1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unibet Open.

Published by IamBuddhaa in the blog IamBuddhaa's blog. Views: 196

Мисля за редно , че е добре да напиша блогче , за Златните пясъци и се надявам да ви е интересен.
Такам ... 02.06 23:30 ... телефонно позвънияване от добър приятел с гениалната идея да отскочим до една дискотечка , което аз приемам след като съм си оправил багажа ... е да ама без 1 мога , ама с 1 не мога , и се усещам , че е 5:30 и ще си изпусна полета , а вече съм мъртво пиян , хаха.
Както и да е успях да се прибера до нас и да си взема багажа и айде към летището.Там бяха супер много съфорумци и успях да се изложа пред всички , като само крещях простотии(почерпен човек какво да го правиш) За малко да не ме пуснат на полета , смилиха се на селящината и простотията ми и са ме пуснали , аз почти не помня , хаха , само се сещам , че отменях полета и скандирах , а Цайко педераст , але але ... и се хилих до уши като малко дете.За извършените си действия се извинявам на по-горе поменатото лице , но съм сигурен , че той ми прощава :).Пуснаха ме в крайна сметка , качих се на самолета и малко се кротнах.Молех се адски бързо да стигнем до хотела и да се хоризонтирам ... пристигнахме в хотел Мелия , направих една мащабна закуска , повиках малко из хотела и айде малко сън.
Станах привечер , и с Мр.Гъцигъци , решихме си вземем баджове / стикери / билети и другите простотии за турнира , като отидохме в Казинецото хората вече лупкаха сателитче , ама аз не бях в състояние , а и нали съм записан и отидох пак да папкам , че ... гладна мечка хоро не играе.
Седнах да лупкам кеш вечерта взех им бързи 1-2к и бях повече от доволен и реших да ходя да спа да съм ок за ден 1А.
Дойде и време за турнира ... първата ми маса не беше нищо особено , за моя радост Наско беше точно през едно място от мен и можехме да си лафим с него да си говорим простотиики и най-вече да дискутираме някои по интересни ситуации.
Нямах особено интересни ситуации първите 2-3ч и бях паднал малко под началния стак , когато дойде ръката когато на 75/150 отовирх КК на 400 и след мен имаше рр на 1100 и рр на 2800 , след което аз стандартно шипнах за 9к и двамата фолднаха като втория рр имаше QQ ... еми гут фолд :)
От там играта ми подтръгна доста идваха прилични карти , минаваха блъфовете и 3-бетите и успях да се кача над 30к.
На 200/400 отворих 850 А8 , след което последваха два алл ина за по 5к , а аз имах над 32к и реших , че не е чак толкова зле да им плата и отцелих А4 и JJ.A на ривера и сплитнахме по 3к.
Нямах особено много карти от 200-400 на горе но всички блъфове минаваха , а те не бяха малко и се вдигнах над 50к , като предимно взимах чипчета от едно скандинавче , което изтормозих доста от позиция и бад беатнах ужасно малко по-късно ... А именно в 4- уей пот бях платил от буттона с 89 кари и дойде флоп 8 6 2 с едно каро.Скандинавчето ми направих хитър чек-рейз , на който аз се набутах алл ин , о той си ме плати със 66 ... обаче рънер 2 кари и лапнах пота , но грам не съжелявам за тази ръка , а дори и да я бях изгубил оставах 1.5 над авариджа.
От там се поотпуснах и почнах да правя каквото си искам на масата и завърших деня с близо 85к чипове и втори в чипкаунт листа , което беше повече от задоволяващо.
След 13-14ч в казиното бях смачкан и реших да отида да спа макар , че кеш масите бяха голям медец.
Ден 2. Тук имах , доста интересни ръце и ще ви разкаща повечето от тях , ако имате някой по специфични въпроси , защо така съм направил , питайте , ще ви разкажа подбробно какво съм мислил , почти помня и сайзинга на всички ръце с бетовете , тъй че и това мога да ви кажа.
Бях дееп в турнира и гледах да се заигравам само с играчи с повече чипове , за да мога да се надигравам и да правя много чипове !
Платих рейз на един кретен според мен доста голям , който почти нямаше идея какво прави с AQs и дойде флоп КQ2 , който той ц-ветна като бяхме 3-ма човека в ръката , аз платих другия фолдна , търна падна още една Q , той пак заложи , аз пак платих , на ривера не падна флуш дроула и той , чекне , но не ми плати никакъв бет на ривера а инста фолда ...
