Е - аз бях от другите двама-трима, тези които искаха лекция. Сесиите бяха супер и двамата ментори очевидно хвърлиха доста психически усилия да играят пред толкова хора, но по никакъв начин не ми се искаше да пропусна втората група лекции.

И понеже организаторите ще получите прекалено много четки, ето ви и малко храна:
-Струва ми се, че ако имахме още 1 ден на разположение за лекции, щеше да се получи още по-добре. 2 дена лекции, 1 ден почивка, 2 дена лекции - звучи ми идеално ;)
-Нямаше да е зле да знаем за пейнтбола предварително, че да си подготвим адекватни дрехи. От друга страна пък си беше много приятна изненада.

Взе да става дълъг read, ще кажа още, че условията в хотела бяха на топ ниво, много любезен персонал, супер ресторант, всичко на 6. Много се радвам, че успях да се запозная с останалите играчи, оказахте се още по-големи пичове, отколкото ви мислех. Беше ми много интересно да си поговоря с различните типове покерджии, хора с различни подход, виждане и амбиции за играта. Върнах се от семинара с повече знания и значително по-мотивиран! Благодаря за всичко, и дано скоро се видим пак - и с екипа, и със съграйндърите!
  • EasyGame
  • montman
  • shoma
  • beanit
  • Nedopechen
  • gavrosh
You need to be logged in to comment