1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Семинар + още нещо.

Published by didi8bg in the blog didi8bg's blog. Views: 412

Ето ни и нас! Току що се прибрахме от семинара след около има няма 7 часа път... Леко изморен от карането седнах да напиша едно кратко блогче за семинара + още нещо :) Относно семинара накратко ще споделя своето виждане като организатор, а на вас участниците ще оставя да споделите вашето мнение и препоръки.
За мен този семинар беше изключително успешен и доста по - полезен и добър от предходният такъв. Изпълнихме всички планове, които имахме и всички цели, които си бяхме поставили. В движение се наложи да променим малко програмата, заради големия интерес към играта на живо. Това бе и причината поради, която изпуснахме съвсем съзнателно последната лекция с pro2type. Това е съвсем поправимо, нека не ви притеснява, защото съвсем в скоро време ще направим нещо по този въпрос ;). Надявам се, че семинарът се е харесал на всички участници и че сме успяли да задоволим вашите очаквания и въпроси. По тази причина бих искал да помоля всички, които взеха участие да изкажат впечатленията и мнението си с по едно кратко блогче. Благодаря на всички за участието и дано се видим отново на следващ семинар, в които се надявам да има много повече участници и повече екстри от наша страна.

Към това искам да добавя нещо малко off - topic ( да скоро ще пуснем тема " обяви " в сайта, бъдете спокойни ) . Първоначално бях решил да не ходя на Unibet Open в Златни пясъци, но след като известно време бях упрекван, че ще е тъпо да не отида, реших че все пак ще отида. Тъй като нямам изкаран пакет за този турнир, реших да пусна така известните напоследък теми " продавам си action от турнира ". И така направо към въпроса: продавам си до 50% от actiona за турнира, като турнира струва 1500+150=1650EU тоест продавам 1% за 16.50 10% за 165. За турнирната ми игра мога да кажа, че съм играл вече около 6-7 лайф турнира, като повечето от тях са били извън България. От тях имам само едно кешване на българо - гръцкият шампионат където станах пети. Онлайн играя редовно турнири, като кешвам що годе редовно и от всички турнири във всички зали, които съм играл баланса ми е положителен. Всички, които имат желание да купят някакъв action нека ми пишат на ЛС.

Успех по масите грайндерчета!
  • Zografa
  • beanit
  • beanit
  • winday
  • didi8bg
  • trino
  • Baggage
You need to be logged in to comment