1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Търся стейкър

Published by Hades in the blog Hades's blog. Views: 312

Ето какво се случва скоро след тази тема: http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=10210
Търся си стейкър за 200НЛ. Така се случи, че шота ми на 400НЛ беше неуспешен, а скоро след това реших, незнайно защо, че трябва да се пробвам на мега фиш масите на 800НЛ и 600НЛ в евро и след 3 брутални куулера за над 100ББ завърших сесията -4,5К$. Преди сесията, бях си решил, че каквото и да стане няма да подейства на морала ми и ще си възвърна загубите на 200НЛ. Но така стана, че загубих желание за игра, както и няколко стака на 200НЛ. Също така инвестирах около 2,1К в стейкване на играчи, 2К в сайт( с чиято репутация мога да гарантирам), изтеглих около 1,5К поради обстоятелствата. Започнах да се занимавам със залагания(професионално, а не за удоволствие  ) и част от ролла ми е заключен в букмейкъри(поради изискванията за роллоувър). И така, към момента имам доста малка сума отделена за покер игра.

Условията за стейкинг са:
1. Готов да възвърна 50% от евентуалните загуби(тъй като до тогава ще разполагам с парите си, а също така имам и източници на пасивни доходи).
2. Процентът ще бъде по договаряне(Всичкият рейкбек, рейсове и т.н. са включени към печалбата. Имам добри сделки(над 50%рб) за повечето мрежи, но ако трябва ще играя на акаунт на стейкъра.
3. При евентуални загуби ще регриндвам на 100НЛ.
4. Готов съм на sweet сесия с бъдещия стейкър преди да ме стейкне, за да може да види нивото ми на игра.

Ето ги и графиките ми. В тях не са отчетени играта ми на 50НЛ в Еверест, 10НЛ и 20НЛ в Пропаганда и СТТ в Старс(от които натрупах банка за 10НЛ), ръце в Кейк, преди импортването в ХЕМ да бъде възможно(300-400$ профит), както и играта ми в Евърлеаф където ми беше адската сесия -4,5К, а като цяло профитът ми от тази мрежа е над 5К(rakeback included).

[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us

[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us

А ето и играта в последния ми акаунт в Пасифик:

[​IMG]

[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us


Трябва да отбележа, че играта на 1КНЛ и 600НЛ е по шортстак стратегията. Съшо така и не мисля да играя ХУ в близко бъдеще, освен срещу някой маймун, който влиза алл ин всяка врътка или нещо подобно.

МТТ съм играл съвсем малко, имам 2 кешвания по малко над 1К, няколко трицифрени суми и това е. СТТ също съвсем малко след началото в Старс като съм общо взето БЕ(малко напред благодарение на рб), но така или иначе мисля да се фокусирам изцяло върху 6макс кеш игри.
  • orient33
  • Queen
  • AngelStoev
  • Silver
  • Mitiozo
  • EasyGame
You need to be logged in to comment