1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Relax Retreat

Published by saejoh in the blog saejoh's blog. Views: 1478

Представи си място, намиращо се на не повече от 2 часа път с кола от София. Място в тиха и спокойна обстановка сред красивата природа. Наоколо няма съседи, миризми на животни, шумни фабрики или градски транспорт. Зад къщата, в която си отседнал, предлагаща простичък, но уютен интериор има гора, в която можеш да прекараш време в разходки, съзерцание и покой. Представи си място, където можеш да отидеш за 2, 3, 4 или повече дни и просто да спиш- когато поискаш, да се храниш - когато поискаш и не е нужно да правиш каквото и да било освен да починеш напълно, знаейки, че има някой, който да се погрижи за ежедневните „дреболии” свързани с престоя ти. И това е само част от изживяванията, които това място предлага!

Отдаден на естествените природни процеси, подтиквани от самата същност на мястото и околната среда, както и от опита на твоите домаини в остановяването на живот, водещ към вътрешна хармония и покой – тялото и ума ти постепенно ще започнат да се отпускат и възстановяват от умората и натрупания понякога с години стрес. И така, след няколко незбравими и прекрасни дни, ти ще си зареден, заздравен и енергизиран, готов с пълни сили да се върнеш в обичайната за теб светска среда. Но ние ти гарантираме, че няма да се върнеш същия! Почивката на ума и тялото ще са те направили много по-ефективен и концентриран в това, което правиш, много по-здрав и устойчив не само във физическо, но и в психическо отношение – неща толкова важни за всеки професионалист в днешно време. Но може би най-важното от всичко останало, ти ще се върнеш един по-спокоен, по-мил и съзнателен за нуждите на другите и за своите собствени нужди и усещания човек. Човек, който е много по-приятна компания не само за другите, но още по-важно – за самия себе си.

Това е мястото, което мечтаем да изградим за всички нас и имаме нужда от твоята помощ!

В следващите страници ще ви запознаем с идеята, която смятаме да направим реалност. Тя се роди спонтанно, чрез споделяне и смятаме, че споделянето й е най- естествения път, по който да бъде реализирана. Като част от тази общност, макар и с малко условности, решихме да я споделим първо с вас. Защо вас? А защо не? Смятаме, че тук ще намерим нужната подкрепа и заедно ще изградим нещо прекрасно.

Как се роди идеята? Ами в скайп група за покер, където една вечер трима приятели си говореха за живота и какво биха искали да направят в него, как биха искали да живеят и какви идеи имат. Така след като всеки сподели своята „визия” - привидно различна, ясно се видя, че всички искаме едно и също – спокойствие и мир със себе си и заобикалящия ни свят. Тъй като в действителността, в която се намираме това е много трудно постижимо, а за някои невъзможно, се роди идеята да създадем място, на което това да е основната цел . Мястото да предразполага хората да се обърнат към себе си и забравят забързаното ежедневие, макар и за малко. В днешния свят, в който хората винаги бързат все на някъде, умората им идва в повече толкова често. За да са здрави тялото и ума често имат нужда от това да спрат за 3-4 дена и да останат в покой – естественото състояние, благодарение на който да се регенерират, като починат напълно от миналото и всичките планове и проблеми от ежедневния им живот и после да се върнат презаредени и по-здрави. Психическата и физическа умора, която натрупваме в безкрайното си гонене на постижения, предразполага много голяма нужда именно от такъв тип възможност за отдих - да спрем за малко, но не прекалено дълго щото сме много „заети”, да се изключим, но не за много време и да починем и презаредим наистина качествено.

Кои сме ние? Трима ентусиасти, решени да превърнат идеята за такова място в реалност.

Ентусиаст 1 – Цанко Колев – saejoh във форума.

Здравейте, с малко от вас се познавам и считам за нужно да се представя, макар и с няколко изречения. На 27 г. съм, играх покер около 3 години, като от около три месеца вече не играя. Причината да спра е свързана с играта и нещата, които научих и не научих покрай и от нея. За това може да разкажа друг път. Радвам се, че покера е бил част от живота ми и ми е дал много, срещна ме с уникални хора и съм благодарен. В момента съм изключително ентусиазиран и мотивиран да видя тази идея реализирана и в близко бъдеще смятам да се посветя на нея.

Ентусиаст 2 – Дани Йорданов, Dantraid във форума на Играч.ком

Здравейте, малко за мен може да научите ето тук:

http://www.prognozi.com/forum/index.php?topic=26030.0

Разбира се, с радост бих се запознал с всеки, който иска да разбере повече J

Ентусиаст3 - Андрей Сотиров се казвам , с доста от вас се познаваме лично , а за тези които не ме познават:.... на 32г съм и из покер средите и форумите като Ludman се подвизавам. Игая покер от над 9г и съм активен член в Прогнози/Играч форума и сега в Гриндерс.

_______

След като се представихме е време да ви разкажем по-подробно какво представлява идеята и ако ви хареса ще се радваме да разширим групата на ентусиастите. Aко прочетеното до тук не е събудило вашия интерес, ви съветваме да не продължавате с четенето на следващите страници. Пожелаваме приятно четене на тези, които продължават. Знайте, че смятаме за нужно да опишем идеята ни максимално точно и по тази причина дължината на този текст е таква. Ако все пак видите нещо, което не е достатъчно ясно или не е споменато, нещо което ви вълнува или притеснява, се чувствайте задължени да коментирате.
Продължи тук:
https://drive.google.com/file/d/0B-LWLd8rNmFCSmlhOGFKWmdrYW8/view?pli=1Attached Files:

RealSot likes this.
  • gazavat
  • BiGb1rD
  • saejoh
You need to be logged in to comment