1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

www.grinders.org

Published by didi8bg in the blog didi8bg's blog. Views: 1511

Здравейте на всички!

Реших, че ще е по-лесно да пиша редовни и кратки блогове, отколкото 1 голям блог на 12 години. Нека да видим дали това е така :)

След всички промени в сайта е време да споделим какво се случва в момента и какво да очаквате занапред.

Промените, за които говоря, включват основно и промени в хората, които са били част от сайта.

Нека покажем кои хора са част от екипa на Grinders и съответно кой с какво може да ви бъде полезен:

Pro2typeпознат на много от вас от повечето ни Покер семинари.

Покер играч от дълги години, бил е и учител за различни промоции на сайта.
Знанията му за покер света са значителни и винаги е насреща!

Ники се грижи всички промоции и оферти на различните ни зали-партньори да достигнат до вас навреме. Също така, благодарение на дълбоките си покер знания, както за играта, така и за различните мрежи и зали, ще може да ви ориентира към най-добрата за вас зала и промоция.

Не забравяйте, че колкото и да се стараем, не е възможно да покрием всички зали и промоции, които съществуват. Ако видите промоция, която сме изпуснали да въведем на сайта ни, моля да ни съобщите, за да може тя да достигне до всички хора на време.

Същото важи и за зали които бихте искали да видите в предлаганите от нас.

Може да се свържете с Ники по скайп на pro2type.grinders

AstraLa – Добре познат на повечето live играчи като най-добрият български турнирен директор. Неизменна част от българската покер сцена от вече над 10 години. Освен милионите изиграни онлайн ръце на горе-долу всички видове покер може да добавим и безброй ръце на живи турнири и кеш.

Той ще бъде човекът, който ще се грижи за всичко, свързано с Twitch и Grinders TV. Ако ви харесва това, което правим, и искате то да продължи да се случва, най-добрият начин да ни подкрепите е, като ни гледате редовно. Идеи за всичко, което бихте искали да видите в предаването, може да изпращате на лично съобщение на AstraLa, а ние ще направим всичко възможно да го реализираме.

Може да се консултирате с AstraLa също относно залите и офертите, които предлагаме на сайта.

Аз лично бих посъветвал всеки един турнирен играч на турнири до $50 да се посъветва с него и да намери най-доброто място за игра. Не винаги най-доброто място е най-популярното!

Mariya – Спокойно можем да кажем, че Мария е един от основните двигатели на сайтовете ни. Тя се грижи екипът ни да не се разпадне, а също така и хората да не разберат, че не правя разлика между запетайка и удивителна.


От друга страна, най-вероятно Мария има повече часове, прекарани по покер масите, отколкото голяма част от членовете на сайта, а от многобройните репортажи на живи събития е развила и много добър поглед върху покер сцената.
Тя се грижи не само за www.grinders.org но и за www.pokernovini.com - сайтът, където може да се информирате за всичко по-интересно около покер индустрията.
Всякакви предложения и мнения относно двата сайта може да й изпращате на лично съобщение тук във форума.

Kristina – или вече по-известна като Queen of Spades.

Преди да направи основна грешка и да се присъедини към екипa на Grinders, Криси не знаеше почти нищо за светa на покера. Около две години по-късно, тя вече прави първи стъпки в покер кариерата си, като може да следите всичко по-интересно около това в темата ТУК или в редовните стриймове по Grinders TV.

Освен да я подкрепяте в канала, можете да се обръщате към нея и с въпроси относно залите, които предлагаме и вашите акаунти в тях. Начини за депозиране, начини за теглене, дали правилно са минали регистрациите ви, както и при всякакви проблеми или възникнали въпроси можете да задавате по скайп към нея на grinderssupport.


didi8bg – Вече над 10 години съм част от света на покера. В 8 от тях съм бил не само играч, но и афилиейт. Играл съм в почти всяка една зала, която съществува онлайн, което ми е помогнало да натрупам стабилни познания за зали, мрежи, тенденции в индустрията и т.н.

Всеки, който смята, че мога да му бъда полезен, може да ми пише на лично съобщение.
Тъй като животът ми е малко динамичен в момента, не винаги мога да отговорям веднага, но ще се опитам при първа възможност!

Това са хората, които ще се грижат за сайта и неговото развитие. Не се колебайте да се свържете с нас по всички въпроси, които ви интересуват!

Както може би сте забелязали, освежаваме офертите, които предлагаме. Този процес ще приключи до края на месеца. В скоро време ще пусна и няколко блога относно залите, които пускаме и какво точно е мнението ми за тях.


LIVE LONG AND PROSPER​

You, GambitTakesDis, petnik1979 and 15 others like this.
  • Hristo82
  • didi8bg
You need to be logged in to comment