След няколко ръце платих рейз от късно позиция като бях на ГБ с 96 спатии , флопа дойде К6J с две пики и една спатия , играча беше едно младо и креативно холаднче , той с-бетна , аз платих , на търна дойде 8 спатия успях даже , да ударя някаква карта с , която да продължа флоата си без позиция , той бетна 9200 в 14000 , при което аз го рр до 21000 като стака му беше 50000 , а моя над 100000 и той реши за по-мърдо да фолдне , при което взех не лош пот.Пак същото холаднче отвори от късна позиция като вече и двамата бяхме с над 150к стакове и аз бях на ГБ с КJ кари.
Дойде 875 с две кари , холандчето бетна 8200 , аз ги направих мигновенно 22к , които той инста плати ... , не ми стана много приятно на търна падна А оф , и аз му забих 38к , той мисли около 5-6 минути и фолдна , не лоша ръка и вече бях над 200к , някъде по-пътия вдигнах и Коко Динев , който загуби доста гадна ръка като на JQ2 с две купи , той беше с АК купи и не му дойде нищо и загуби от 33.Ръката му с мен беше аз отворих 5900 утг той ми ги направи 12000 , аз му бутнах алл ин като го покривах и той ме плати с QJ , аз бях с АК и ми издържа.
Преместиха ме на тв-масата и бях в топ 3 по чипове , разбрах , че сме под 30 човека и ми стана доста приятно.Касмета ми попродължи лекичко , като имах ТТ и отворих до 14.5 на 3/6к като един финландец ми бутна за 80к а аз бях с около 280к , отзад Ясен ( регулар в радисон ) се бутна за 27к.
Аз платих и обърнаха КQ i QQ ( Ясен ) , перфектно за мен имам добър сиде пот , ама що да не взема и майн пота като дойде Т999Т :).Лека по-лека станахме под 20 и бяхме на 2 маси , със 3-бети станах над 500к , когато обърках една ръка доста , още от самото и начало ... Датчанина , който стана втори , доста зашит отвори от бутона на 30к (6/12к) аз му платих от сб с 88 ... въобще не знаех къде съм ... дойде А67 с две пики , чек , чек.
Търна падна вале пика и той бетна 45, аз му ги направих 115 ... и той ми шипна моментално , стана ми тъпо и фолднах :).Междувременно бях загубил още един пот срещу един датчанин , който после събрах , но просто имах ОП на паирнат боард и нямаше как да не платя 1-2 улици.
Дойде момента когато паднах под 300к и на 8/16к отворих 36к със 89 спатии и флопнах тЪ нътс 887 , сигурен бях че на тоя флоп датчанина , почти никога няма да ми предаде ръката и затова директно си бетнах 38к , той ме плати на търна падна Т , той чек аз 64к , като знаех , че тука ще ми ги бутне вече , така и стана аз снапнах и момчето имаше 66 ... и си отиде.
Юли бустна за жалост , с който играх цяла вечер заедно и много исках да седнем поне 2-ма българи на ФТ , ама го хванаха в нагла кражба и го бустнаха за да останем 9 за ФТ.
Бях супер доволен от представянето си и , че съм направил фТ на такъв турнир и пиинах 2-3 питиета за кеф :) , оказа се , че съм и 4ти по чипове и ще стрелям за купата ... Е да ама на ФТ имах един чифт ТТ и едни КQ , за толкова много изиграни ръце ... а на хората си им идваха чифтове и то високи нон стоп ... на 4-хендед , ако продължавах да се огъвам и да не правя нищо , а само да чакам картата , щях пак там някъде да финиширам и реших да не се давам , може би малко избързах с този блъф 3-бет , но след като ударих такъв флоп , не можех да се откажа просто от ръка и реших да рискувам или да взема супер голям пот с стабилен с-бет на флопа или да влезна ъндердог , срещу двете му АА , защотото бях сигурен , че този играч можеше да има само две АА тука и нищо друго , с което да продължи и се оказах прав , не ми дойде нищо и отпаднах 4ти.
Доста съм доволен от успеха , надявам се да продължавам да играя така добре , да намалявам грешките до максимум и да продължавам да ги боря на следващите турнири.
Ако имате питания по някой ръце казвайте , ще разкривам таини ...
 • Glista
 • zir0spil
 • KuuL
 • MiTKoNe
 • Deizoo
 • beanit
 • Brobebrato
 • AstraLa
 • ahtung
 • IamBuddhaa
 • TheUnknown
 • northsails
 • ahtung
 • Sa6eti
 • haemorrhage
 • IamBuddhaa
 • Zografa
 • pe3ucTop
 • KuuL
 • IamNinja
 • jordii
You need to be logged in to comment