1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The beginning

Published by stefotounss in the blog stefotounss's blog. Views: 272

Здравейте,
Реших и аз да се разпиша за пръв път :) Казвам се Стефан, на 25 години съм и живея в София. Та, как започна всичко...
Преди няколко години научих правилата на тази велика игра NLHE и веднага се регистрирах в pokerstars, като депозирах колосалната сума от 20$. Започнах да играя турнири - freerolls, double or nothing, SnG, МТТ. Като цяло имах прилична печалба и банката ми нарасна до 70$. Започнах и кеш да играя на най-ниското ниво 2 NL, но не бях концентриран и лесно се стаквах (ако на това ниво можем да говорим за стакване). Забравих да спомена, че това се случва преди около година.

Реших, че няма смисъл да се занимавам и да си губя времето повече. Все пак покерът не ми е професия. Работя на пълен работен ден от понеделник до петък и реално не ми оставаше време за нищо друго, а пък загубите ги приемах доста лично.

Тази година си дръпнах на 08.04.2012 г. HEM2 и реших направо да почна на 5 NL, тъй като бях изчел доста материали, имах солидно количество изиграни ръце зад гърба си и мислих, че ще се справя с нивото. И така измина 1 месец до днешния ден и докато изтече trialа на HEM :) И тъй като сигурно вече заспивате е време да пусна няколко картинки, за да си стане баш блог:


[​IMG]

[​IMG]

Ръцете не са много, но както споменах по-горе не ми остава много време за игра. Играя на 2 маси, като се опитвам да се концентрирам върху играта си, старая се да не повтарям грешките си. Може би твърде често играя слабите си ръце и като имам дроу или някакъв що годе добър шанс да спечеля пота ги играя докрай. И поради този факт накрая се изплатих на няколко риби и загубих 3-4 BI. Отделно по време на този период не играх добре, мислих как да покрия загубата, а това както знаем всички не е правилно. Както и да е... Мисля да продължавам напред, защото усещам, че като цяло мачкам повечето играчи на това ниво. За съжаление ще трябва да изиграя поне още толкова ръце, защото не играя с бонус, в PS няма рейкбек, но това не ме притеснява. Важното е да подобрявам играта си и да изчиствам грешките. Тук е момента да благодаря на този прекрасен сайт, в който има много полезна информация.

И накрая си поставям няколко цели:
- да кача 10 NL след максимум 2 месеца.
- да не променям в никакъв случай играта си при бед рън.
- да напиша блог след 3 месеца, в който да видя дали съм се справил с горните 2 условия.

Пожелавам здраве и успех по масите на всички играчи! :)
  • epedos
  • alexdelpiero
  • gulf
  • Zhivomir20
  • dg7al
  • Zlobilka
  • stefotounss
  • athom
You need to be logged in to comment