1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Start new game? - Y

Published by Zamio in the blog Zamio's blog. Views: 189

Време е за втори блог след "Game over"...

И така..... През януари спрях да играя след един суинг в Покерстарс. Също имах сесия и трябваше да си взема изпитите. Освен това след много перипетии Покерстарс ми преведоха 137-те долара със около месец закъснение.
Та... Взех си изпититенищо, че един гад ми писа 3 по един предмет дето трябваше поне 5 да имам и заради това няма да има стипендия. Та реших, че ще трябва да си я изкарам от покер.
Новият сайт е ладброукс. Вкарах 40евро начална банка за 4нл. Знам, че е малко, но тъй като не съм баш супер начинаещ реших, че като внимавам малко повече в началото ще стане. Освен това 4нл би трябвало да е по-лесно ниво от 10нл в покерстарс. А и вече съм с ПТ3 - free trial естествено. Исках на 4нл да посвикна да ползвам ХУД - преди не ползвах.
Лека полека докарах еврата до 245 преди днешната сесия. Днес докато играх спря тока в половин студентски град заради по време докато бях в ръка на търн с фулл хаус.... както и да е това трябваше да ми подскаже да не играя повече. Но позагубих към 4-5 бай -ина. И реших, че ще се кача на 10 нл да видя как е а и да поизбия. Не бях много тилтнат. Напоследък залозите на 4нл нещо не ме удоволетворяват и нещо не пазя дисциплина - заради сравнително голямата банка, която натрупах. Та поиграх половин час на 10 нл. Не ми се видяха супер добри а и като гледам има по-голям избор от маси, което е голям плюс за мен, защото обичам да подбирам.
Ta по време на сесията поспечелих 1 бай-ин след ръце като тази http://www.grindersbg.com/forums/showthread.php?t=14677
После го загубих след тази
http://www.grindersbg.com/forums/showthread.php?t=14678
За да дойде тази абсолютно нереална ръка, на която ако не префлоп, то на флопа щяхме да се нашием поне 3ма с трите сета.
http://www.grindersbg.com/forums/showthread.php?t=14679
Та тази ръка ме върна на печалба за вечерта де. Веднага излязох и си отдъхнах малко.
Ето графики и статс за мен от 4нл през февруари и първата седмица на март. Бих се радвал на коментари по стасовете ми и премам всякакви съвети.


Също ще искам и хенд хистори за 10нл в ладброукс ако има кой да ми даде :). Но това ще е април сигурно, защото ще ходя за 2 седмици малко в чужбина и като се върна ще почвам сериозно 10нл. Е ако загубя няколко бай-ина ще сляза на 4нл пак, защото банката от 25 бай-ина не е от най-здравите.
  • ahtung
  • Zografa
  • Zamio
  • EasyGame
  • Glista
  • Zamio
  • EasyGame
  • Zamio
  • EasyGame
  • RanGE9304
You need to be logged in to comment