1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Year so far

Published by wicked in the blog wicked's blog. Views: 271

Здравейте! Отдавна не съм се надъхвал да пиша :/ Лятото просто не се получава ... грайнда едвам едвам върви, а какво да говорим за ъпдейтване на блог.
Супер е, че Стел влезе в програмата на Геко та покрай него и аз се мотивирам да правя някакви по-оргазиционни неща, а не просто да играя ... Ето .. и блог ще пиша :D ... наистина нямам идея за какво, но ми се иска! Сещам се, че преди ми действаше доста мотивиращо. Като цяло ще ви кажа какво се случва с мен и какво предстои да се случва.

Започвам от началото на лятото ... беше дооооста силно лято.Запознах се с Васко, който също като мен играе ХУСНГ и Стел и си взехме много приятна квартира в Сл. Бряг. Покеруаис не вкарвахме голям обем, но за сметка на това се импруувнахме доста. Там се запознахме и с много готини хора, които се занимават с покер от доста време и като цяло са на доста по-високо ниво на мислене от мен. Цялата тази картинка + това, че още съм в отбора за мен беше доста нова и оказа много положително влияние върху играта ми и въху мисленето ми като цяло.
Не покеруаис ... Лайфуаис :D ... Нещата бяха доста доста по-силни. Съвсем спокойно мога да деля живота си на два етапа. Преди това лято и след него. Суупер голям прогрес в мисленето ми. Ако трябва да опиша цялото лято с две думи - self development ... в доста големи дози. Наистина се чувствам като нов човек. Много голяма вина за това има Стел. Благодаря ти много, че ме отвори на толкова много неща брато!!!
Като цяло доста потренирахме, хранихме се правилно и достигахме до доста нови идеи. Тези нови идеи се раждаха по доста интересен начин :D След изкъртваща вечер в Сл.Бряг(които не се случваха рядко) се прибирахме ... пушихме известно количество марихуана и стояхме на терасата ни(имахме доста силна тераска) до обяд говорейки на доста диип теми. Беше наистина силно ... чак не се сещам как да го опиша по-добре с думи ... Като цяло открихме ключа за палатката! хахаха
Иначе да ... доста поизлизахме ... запознахме се с много интересни хора ... чак прекалено интересни, дори странни хахах ... и те не могат да се опишат с думи :D ... Преди няколко дни като бяхме в София седнахме да пием по едно и започнахме да ги изброяваме. Доста се посмяхме.
Няма да ви занимавам повече с лятото, че започна да става много дълго писание.
Сега ще се местим в София. С Васко и Стоян(winday) си взехме скандална квартира във Витоша. Стел, Брото и още доста хора ще са около нас и се надявам да изкараме дори по-силна зима отколкото беше лятото.

В покер отношение имам две основни цели до края на годината. Да стана супернова и да вляза в 60 доларовият картел. До края на другият месец ще играя $30 снг и целта е да направя ~4000 турнира. Ноември ще шотна картела, декември ще миксвам $30 и $60 и от началото на новата година ще се махна от отбора и ще започна да играя с моя банка(крайно време е да стана малко по финансово отговорен)
Качвам две снимки на квартирата в София и една на резултатите ми от лятото. Супер много ми харесва стилът на апартамента. Мисля да прекарвам дoста време на диванчето до камината :D Добре това е за сега ... благодаря ви за отделеното време да прочетете най-вероятно глупостите, които съм написал :D Ще се старая да ъпдейтвам по често!
  • Bighazelnut
  • s7eL
  • Dyulgeroff
  • winday
  • s7eL
  • Brobebrato
  • s7eL
  • Brobebrato
You need to be logged in to comment