1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ПЪТУВАНЕ

Published by jully in the blog jully's blog. Views: 293

Пътуването
Реших да драсна едно блогче за пътуването което правявя момента.
Всичко започна на 20-ти май.
Диди и Рали (приателката му) дойдоха да ни вземат от вкъщи натоварихме хилядите багажи и отидохме до Илия (майстора на мотора ми) кадето ме чакаше моторетката :).
Напълно подготвена за новият сезон.
Пуснах хората с колата да тръгват, защото аз стандартно бях забравил едно две неща, и трябваше да се връщам до вкъщи да ги взимам.
Съседите се бяха събрали на седянка отпред и почти не ме познаха с екипа ....предполагам още се говори за мен как съм приличал на космонавт (....power rangerrrsss) итн хахах :)
Взех забравените неща и тръгнах с около половин-един час закъснение с 20 лева в джоба хахахах (класика)...добре че беше Диди за го изръся и при майстора аххаха олекна му жебчето.
Тъй като ми беше първото каране за този сезон се чуствах леко ръждясал.... и дървеничък....лека полека започнах да се отпускам и да влизам в ''грозната'' реалност на мото вселената... всички отново бяха спряли и ми пречеха.
Умората дойде бързо и почти на всеки час спирах за почивка.
На час по сладоледче на някоя бензиностаниция винаги е рецепта за успех.
Все си мислех че ще настигна Диди по пътя, но това така и не се случи...добрата средна скорост се каза тежката дума....колкото и да си бърз не мож настигна това което не мож бъде настигнато (Didi8) осем идва от 8-ма светлинна....не случайно Стартрек му е любимия филм .
Пристигнах при дтугите, а именно в около 60-тина квадрата апартаментче в близост до плажа.Не беше кой знае какво, но имаше всичко което ни трябва (кухня и барбекю).
Всеки ден ходихме на различни плажове, а вечерта беше заделена за покер.
Прекарахме така 3-4 дена и след това отидохме към Метаморфози, за да се присъединим към кросфит групата от 30 човека.В момента още сме с тях на спортен лагер.
Намираме се в много приятен хотел на брега на морето с страхотна гледка към плажа. На ол инклузив сме и си хапваме доволно.
Правим по 3 тренировки на ден и се смазваме като животни.Успявам и да играя ...което честно казано не знам как става,но за сега става даже рзултатите са потресаващи, май-мнооогооооо ми връзва защото няма как да съм толкова добър хахахах .Една от тренировките всеки ден е нещо като отборна игра...уж за разпускане ...но тогава май се смазваме най-много аххахах от смях аххахаа ....вчера имаше невероятни състезания...скачане в чували, тичане с чували на главата, заравяне на хора в пясъка итн ....много безумия хахаха беше много забавно....хората от тренировките са много фреш и смеха е много на ниво хахаха.
Утре заминавам за Дубровник.
Там ще са част от турнирните величия на БГ хоризонта и мисля да жойна към тях.... да видя правят ли се пари от тия турнири или само бягат от жените по чужбината хахахахах.
До колкото знам ще за Зозо, Диди, Астрала, Спирита, Валери, Дижея на народа Шомката и още звезди за които още не знам ....но ще разбера на място :)
Бладето се наложило да остане в София ...подготвя се за състезание по силов трибой
Първоначалният ми план беше да отида с мотора...но все повече ме дърпа да взема жената и едно луксозно 340 коня возило(хубаво е човек да има приятели), да сложа късите гащи,потника и очилата и гаааззззз хахахахаха.Мотора е хубаво нещо ама си е ''хамалогия''..... моторджийте сигурно ще ме разберат... 840 км минаване през две държави, и то сам, не е мечтата на живота ми.....
Разбрах че сме резервирали 8 лодки и ще има зверско израждане над 30 човека (спортисти) с 8 лодки хахахах ОМГ какво лошо може да се случи хахахах това ще е уникална простотия...дано няма много жертви ......тези дни ще допълвам блога с новостите....ще сложа и снимки...
На фейс Тренировки в парка може да видите снимки от лагера
 • neveroddoreven
 • cnapta4e
 • Hristo82
 • Pro2type
 • Jokerka
 • noideass
 • jully
 • GambitTakesDis
 • jully
 • Hristo82
 • jully
 • mitkos
 • jully
 • Hristo82
 • shoma
 • jully
You need to be logged in to comment