1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Round 1.

Published by IamBuddhaa in the blog IamBuddhaa's blog. Views: 242

Днес играх първото турнирче и реших , че е добре да драсна няколко реда.Да разкажа пъврите си впечетления от играта и т.н.
За жалост сгънах доста бързо ... Никакво отчаяние или тилт няма , но не беше очакваният старт.
Та такам ... Записах аз 1600$ във The Venecian , доста приятно казинце и седнах да лупкам.
Структурата беше , ок просто се почваше от 50/100 със 20к стак на 1ч нива.
Заедно бях с Куул на една маса и точно първата ръка , той рейзва аз вдигам дами ... 3-bet , но валю довиждане.
Масата ми беше пълна с млади нахъсани американчета , за който нямаше тънкости в покера и всеки втори пот беше 3-бет , което беше ок аз доста добре знам какво да правя на такава маса.Нямаше и 10 ръце и направих
една може би доста спорна ръка , но според мен беше доста добре ... просто отцелих статион.Рейзвам си аз 250 с 88 , нашия две места през мен 800.Тука и фолд и кол е ок , аз предпочетох да платя , дееп сме си доста и не е задължително да съм с по-слабата ръка.
Дойде ТТ6 рб , тук той ми бетна 900 , аз платих а на търна падна 7 и заходи фд.Той там ми цъкна 1.4к , които пак платих.На ривъра дойде още една 6ца ... и той ми боцна 1,5к , тук ми стана ясно , че е с JJ+ , но реших , че би трябвало да ми ги мента ако направя голям РР тъй като има голям шанс да имам ТТ , 66 , 77 , JTs или 9Тс , и му ги направих 5.1к ... мисля , че срещу конкретния играч обърках саизинга и със 6,5к+ щеше да мине доста добре и щеше да е нх ... След тази ръка паднах на към 12к , направих едно хубаво плащане с А хай ... и тамън да се съжия тупия китаец пак ме прибра като имах АQс и рейзнах пре , 4 човека в ръката , флоп Q85 с фд не за мен ... бетнах 550 , нашия ме плати търна 7 влиза флъша , аз чек , оня . 1,3к я кол , ривъра 2ка от боята ... и стават 4ри пики , аз немам и оня пак 1.3к ... аз фолд.
И след това дойде другата гадна ръка ... която просто е тупа и не мисля , че имаше какво много много да се направи , посредством стеклия се турнир. Рейзнах АJ от кът - оффа и ме платиха , бутон , сб и бб това вече на 75/150 , флопа меден JJ5 ... rb аз 650 , в 1,3к , бб кол , търна 7 , аз вече 1950 да си правя пот ... и на ривъра Q ... тук за жалост излакомях и бетнах супер много и фолда беше невъзможен почти бетнах 4.5к и си оставих 5 отзад и той ми ги вкара ... и трябваше да платя ... не знам , може и да фолдна , но нямах особено голямо желание и той ми обърна QJ ... и бам ...
Това може би беше по-добрия вариант , защото не мисля , че играх на 100% а другата опция беше да запиша 5к WSOP.
Климатизирането тук , се оказа малко по-трудно от колкото очаквах. и си лягам супер рано и ставам към 6-7 ам ... напулно лудо за мен.
Опипах почвата така да се кажа и мисля за натък да съм доста по концентриран и във форма.
Ще почна да щракам повече и ще накачвам снимчици , че виждам има интерес


[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
 • KKrushed
 • Lakov
 • tonidon1
 • AstraLa
 • Mefistofelko
 • IamBuddhaa
 • Sergo90
 • beanit
 • NikolayBibov
 • Zlobilka
 • jully
You need to be logged in to comment