1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

www.grinders.org

Published by didi8bg in the blog didi8bg's blog. Views: 864

Здравейте на всички!

Реших, че ще е по-лесно да пиша редовни и кратки блогове, отколкото 1 голям блог на 12 години. Нека да видим дали това е така :)

След всички промени в сайта е време да споделим какво се случва в момента и какво да очаквате занапред.

Промените, за които говоря, включват основно и промени в хората, които са били част от сайта.

Нека покажем кои хора са част от екипa на Grinders и съответно кой с какво може да ви бъде полезен:

Pro2typeпознат на много от вас от повечето ни Покер семинари.

Покер играч от дълги години, бил е и учител за различни промоции на сайта.
Знанията му за покер света са значителни и винаги е насреща!

Ники се грижи всички промоции и оферти на различните ни зали-партньори да достигнат до вас навреме. Също така, благодарение на дълбоките си покер знания, както за играта, така и за различните мрежи и зали, ще може да ви ориентира към най-добрата за вас зала и промоция.

Не забравяйте, че колкото и да се стараем, не е възможно да покрием всички зали и промоции, които съществуват. Ако видите промоция, която сме изпуснали да въведем на сайта ни, моля да ни съобщите, за да може тя да достигне до всички хора на време.

Същото важи и за зали които бихте искали да видите в предлаганите от нас.

Може да се свържете с Ники по скайп на pro2type.grinders

AstraLa – Добре познат на повечето live играчи като най-добрият български турнирен директор. Неизменна част от българската покер сцена от вече над 10 години. Освен милионите изиграни онлайн ръце на горе-долу всички видове покер може да добавим и безброй ръце на живи турнири и кеш.

Той ще бъде човекът, който ще се грижи за всичко, свързано с Twitch и Grinders TV. Ако ви харесва това, което правим, и искате то да продължи да се случва, най-добрият начин да ни подкрепите е, като ни гледате редовно. Идеи за всичко, което бихте искали да видите в предаването, може да изпращате на лично съобщение на AstraLa, а ние ще направим всичко възможно да го реализираме.

Може да се консултирате с AstraLa също относно залите и офертите, които предлагаме на сайта.

Аз лично бих посъветвал всеки един турнирен играч на турнири до $50 да се посъветва с него и да намери най-доброто място за игра. Не винаги най-доброто място е най-популярното!

Mariya – Спокойно можем да кажем, че Мария е един от основните двигатели на сайтовете ни. Тя се грижи екипът ни да не се разпадне, а също така и хората да не разберат, че не правя разлика между запетайка и удивителна.


От друга страна, най-вероятно Мария има повече часове, прекарани по покер масите, отколкото голяма част от членовете на сайта, а от многобройните репортажи на живи събития е развила и много добър поглед върху покер сцената.
Тя се грижи не само за www.grinders.org но и за www.pokernovini.com - сайтът, където може да се информирате за всичко по-интересно около покер индустрията.
Всякакви предложения и мнения относно двата сайта може да й изпращате на лично съобщение тук във форума.

Kristina – или вече по-известна като Queen of Spades.

Преди да направи основна грешка и да се присъедини към екипa на Grinders, Криси не знаеше почти нищо за светa на покера. Около две години по-късно, тя вече прави първи стъпки в покер кариерата си, като може да следите всичко по-интересно около това в темата ТУК или в редовните стриймове по Grinders TV.

Освен да я подкрепяте в канала, можете да се обръщате към нея и с въпроси относно залите, които предлагаме и вашите акаунти в тях. Начини за депозиране, начини за теглене, дали правилно са минали регистрациите ви, както и при всякакви проблеми или възникнали въпроси можете да задавате по скайп към нея на grinderssupport.


didi8bg – Вече над 10 години съм част от света на покера. В 8 от тях съм бил не само играч, но и афилиейт. Играл съм в почти всяка една зала, която съществува онлайн, което ми е помогнало да натрупам стабилни познания за зали, мрежи, тенденции в индустрията и т.н.

Всеки, който смята, че мога да му бъда полезен, може да ми пише на лично съобщение.
Тъй като животът ми е малко динамичен в момента, не винаги мога да отговорям веднага, но ще се опитам при първа възможност!

Това са хората, които ще се грижат за сайта и неговото развитие. Не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, които ви интересуват!

Както може би сте забелязали, освежаваме офертите, които предлагаме. Този процес ще приключи до края на месеца. В скоро време ще пусна и няколко блога относно залите, които пускаме и какво точно е мнението ми за тях.


LIVE LONG AND PROSPER​

  • Hristo82
  • didi8bg
You need to be logged in to comment