1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Year so far..

Published by winday in the blog winday's blog. Views: 518

Добро утро машинки !
От доста време не бях ставал в 7 сутринта, но поспах петнайсетина часа и това се случи днес. Тъй като имам вирус в компютъра и няма да играя докато не го преинсталирам, реших да изкарам перото и да драсна едно блогче, понеже не съм сигурен, че помня какво може да се прави по това време на деня !

Ще разкажа какво се случва покрай мен от началото на годината. След супер успешния януари месец онлайн (за който също писах блог) реших да прекарам малко време в столицата и да видя как е живота там.
Намерих си квартира заедно с две мтт машинки в квартал Витоша близо до студентски. Динамиката на живота в столицата ми се отрази доста добре на вътрешното състояние. Междувременно се класирах за БПФ, а малко след това и за ЕУРЕКА Чехия. Събитията не минаха успешно от към резултати. Но контакта с някой от най-успешните играчи в България, атмосферата и насторението покрай тези събития ме зареди и надъха ужасно много.
Сега се досещам, че се прибрахме от Чехия неделя вечер. Бях уморен, но желанието за игра надделя и записах няколко от любимите неделни донкамента. Достигнах финалната маса на Sunday mega deep в 888. Като бях толкова уморен, че на почивките лягах в леглото и едва ставах за подновяването на играта. Тогава разбрах, че е изключително важно да си отпочинал преди дълги маратони и няма смисал да записваш турнири, за които не си сигурен дали ще ти сигнат силите физически. Също така, че redbull е overrated !
Април месец подобрих рекорда си от януари за най-добър кеш месец. След, което си взех отпуск и заминах на 11 дневна екскурзия по средиземноморието заедно с Тутолота, който има невероятното умение да намира всякакви офертички и далаверки :) Та очаквано всичко мина супер и това остава като едно от най-яките ми преживявания.
Последва Еурека Дубровник. Невероятно красиво място. Невероятни приключения по пътя на отиване и връщане. Всеки си го валюбетнаха къде по граници къде полицаи.. кой по-дебело, кой-по тънко. За това пътуване може да се напише отделен блог, така че няма да изпадам в подробности.
Доста време вложих в това да обмисля дали да играя ден 1а или 1б. Тъй като събитието съвпадаше със скууп сериите на старс. В крайна сметка ми се наложи да играя 2рия ден на скууп евента от телефона по време на края на ден 1 от еурека. Бях сит-аут през 6-7 ръце заради уникално лошия интернет в казиното. В последствие отпаднах няколко човека преди финалната маса в скуупа и не достигнах ден 2 в еурека :/
Лятото реших да прекарам във Варна. Останах доста доволен от това решение, като често отскачах и до Слънчев Бряг я за турнир, я за някое парти на Какао. Стандартно за лятото си ме обираха онлайн, всяко лято е така от както играя.. Поне успях да кешна на Еуреката в Златни. Както и да достигна финална маса на едно от страничните събития.
Реших, че ще се отдам на почивка до края на лятото.
Август месец със сигурност имам по-малко ръце от колкото милилитри изпит алкохол. Взех участие на хеадс-ъп евента от платнинум оупън, отдавна имах желание да играя хеадс-ъп евент на живо. Отпаднах още първия мач на първото ниво след неуспешен блъф срещу бъдещият шампион. След това разбрах, че има риентри. Възползвах се, но за жалост бях отстранен от Адриан”scared” (hu pro) на балона, след доста дълъг мач изпълнен с обрати.

Лятото идва към края си, wcoop наближава и скоро ще се захващам на работа с художниците в интернет ! Успех на вас по покер масите. Както и на Ковак днес на ЕПТ и нашите лъвчета срещу Италия довечера !
  • jully
  • ilpm
  • AstraLa
  • neveroddoreven
You need to be logged in to comment