1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Вегасче :)

Published by jordii in the blog jordii's blog. Views: 128

След 23 часовия полет София - Париж - Солт Леик Сити - Вегас.
Най накрая пристигнахме в Signature rentral by MGM.
Апартамента е достаа добър и утре ще кача някакви снимки просто за момента чакаме да дойдат да го почистят :) хаха ( Покер играчи lol ... ахах )

Полета ни се забави много понеже изпуснахме първия ни полет във Солт Леик понеже обвиниха Митко а.к.а Куул, че не отива да играе покер във Вегас ами да раздава като крупие ахах !!!.След което трябваше да докажем, че ще се върнем във България след месец и полувина освен това като разбраха ,че имаме по 9999$ ни караха да попълваме документи, че пристигаме с толкова пари понеже максимума е 10к.

Успокоихме се и се насочихме към следващия гате след като единия задграничен супер много се заяде с Митака и дори му сложиха някяква червена линия. И веднага на следващия gate когато някаква жена му проверяваше паспорта се чу изречението " you are going home " при което последва групово NO NO NO NO , но се оказа, че задграничната жена си правила майтап. Като си заминавахме и теглихме една майна, защото ни обясняваше, че сме били част от Русия, когато тя е ходила в училище.
Което само по себе си показва колко е ходила ...

Пристигнахме в хотела разположихме се из стаите и просто умряхме по леглата. На другия ден се размазахме на басейните на мгм, които са доста големи. Имаше 2 ужасно неприлични и същевременно брутални мацки, които се снимаха и правиха скандални пози и привличаха вниманието на целия басейн. Прекарахме си доста добре и се смяхме на доста глупости, а вечерта с Дилиян решихме да се запишем за евентите и да поиграем малко в рио. Лично за мен играта беше доста лесна . Но играхме около час и решихме да се прибираме заради евента ни на другия ден. Аз отбелязах някакав профит и си казах, че ще е така до края. Поспахме и се надъхахме за турнира.

Event 24

Насочихме се към залата за покер на Рио и само си припомних, колко величествено е това. Да влезнеш в зала с 2000 човека и чувайки думите shuffle up and deal e просто невероятно.
Масите, на които се падах не бяха лоши като през 1 час се намираше някой нов донк, но дори когато бях на маса която от ляво имах аггро 100-200 live reg от дясно ми стой покер старс про и всички други бяха млади онлине прота. Аз се чуствах сякаш играя хоме гаме с баба ми. Просто трябва да се чустваш уверен в играта ти и да играеш спокойно през цялото време.
Играх супер самоуверено и си подбирах спотовете много добре също така си вярвах на реадовете и съм много доволен как играх.

Ще разкажа някои от по интересните ръце. Като цяло играех loose-agressive понеже турнир от 2к човека масите се разпадат на 1 или 2 часа и нямаше нужда да се играе tight и да се прави някакав имидж.

Успях да си дигна стака с доста squееze и re-raisove и по едно време си творях като пикасо. След като ме преместиха на 2рата ми маса със стак от 7к при начален 3к първата ръка която седнах беше на големия ми блинд и докато сядам кът офф-а отвори на 300 на блинд 50-100 последва ре-раисе от бутона до 925.
И двамата имаха стак над 7к и двамата изглеждаха като агро маймуни, които имат заигравка не ми отне много време преди да ги ре-раизна на 1925 което показва доста сила ( все пак първа ръка и някакав неизвестен 4рибетва без история срещу играчите това никога не е чушки ( само ако знаеха ахха :> ) ) и дори 3бетора да има AQs срещу doubestack срещу непознат и то първа ръка си е ез фолд.Последваха 2 фолда от опонентите и ез 1400 чипа .

Малко по късно на 75-150 един играч отвори на 450 който аз платих от блинда с КТ. Флопа падна Т94 при което аз 4ек колнах 600 и на търн 3ка
лееднах 175 в 2175 последва 2800 аллин от опонента при които аз платих опонента ми показа А8 с който спечели пота.Тук трябваше да кажа ,че през последните 2 часа игра ц-бетвах или леедвах 1/8 или 1/10та пота
при което виждах как повечето опоненти незнаят как да реагират и явно бях изнервил достатачно масата.
След като изгубих пота регринднах малко и успях да хитна сет срещу топ паир и дигнах стака ми до 8к. При което колнах 1к аллин с AJ след като раизнах и опонента ми имаше АQ загубих 66 срещу АА пак за 1к общо взето все флипове.
Но с достатачно фантазия успях пак да си дигна стака на 8к при което платих 1200 аллин с К4 купи на 100-200, но този път не загубих флипа срещу ТТ при което последваха странни погледи към мен ххах.
И дори някакво 25-50 онлине про което аз не познавах, но всички обсъждаха след като отпадна коментираше какъв е нит понеже беше фолднал някаква добра ръка от блинда просто явно се беше изплашил от моя кол.
Малко след това въпросното про раизна от ранна с AJ и се стакна за около 6к срещу мойте AK и вече си бях дигнал стака около 16к.
След това загубих QQ срещу 97 блинд на блинд срещу младото про което ре-ре-раизнах първата ръка на масата кояти си мислех ,че е фолднал ТТ или АQ.
Та срещу въпросния играч статистиката водеше 12:0 от към спечелени потове в моя полза. И вече бях сигурен ,че му пуши куфара. та раизнах на 800 неговия лимп от блинда и 100 200 и флопа падна 99J от там ръката се играе сама и паднах на 9к.

Малко след това ме преместиха на друга маса на която се заигравах с някакво покер старс про и някакав 100-200 рег с който по едно време спряхме да си играем и само се редувахме и беше доста easy.

Една ръка се лимпнах на 200-400 от бутона и малкия блинд се наби за 20блинда който платих с АJ и холднах срещу А8 след това събрах един с АА срещу А9 и с няколко други ръце вече бях с 35к.
Последната ръка за деня бях блафиран и приключих деня с 27к.

На следващия ден реших да почина на басейна пред хотела и да си релаксна ,защото ме очакваше ден 2 в който ще опиша в следващия блог.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]
 • jordii
 • nkolev
 • Brobebrato
 • Baggage
 • 1grubi1
 • kardzhaligrind
 • BuTTerfly3Fec7
 • BuTTerfly3Fec7
 • AstraLa
 • beanit
 • Silver
 • n1ck
 • Spitfire
 • Breeze
 • Hristo82
 • ElkYGrinder
 • caiko
 • jully
 • Baggage
You need to be logged in to comment